Zaloguj się

View Full Version : Deportacja Beliebera do Kanady (?)

dziq76PLx2
30-01-2014, 06:20
http://static.bezuzyteczna.pl/static/content/d3d8c65e65911af9be64e9738.jpg

Niby ci co czuj± ten ból jak mieszka z nimi to im może pomóc, ale ja tam bym wolał jego ¶mierci, albo usunięcie strun głosowych, ale niektórzy mog± się oczywi¶cie cieszyć.

Zii Baba
30-01-2014, 12:05
Sam go nie trawie, a raczej jego glosu. Doszedlem do wniosku, ze ludzie to prawidziwi skurwiele, a hejting moze zdzialac na prawde wielkie rzeczy. Sam w zyciu nie podpisalbym takiego czegos no bo po co? Robil muzyke, mial wpadke jedna czy druga(wiezienie), ale to nie oznacza, ze powinien zostac wydalony z jakiegokolwiek kraju! Ludzie coraz bardziej mnie zenuja.

Crayon
30-01-2014, 12:12
No co wy, troll level master xD

Elvanish
30-01-2014, 16:24
Ok, może petycja zebrała ponad 100k podpisów, ale to oznacza jedynie, że Obama będzie musiał j± rozpatrzyć (jak pisze na obrazku). Mówienie, że 'najprawdopodobniej się przychyli' to już czyste pierdolenie, bo przecież nikt nie zna 'wyników rozmy¶lania Obamy'.

Mi to tam wisi. Bieber jest mi zajebi¶cie obojętny. Jedyne co go trzyma w Internecie to wła¶nie ten hejt, który na niego leci. 12-letnie fanki i tak nadal będ± jego fankami, a my możemy się go pozbyć z naszych głów zwyczajnie przestaj±c o nim rozprawiać.

Super Simi
30-01-2014, 17:54
co mnie obchodzi jakis typ, ktory nie ma nic wspolnego z Polska... do tego deportowany ma byc z ameryki. beka chloptasiu, ogarnij bo jestes smieszniejszy z tym hejtowaniem od tych jego psychofanek i jego zachowania