View Full Version : Cayetano rs poh !!
Mechanik
26-01-2014, 20:47
Screen przedstawia udana akcje ratowania mi dupy przez moich kochankóÓÓÓÓFFFFFF i kochanek, wszystkich na raz. Jak wiadomo każdy sie rzucił na mnie i byłem święcie przekonany, że będzie gleba, ale Wulf bacznie stał i pełnił swą funkcje obrońcy, mimo, że mam 2 metry haha.
Wszystkim pięknie dziękuje, kogo nie wpisze to nie oznaczy, że o nim zapomniałem.
Stark-beybe! Dzięki za wzięcie eq, najszybszy trade życia :D
Wulfgar von Cookie, no Ty sie kuwa mac popisałeś i to ładnie, ja na poh nie zdążyłem z RSem dobiec, a Ty już z kociołkiem przed przejściem stałeś xDD
Neko Knight-Merranus gdyby nie Wy też by była lipa, bo zaraz po Wulfie staliście. Vilen Treten, przybiegłeś szybciej niż reszta zdążyła sie kapnąć no i w ogóle dziękuje całej reszcie co była, stała i mnie broniła...udało sie i za to wielka 5 dla Wszystkich. Aaa no i późniejsza rzeźnia Wulfa z Vilenem przeciwko reszcie też była piękna :) a tacy odważni i pewni siebie byli!
http://pics.tinypic.pl/i/00493/5ymza2alqwir.jpg
[Eklerq] Ogarnąłem link.
Naucz się stawiać ssy cielaku. Umiejętności w pvp u ciebie jest praktycznie zerowe, jak jeszcze kiedyś pożyczyłem darkrose od konrada, to bałeś się pójść solo XD only 1vs2 z starkiem mnie biłeś i padaliście jak ostatnie... zrób dla mnie prezent, powieś się
Sorc Aka Siochacz
26-01-2014, 22:23
Widzę swoją postać :eek:
Git, że nie padłeś :P
noo, gatki osrane oszczane, ale eq jest kajet!! brawo kolego poexp cosik hehe
@nizej
ooo, mistrzu sendoxie badz dla nas laskaw
Naucz się stawiać ssy cielaku.
x2
Nie padłeś bo mnie tam nie było :(
#t
Nie gz
Mechanik
26-01-2014, 22:44
Naucz się stawiać ssy cielaku. Umiejętności w pvp u ciebie jest praktycznie zerowe, jak jeszcze kiedyś pożyczyłem darkrose od konrada, to bałeś się pójść solo XD only 1vs2 z starkiem mnie biłeś i padaliście jak ostatnie... zrób dla mnie prezent, powieś się
grzeczniej może tak, nie jesteś moim znajomym. SSa może i źle wsadziłem, bo zły link skopiowałem, ale co z tego? coś się stało z tego powodu? Umiejętności praktycznie zerowe? Po czym tak sądzisz? Dobry typ jesteś, chcesz to bierz Darkrose i chodź, ja nie mam nic do ukrycia. Zarexa jak rozwaliłem z 7 razy, a boonka z 10 to było spoko i nikt nic nie pisał eh..
'Boonek'
26-01-2014, 23:40
Pyerdalamento, mialem rsa wiecej razy niz wbiles expa, trap 3k ekiem to najbardziej frajerska z mozliwych opcji.. nikt nie podjebal to przezyles proste
Zarexoholik?
26-01-2014, 23:45
Zarexa jak rozwaliłem z 7 razy, a boonka z 10 to było spoko i nikt nic nie pisał eh..
Byłem w blue robe, koronie i miałem UW, więc mocne solo rzeczywiście. Zapraszam w każdej chwili na daszek, teraz kiedy mam eq, a zapomniałem, że się mnie boisz. :confused:
#topic
Niezwykle interesujące. Następynym razem daj znać, że wbiłeś rs'a to ci pomogę paść.
Elite Vegox
26-01-2014, 23:52
To była chyba najbardziej emocjonująca przygoda twojego życia. Po tej całej historii tak można wywnioskować to było mega szalone !
