View Full Version : Loot z perfect Apocalypto.
Delorian17
22-01-2014, 23:06
Tak jak w temacie, chciałem poruszyć ten temat.
Wprowadzając perfect apocalypto loot miał zostać nie zmieniony, jednakże bez poinformowania nas (graczy) administracja zmniejszyła częstotliwość wypadania broszki. Na respach 3 k+ jest apocalypto bezużyteczne bo raczej nikt tam nie siedzi chyba że dla zabawy. Nie piszcie że po prostu mam pecha itd. Loot w 100% został osłabiony.
Proszę o wypowiedzi.
Zarexoholik?
22-01-2014, 23:13
Ze zwykłych APO nie leci broszka typie. Leci tylko z Perfect APO. Respy od 3k lvla masz tylko do szybkiego taskowania [beka jak zwykle na tym serwie zapewniona, na 3k lvlu każdy ma już ponad 1,5k punktów z tasków].
Loot ze zwykłych APO to porażka, task na nie to porażka, ogólnie porażka.
Tam na respie od 3k lvla to pewnie nikogo nie było od tej pory jak wzieli nich broszki :D
150 apo i zero broszki. Idzie się tam zanudzic na tym apo-.-
#Lordzik#
22-01-2014, 23:49
No i dobrze, że rzadko leci.
Nie może tak być, że leszcze będą miały sobie zapasy broszek.
Bynajmniej wyższa cena się utrzyma. Niech zostanie tak jak jest.
Ja mysle ze tak jak jest teraz jest dobrze. Jest pare respow Perfect Apo na respie i liczba broszek jest taka, ze jak ktos chce to ja kupi bez wiekszych problemow. Jakby powiekszyli loota, lub zrobili zeby na tamtym duzym respie tez byly Apocalypto z ktorych leca brochy, to 3k+ lvle profilowalyby jeszcze bardziej, gdzie kasy maja jak lodu XD Dodam jeszcze, ze dobrze ze brocha kosztuje te 50-55 kcc, to i uzywanie perfecta wiaze sie z pewna odplata, w koncu jeden a piec sc za deada to roznica :) Jestem ja nie ;)
hunterkula
23-01-2014, 00:13
To niech w takim razie leca z nich jajka i motyle albo cos innego jeszcze bo teraz farmienie tam jest w ogole nieoplacalne. Wiecej moga zarobic 1k lvle na tinach a przy tym maja jeszcze dobry exp z nich w porownaniu do lvla.
@up - źle rozumujesz, jak lootniesz broszkę to masz hajsu a hajsu teraz ;o
Wyjaśniam sytuację:
Loot nie został zmieniony, po prostu masz pecha. Raz polecą 2 pod rząd a innym razem nie poleci żadna przez kilkanaście godzin.
To, że cena wzrosła to nie jest kwestią tego, że rzadziej leci, tylko to, że znowu wróciło trochę osób do gry :cool:
Szykujcie się na jeszcze więcej osób :D
Pozdrawiam, zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.