PDA

View Full Version : Pvp Enfo na arenie pvp cod

Starkk
23-01-2014, 13:32
Proponuje wprowadzenie pvp Enfo na arenie pvp cod.
Exp zostalby przyznawany jedynie w przedziale +/- 100 lvli, aby małe levele za szybko nie naexpily na tym.
Za wygraną byłoby przyznawane ok. 0,01%-0,1%(opcjonalnie) expa ogólnego
osoby która została zabita na owej arenie, administracja by sobie to powyliczała itp. aby było dobrze :)

Sokol from West
23-01-2014, 13:37
Oczywiście, jestem na Nie. Po co tworzyć coś takiego? Chyba tylko po to, żeby jeszcze szybciej wbijać lvl'e. Mamy komendę !speed, dopiero co były sople, nie zapominajmy o hocie. Level'e i tak szybko lecą, więc nie widzę czegoś takiego w ogóle. Ostatnio była już taka propozycja(pisał ją Merranus?).

Zarexoholik?
23-01-2014, 13:39
Najpierw pomyśl co chcesz napisać, potem zacznij to pisać. Co komu po 0,01%/0,1% expa? To zupełnie nic nie zmieni w grze, a administracja straci tylko czas na przerabianie tego syfu.

Szkoda, że nie mogę ci dać warna/bana za kupienie chara na allegro i wypisywanie głupot na forum.

Starkk
23-01-2014, 13:39
Ta arena jest praktycznie nieużywana,
trzeba coś zrobić aby gracze chętniej się na niej pojedynkowali.

@Zarexoholik
Moja postać posiada 634374882519 expa ogólnego, gdyby ktoś za mnie dostał tego te 0,1% czyli 634374882 expa to jego level mógłby się podnieść o 60% (gdyby zabiła mnie osoba o takim samym lvlu)

Skończ z tymi swoimi marnymi propozycjami.
Nie jest to potrzebne na tym serwerze, nikt by z tego nie korzystał.

Nie rozumiem faktu, że piszesz propozycje na której byś tylko tracił, padając tym swoim Starkiem XD.
Jestem na NIE.

Ja jestem ambitny i gram MS'em. Knight to banał.

#Lordzik#
23-01-2014, 13:44
Skończ z tymi swoimi marnymi propozycjami.
Nie jest to potrzebne na tym serwerze, nikt by z tego nie korzystał.

Nie rozumiem faktu, że piszesz propozycje na której byś tylko tracił, padając tym swoim Starkiem XD.
Jestem na NIE.

BAŁT
23-01-2014, 14:06
z racji ze exp idzie mi dobrze i bez cb to powiem tak JESTEM NA TAK tylko i wylacznie gdyby osoba co padnie traciła XDD

z miłą chęcią poszedł bym z toba tam kilka tysiecy razy xDDDD

# w tej postaci na NIE