Merranus <3333
27-01-2014, 00:19
spina , tego mozna było sie spodziewac, ale gdy Araba trapowali z rs to wszystko było okej haha
http://i41.tinypic.com/aouhac.jpg
Podnieciłeś się tym rs'em jak ministrant po pierwszej wizycie na plebanii.
Nie padłeś bo tez nie miał cie kto bić ... Pewnie w te pare min wypociłeś kilka lat swojego życia
Proponuje wbić rs za tydzień ;] nawet pozwolimy ci wejść na poh i zawołać te miernoty .
zabiłeś boonka 10 x ? naprawde straszne proponuje solo hmmm z Flacem ? do 10 ?
Fajnie było przez kilka minut być jedyną osobą na serwerze która posiadała 3 tarcze. :D Kajtek nie przejmuj się tymi szydercami, bóg jeszcze z nimi nie skończył :) Zgranie dobre i to sie liczy przynajmniej po wypowiedziach panów wyżej widzisz kto jest kto :)
#Uważaj następnym razem! :)
A co Ty tego roksy taki adwokat??
#t
Jesteś boski mój Ty wzorze do naśladowania serio!
" Aaa no i późniejsza rzeźnia Wulfa z Vilenem przeciwko reszcie też była piękna :) a tacy odważni i pewni siebie byli! "
Piękne to, że popadali? Konkret. Masz fart, że nikt nie odpisał na raport, nic więcej, bo jedyne co by wtedy mogli zrobić to Cie pozbierać. Jeszcze nie widziałem tak żałosnego tematu z rs'em. XD
BIEEEDAAA
Szkarłatny-SNK
27-01-2014, 16:07
@up
podbijam :)
naprawdę jest czym się podniecać :))
Merranus <3333
27-01-2014, 16:15
jestescie smieszni (bracia)
oraz mierni jak i te wasze wypowiedzi
Old Kosa
27-01-2014, 17:27
Pyerdalamento, mialem rsa wiecej razy niz wbiles expa, trap 3k ekiem to najbardziej frajerska z mozliwych opcji.. nikt nie podjebal to przezyles proste
Ale co kto miał podjebać, przecież nic mu nie mogli zrobić za tego trapa :x
" Aaa no i późniejsza rzeźnia Wulfa z Vilenem przeciwko reszcie też była piękna :) a tacy odważni i pewni siebie byli! "
Piękne to, że popadali? Konkret. Masz fart, że nikt nie odpisał na raport, nic więcej, bo jedyne co by wtedy mogli zrobić to Cie pozbierać. Jeszcze nie widziałem tak żałosnego tematu z rs'em. XD
BIEEEDAAA
Przeciez mogli go tam trapować, więc pewnie dlatego nikt nie odpisał na raport :D
Sokol from West
27-01-2014, 18:31
Ale co kto miał podjebać, przecież nic mu nie mogli zrobić za tego trapa :x
Przeciez mogli go tam trapować, więc pewnie dlatego nikt nie odpisał na raport :D
20. Utrudnianie innym graczom dostępu do jakiegokolwiek miejsca na mapie jest karane banem bez upomnienia. Nie dotyczy sytuacji, w której gracz blokuje innego gracza, aby ochronić go przed śmiercią (player killing, red skull) i nie blokuje tym samym dostępu do żadnego questa.
http://i42.tinypic.com/if0bx3.jpg
Znajduję się tam pomnik eventowy, a ja sam nie raz zostałem już upominany o to, bym nie blokował do niego dostępu.
" Aaa no i późniejsza rzeźnia Wulfa z Vilenem przeciwko reszcie też była piękna a tacy odważni i pewni siebie byli! "
Szkoda, że my daliśmy początkowo pk, a potem jak przyszedł Vilen, to Xagi dał pk, po czym uciekał po całej mapie - rzeźnia? Raczej morderczy bieg po całym City na PPM, aż do momentu debuga.
@t
Gratulację, że nie padłeś i eq całe :)
Mechanik
27-01-2014, 20:46
Najbardziej frajerska z możliwych postaci? Hahah! Co może miałem walczyć i paść jak Ty z levelem w dół? No super, jak lubisz takie zagrywki to wbijaj rs'a i stawaj pod temple, pozdrawia.
