PDA

View Full Version : Exura gran mas res

Adasik
25-01-2014, 14:41
Krótko i na temat. Po 7(?) latach chyba czas zmienić ten czar, aby leczył osobę, która go castuje, co nie? Przykład leczenia siebie+teamu gdy przerzuci się jakiś boss podczas robienia jakiegoś questu jest wystarczający... Gdyby został zmieniony wtedy jest szansa, że w potrzebie uratuje się druid i reszta teamu. Na dzień dzisiejszy albo druid padnie-bo będzie resował, albo padnie team-bo druid będzie leczył siebie. http://i43.tinypic.com/2e2fhy0.jpg

@Down to jest czar do masowego leczenia. Nawet na real tibii leczy castera + osoby dookoła.

Xayn : )
25-01-2014, 14:54
i po co ? jak chcesz siebie leczyć to wpisz exura sio"
lub exura vita i dziękuje :D

#t.
nie.

Hokage
25-01-2014, 15:25
Siebie możesz leczyć innym hotkeyem :) NIe musi być wszystko tak jak na rl i jestem na nie:|

Skała
25-01-2014, 16:04
Ja jestem jak najbardziej na tak. Bardzo przydałoby się to w sytuacjach, kiedy potworek się na Ciebie przerzuca np. gdy wykonuje się jakiegoś questa (dla przykładu bicie bossów w labiryncie dao) lub podczas siochania. Chodzi o to, że możesz ratować sobie dupe i jednocześnie dalej leczyć (choć dużo mniej, ten czar jest dużo słabszy od exury sio) swoich towarzyszy. Osoby, które się nie zgadzają z propozycją chyba nigdy nie grały druidem, który i tak jest słabą profesją.

Demon
25-01-2014, 16:12
a ja jestem na tak, bo w obecnej sytuacji nie rozumiem sensu jego używania :p (nie lubie stania obok i siochania dla samego siochania - lewackie)

Seyhado
25-01-2014, 16:15
jak najbardziej na tak aktualnie ten czar jest zbędny...

Citko7
25-01-2014, 16:18
Jak najbardziej za, grywając Druidem, denerwowało mnie to.

hunterkula
25-01-2014, 16:29
Na tak.
Teraz tylko uzwywaja tego czaru do wkurzania ludzi ktorzy maja solo a tak przyda sie na cos jeszcze.

True & Blue
25-01-2014, 18:12
Jak najbardziej na nie.Albo leczysz siebie albo innych..nie mozna miec wszystkiego przeciez,to by bylo za proste wtedy.Jak dla mnie jest dobrze tak jak teraz i nie ma sensu tego zmieniac.;]

Zarexoholik?
25-01-2014, 18:56
To chyba oczywiste, że używanie tego czaru nie ma najmniejszego sensu skoro druid ma paść lecząc innych lub inni mają paść, bo druid w tym czasie leczył siebie. Niby mała zmiana, a jednak ogromna różnica, która poprawia grę.

Joogi
25-01-2014, 19:08
Mala rzecz, a by ucieszyla. Jak najbardziej na tak, sam nie wiem czemu jeszcze tego nie zrobili XD

gwnstopro
26-01-2014, 10:32
Dobra propozycja, przydatna przy questach i nie tylko. Ode mnie tak.

'Boonek'
26-01-2014, 10:44
Jak najbardziej na nie.Albo leczysz siebie albo innych..nie mozna miec wszystkiego przeciez,to by bylo za proste wtedy.Jak dla mnie jest dobrze tak jak teraz i nie ma sensu tego zmieniac.;]

Wlasnie dlatego nie ogarze mas res leczy mniej niz sio? :|

#t ofc na tak

Ernestus
26-01-2014, 10:48
Mala rzecz, a by ucieszyla. Jak najbardziej na tak, sam nie wiem czemu jeszcze tego nie zrobili XD

podbijam juz dawnoo powinni to naprawic . Nie wiem jak bylo na rl z tibia 7.6 ale dalej juz jest normalnie a i chyba tak samo jest z UE?

#Lordzik#
26-01-2014, 12:18
To rzecz wiadoma, że dawno powinno być to zrobione.
Przydałoby się niewątpliwie na questach czy jakichś grubych akcjach w city.
Większość co dała na nie, pewnie nigdy nie grała trochę większym druidem, beka.

Oczywiście daję TAK, dla propozycji Burgeria.

hasa
26-01-2014, 17:01

Siebie możesz leczyć innym hotkeyem :) NIe musi być wszystko tak jak na rl i jestem na nie:|

Panowie chyba nigdy nie biliscie bossow?

Oczywiscie jestem na tak. Pluje sobie w brode, ze sam nie zalozylem tego tematu. Jak juz autor napisal kiedy boss przezuci sie na sio pewna sprawa jest, ze caly team padnie bo zanim uleczy siebie vita/sio poleci combo i po ptokach, witamy w temple.

Old Kosa
26-01-2014, 17:39
Super propozycja, całkiem przypadkiem zaznaczyłem w sondzie 'nie', ale to ze względu na to że jestem zestresowany tym że dziś niedziela, a jutro do pracy.
Oczywiście jestem na tak, przecież ten czar jest nieużywany prawie wcale, a jak już jest to druid nie ma możliwości leczenia siebie.

Ojciec Mateusz
27-01-2014, 13:54
Oczywiście jestem za, ale z racji tego, że tym czarem można leczyć kilka osób jednocześnie (a po wprowadzeniu tej propozycji także i siebie) siła czaru powinna zostać nieco zmniejszona.

Domcio Old
27-01-2014, 14:06
Jestem na tak. Zawszę jakaś poprawka, która urozmaici grę :). Druid by mógł leczyć siebie i innych jednym czarem, bardzo pomocne na questach by to było :D

Yoohi
27-01-2014, 14:42
W sumie nie głupi pomysł pewnie nie raz padłeś przez to, że potwór podbiegł do ciebie i siohałeś kogoś innego i siebie nie zdążyłeś, trochę poprawi to gre druida w pvp ale ciekawe czy nie za bardzo.

#Czemu nie. Jestem na tak

Dideek
09-02-2014, 22:39
Jestem na tak, gdyż np. na respach/questach nie mozna normalnie leczyć bo samemu sie zdycha ;_;

Shabus.
09-02-2014, 23:47
Myślę, że to może ułatwić i jestem na tak tylko boli mnie jedną rzecz: dlaczego nie ma w sondzie "tak" i "nie" tylko jakieś pierdoly? :(

Splaxor
18-03-2014, 15:18
Temat zostaje zamknięty, ale wyślę go Mortiemu, pozdrawiam.