View Full Version : czar adito grav dla eka.
Ernestus
24-01-2014, 11:11
Proponuje dodac owy czar "adito grav" dla elite knighta. Jest to przydatna runka dla kazdej profesji . Zaraz bedziecie mowic ze to tylko dla magicznch profesji ale to nie jest rl tibia ...
sonda tak/nie
oczywiscie ze tak, expisz sobie np. na elfach exe i spada ci riperka i ci ogniem drugi zakrywa...
zróbcie jeszcze temat EXETA RES DLA MS + EXURA SIO DLA RP, bo nie możecie exetować potworów czy tam wyleczyć ziomka xD
wybacz Erni, ale zbyt orshabalowa propozycja, jestem na nie
zawse można kupić pare gbp tych runek hheh
Sorc Aka Siochacz
24-01-2014, 11:34
zawse można kupić pare gbp tych runek hheh
Lub noob charem ed/ms czy tam rp wyczarować :P
Jestem na NIE, bo jest to zbędne ;(
nie raz ogień zajebał mi lota i nie mogłem nic z tym zrobić -.-
Jestem na tak!
Tak ciezko zrobic kilka runek noob charem i wyslac je parcelem? Jestem na nie, nie ma potrzeby wprowadzania tego czaru bo bardzo latwo o runki.
Jeszcze trochę knightowi nadacie funkcje, jakie ma tutor/gm. Kupcie sobie, albo naróbcie noobami.
#
Jestem na Nie.
Ernestus
24-01-2014, 12:01
zróbcie jeszcze temat EXETA RES DLA MS + EXURA SIO DLA RP, bo nie możecie exetować potworów czy tam wyleczyć ziomka xD
wybacz Erni, ale zbyt orshabalowa propozycja, jestem na nie
co Ty porownujesz runke do exety ktora i tak nie dziala dobrze albo do exury sio kur.. i tak ek ma uhy na hocie toz to jak exura vita ziaam.. nie rozumiem gosci ktorzy glosuja na nie : ]
Z łatwością można poprosić jakiegoś druida bądź sorka o zrobienie kilku gbp lub po prostu o zakup za 1sc=gbp. Zdecydowanie jestem na nie.
Zarexoholik?
24-01-2014, 13:34
Erni zawsze możesz mnie poprosić, żebym zrobił ci kilka tych runek to z przyjemnością ci odmówię. :D
Jestem na tak, wiele złego się nie stanie jak knight będzie mógł ją wytwarzać. Chociaż to bezsens, bo wystarczy kogoś poprosić... ;S
Domcio Old
24-01-2014, 22:15
Jestem na tak. Za dużo nie ułatwi i raczej nikomu nie będzie przeszkadzać.
Dementor
24-01-2014, 22:37
W sumie taka modyfikacja nie zmieni zbyt dużo, nie jest to chyba aż takie ułatwienie, a jeśli komuś by się przydało to ok. Jestem na tak. :)
W sumie nie wpływa to exp i balans, więc jestem na tak.
Ernestus
24-01-2014, 23:44
W sumie taka modyfikacja nie zmieni zbyt dużo, nie jest to chyba aż takie ułatwienie, a jeśli komuś by się przydało to ok. Jestem na tak. :)
dokladnie o to chodzi ;) praktycznie to nic nie zmienie, a pomoze rycerzom he w podnoszeniu loota ; )
#Lordzik#
25-01-2014, 08:24
Niby mała rzecz a może ucieszy wiele osób.
W niczym by ten czar raczej nie przeszkadzał.
Dlatego jestem na TAK.
Dobra propozycja, wiele razy zdarza się, że potworka, w którym jest loot zakryje ogień i albo trzeba czekać albo usunąć ogień. Nikt nie ma z tym problemu tylko knight, należałoby to zmienić.
Old Kosa
26-01-2014, 23:10
Ale szczerze to po co to komu jest to potrzebne? Jestem na nie, jest to niepotrzebna błahostka, lepiej zająć się ulepszaniem ek'a w inny sposób.
Ale szczerze to po co to komu jest to potrzebne? Jestem na nie, jest to niepotrzebna błahostka, lepiej zająć się ulepszaniem ek'a w inny sposób.
Po 1 wyjdz z tego forum bo nic nie zmądrzałeś, przez tych kilka lat.
Po 2 powinieneś mieć zakaz wchodzenia i głosowania w dziale propozycje, bo nie ważne jaka jest propozycja zawsze zaznaczasz na nie. Jesteś po prostu trollem forum.
@ topic
Jestem jak najbardziej na tak, runka jest bardzo przydatna, albo chociaz powinna być możliwość kupienia x255 w sklepie, no chyba ze juz jest, to wtedy propozycja zbędna.
Ojciec Mateusz
27-01-2014, 12:34
Bardzo dobra propozycja. Sam często zapominałem o destroy fieldach idąc na bally ekiem i była lipa. :/ Jestem na tak!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.