Byłem w blue robe, koronie i miałem UW, więc mocne solo rzeczywiście. Zapraszam w każdej chwili na daszek, teraz kiedy mam eq, a zapomniałem, że się mnie boisz. :confused:
Fajnie, tylko, że już wtedy biłem Ci po 11.500, a Ty mi też tyle samo jakbyś chciał wiedzieć, no ale zapomniałem, że Ty wolisz uwalać w grupce niż samemu, albo latać na sh po całym city przyklejonym follow na dupie :)
z Flacem walczyłem, na początku kupna postaci, jak on miał 3010, a ja 3050 i było 2:0 dla mnie, z czego walczyliśmy chyba z godzinę i to był naprawdę do dupy pojedynek.
A tej całej reszcie, co nie gz, oby hack, jesteś słaby to bardzo dziękuje, bo przynajmniej człowiek się nie nudzi. Wy sie z każdego nabijacie, a tak naprawde sami jesteście ciency :) ciekawe kto z Was by komuś pomógł w takiej sytuacji, na tych ludzi wiem, że mogę liczyć w tej głupiej grze i to się liczy, czasami warto nie mieć kosy z każdym. Pozdrawiam!
czasami warto nie mieć kosy z każdym. Pozdrawiam!
ej a jak ja mam kose z każdym co mam zrobić?
Moje życie ma jeszcze sens?????
ohhh...
grzeczniej może tak, nie jesteś moim znajomym. SSa może i źle wsadziłem, bo zły link skopiowałem, ale co z tego? coś się stało z tego powodu? Umiejętności praktycznie zerowe? Po czym tak sądzisz? Dobry typ jesteś, chcesz to bierz Darkrose i chodź, ja nie mam nic do ukrycia. Zarexa jak rozwaliłem z 7 razy, a boonka z 10 to było spoko i nikt nic nie pisał eh..
Może zacznijmy od tego że eklerq ci poprawił screna, nie ty kotku. Jak pisałem do tego matoła (do ciebie) miałem darkrose na pożyczenie tylko na chwile, pograłem nim tylko 3h, bo po co więcej grać jeśli taka sierota jak ty nie pójdzie solo. Pisz dalej głupoty, ja i tak mam na to wy...
Fajnie, tylko, że już wtedy biłem Ci po 11.500, a Ty mi też tyle samo jakbyś chciał wiedzieć, no ale zapomniałem, że Ty wolisz uwalać w grupce niż samemu, albo latać na sh po całym city przyklejonym follow na dupie :)
Człowieku ogarnij dupe piszesz sam że bijesz tyle samo co wiekszy lvl rp i chcesz tym udowodnić że miał eq ?
Beka ;]
Mechanik
28-01-2014, 19:09
Człowieku ogarnij dupe piszesz sam że bijesz tyle samo co wiekszy lvl rp i chcesz tym udowodnić że miał eq ?
Beka ;]
Bałcie, yebałcie, jak by Ci to wyjaśnić, bo źle to ująłem, a chyba sie nie rozumiemy. Chciałem powiedzieć, że czy teraz, czy wcześniej jak padał i jak to mój imiennik Kamil ujął-był bez eq, pvp wygląda tak samo, a chodzi mi o to, że wcześniej i teraz bije mi tyle samo, różnicy nie robi, tak samo ja wtedy Jemu biłem po 11.500 max, tak i teraz tyle mu bije... Ale no tak, lepiej latać na botach i dopierdalać sie do ludzi na 4um :) co kto nie zrobi to źle hahah. Dałbym sie ubić z RSem to co? Żal i płacz, bo CAYE padł z RSem buahauhasuaha, obroniłem sie ze znajomymi to co jest? Też żal i nie gz. No to jest prawdziwa beka :D
Teddy RookslayeeR
28-01-2014, 19:23
No Kamilu nawet nie słyszałem o tym RS ;>
Ale gratuluje że Ci się poszczęściło dzięki Kolegom.
Pozdrawiam z Rook"a .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.