PDA

View Full Version : Apocalypto w labiryncie Dao

Dementor
25-01-2014, 15:55
Witam, napisze krótko, zwięźle i na temat. :D Co myślicie o tym, aby potwora apocalypto w labiryncie dao zmienić na perfect apocalypto? Niby mała zmiana i nie jakoś bardzo ułatwiająca grę, a dla niektórych przydatna. :)

Nunak
25-01-2014, 15:57
Perfect apocalypto możesz sobie bić na volcano i na senji, więc jestem na nie

hunterkula
25-01-2014, 16:01
Jestem na tak skoro dawniej mozna bylo wyloocic przy okazji broszke to czemu teraz tak ma nie byc?

Hokage
25-01-2014, 17:52
Przykro mi lecz na nie. I tak mało kto tam ma wstęp

True & Blue
25-01-2014, 18:15
Zawsze to wiecej opcji dla lotniecia broszki ktora leci i tak tragicznie;s wiec jestem na tak. Moze akurat ktos by tam lotnal przypadkowo.Np ja bo nie mam jeszcze DAO :D

#Lordzik#
25-01-2014, 18:29
Broszka z założenia ma być rzadką zdobyczą, dlatego nie potrzeba zmieniać tych potworów.
Niech zostanie tak jak jest.
Jestem na NIE.

Zarexoholik?
25-01-2014, 18:59
Jestem na NIE. To nie jest miejsce do zarabiania tylko quest, a to że ktoś wykorzystuje to miejsce do zarabiania to już twój problem. [nie wziąłeś nagrody i myślisz, że będziesz tam nieustannie wyciągać hajs? ***** nie SONDZE].

Joogi
25-01-2014, 19:11
Jestem na nie, bo i tak ci ktorzy maja nierobione DAO zarabiaja sobie tam na minionach/omenach itp. Nie za duzo tego dobrego :D

Dementor
25-01-2014, 20:44
Jestem na NIE. To nie jest miejsce do zarabiania tylko quest, a to że ktoś wykorzystuje to miejsce do zarabiania to już twój problem. [nie wziąłeś nagrody i myślisz, że będziesz tam nieustannie wyciągać hajs? ***** nie SONDZE].

Tak się składa, że już przy którymś wypadzie z kolei do tego labiryntu nic mi praktycznie nie spada... Raz tylko udało się zloocić krew z mastera, ale i tak do podziału na dwie osoby... Więc nie mów mi, że w tym labiryncie trzepie się tylko hajs, jeśli tam w ogóle nie chodzisz i nie wiesz jakie są realia... Propozycje napisałem dlatego, bo kiedyś było możn lootnąć tam broszke, więc czemu nie mogłoby być tak teraz...

Jestem na nie, bo i tak ci ktorzy maja nierobione DAO zarabiaja sobie tam na minionach/omenach itp. Nie za duzo tego dobrego :D

Zastanawiam się czy w ogóle tam byłeś i wiesz jak naprawdę lecą tam te itemki... ;)

Old Kosa
26-01-2014, 18:17
Nie wytłumaczyłeś w propozycji wcale po co miała by taka zmiana nastąpić, dlatego też jestem na nie, nie widzę najmniejszego sensu...

hasa
26-01-2014, 18:32
Nie wytłumaczyłeś w propozycji wcale po co miała by taka zmiana nastąpić, dlatego też jestem na nie, nie widzę najmniejszego sensu...

Prosze cie czlowieku, wyjdz stad.

Jestem przeciwny zmianie respiacego sie tam potwora, nie po to apocalypto zostalo podmienione zeby teraz je tam stawiac bo chcesz dropic sobie broszki, na nie.

Joogi
26-01-2014, 18:38
Zastanawiam się czy w ogóle tam byłeś i wiesz jak naprawdę lecą tam te itemki... ;)

oj bylem bylem, wielokrotnie chodzilem na Azeffie z Don ja bic miniony i omeny : )))))))))))))))))))))))!

Ojciec Mateusz
27-01-2014, 13:06
Perfect Apo jest na senji, volcano, a także w pobliżu respa creatora (nawet 3 z tego co pamiętam). Chyba wystarczy. ;)

KaZeK
27-01-2014, 13:21
Apocalypto to też potwór, a w tym labiryncie jest masa różnego rodzaju mobów więc nie widzę podstawy do zmiany. Jestem na nie.

Samuraj
27-01-2014, 20:23
Jest senja oraz vol tym bardziej na vol masz czas respienia 3 minuty jestem na NIE