PDA

View Full Version : Loot z perfect Apocalypto.

Delorian17
22-01-2014, 23:06
Tak jak w temacie, chciałem poruszyć ten temat.
Wprowadzając perfect apocalypto loot miał zostać nie zmieniony, jednakże bez poinformowania nas (graczy) administracja zmniejszyła częstotliwość wypadania broszki. Na respach 3 k+ jest apocalypto bezużyteczne bo raczej nikt tam nie siedzi chyba że dla zabawy. Nie piszcie że po prostu mam pecha itd. Loot w 100% został osłabiony.
Proszę o wypowiedzi.

Zarexoholik?
22-01-2014, 23:13
Ze zwykłych APO nie leci broszka typie. Leci tylko z Perfect APO. Respy od 3k lvla masz tylko do szybkiego taskowania [beka jak zwykle na tym serwie zapewniona, na 3k lvlu każdy ma już ponad 1,5k punktów z tasków].

Loot ze zwykłych APO to porażka, task na nie to porażka, ogólnie porażka.

Hokage
22-01-2014, 23:38
Tam na respie od 3k lvla to pewnie nikogo nie było od tej pory jak wzieli nich broszki :D

150 apo i zero broszki. Idzie się tam zanudzic na tym apo-.-

#Lordzik#
22-01-2014, 23:49
No i dobrze, że rzadko leci.
Nie może tak być, że leszcze będą miały sobie zapasy broszek.
Bynajmniej wyższa cena się utrzyma. Niech zostanie tak jak jest.

Joogi
23-01-2014, 00:00
Ja mysle ze tak jak jest teraz jest dobrze. Jest pare respow Perfect Apo na respie i liczba broszek jest taka, ze jak ktos chce to ja kupi bez wiekszych problemow. Jakby powiekszyli loota, lub zrobili zeby na tamtym duzym respie tez byly Apocalypto z ktorych leca brochy, to 3k+ lvle profilowalyby jeszcze bardziej, gdzie kasy maja jak lodu XD Dodam jeszcze, ze dobrze ze brocha kosztuje te 50-55 kcc, to i uzywanie perfecta wiaze sie z pewna odplata, w koncu jeden a piec sc za deada to roznica :) Jestem ja nie ;)

hunterkula
23-01-2014, 00:13
To niech w takim razie leca z nich jajka i motyle albo cos innego jeszcze bo teraz farmienie tam jest w ogole nieoplacalne. Wiecej moga zarobic 1k lvle na tinach a przy tym maja jeszcze dobry exp z nich w porownaniu do lvla.

Squid
23-01-2014, 00:29
@up - źle rozumujesz, jak lootniesz broszkę to masz hajsu a hajsu teraz ;o

Wyjaśniam sytuację:
Loot nie został zmieniony, po prostu masz pecha. Raz polecą 2 pod rząd a innym razem nie poleci żadna przez kilkanaście godzin.

To, że cena wzrosła to nie jest kwestią tego, że rzadziej leci, tylko to, że znowu wróciło trochę osób do gry :cool:
Szykujcie się na jeszcze więcej osób :D

Pozdrawiam, zamykam.