Zaloguj się

View Full Version : Brak miejsca w plecaku!

Old Kosa
30-01-2014, 16:14
Witam, więc moja propozycja jest taka żeby NPC który wydaje resztę za zakup jakiegoś itemku/manasów/uhów itd, gdy nie mamy miejsca w plecaku pisał nam o tym że nie mamy miejsca i żeby nie sprzedawał nam nic, ani nie kupował - bo kasa przepada... Chodzi mi również o to samo z questami, gdy nie mamy miejsca w plecaku a wykonujemy jakiś quest to itemek może przepaść na zawsze, a to może konkretnie zdenerwować doprowadzić do depresji, samookaleczenia i innych aż w końcu do samobójstwa.

Więc proponuje by poprawiono to i gdy nie mamy miejsca w plecaku nie dawało nam kasy/itemków.

Domcio Old
30-01-2014, 16:20
Były już nie raz takie propozycje i nie weszły w życie. Administracja ma inne sprawy na głowie, np uptade. Przeszkadza Ci to, że jak nie masz miejsca w plecaku to kasa, itemek z questa przepada? Dobra rada, zawsze sprawdzaj przed kupnem czegoś lub wykonaniem questa czy masz miejsce w plecaku. Jestem na nie.

KaZeK
30-01-2014, 16:51
Wystarczy mieć trochę poukładane w plecaku i nigdy nie stracimy żadnego przedmiotu czy kasy. To że masz nawalone w plecakach i straciłeś jakiś item to wyłącznie Twoja wina. Jestem na nie.

Yoohi
30-01-2014, 16:53
Wystarczy, że patrzysz co robisz co sprzedajesz i czy masz miejsce i wtedy nie ma żadnego problemu, że ci coś przepadnie.

# Ale, że czasami miałem tak 100sc mi przepadło to jestem na tak

Turoczeeek
30-01-2014, 16:56
Często miałem tak na rooku, bo tam jest itemów od groma :>

Stanowcze tak.

Citko7
30-01-2014, 17:04
Wystarczy myśleć i będzie okej. Na nie, bo mi to nie przeszkadza.

Old Kosa
30-01-2014, 17:13
Wystarczy mieć trochę poukładane w plecaku i nigdy nie stracimy żadnego przedmiotu czy kasy. To że masz nawalone w plecakach i straciłeś jakiś item to wyłącznie Twoja wina. Jestem na nie.

Kazek to weź się zdecyduj, bo raz piszesz jedno a raz piszesz drugie(przestań nabijać posty bez sensu) + nie napisałem że mi się coś takiego wydarzyło, widziałem kilka razy jak komuś się stało coś takiego, pomyślałem o innych! :D

[kazek] jeden npc, a wszystkie to różnica.

Kasa pod nogami odpada, ktoś może Ci ukraść 99cc i będzie płacz. Co do 'udoskonalenia' jestem za tym, aby npc po prostu pisał 'wybacz, ale nie posiadasz miejsca' czy coś w tym stylu.

Były już nie raz takie propozycje i nie weszły w życie. Administracja ma inne sprawy na głowie, np uptade. Przeszkadza Ci to, że jak nie masz miejsca w plecaku to kasa, itemek z questa przepada? Dobra rada, zawsze sprawdzaj przed kupnem czegoś lub wykonaniem questa czy masz miejsce w plecaku. Jestem na nie.

Zrozumiał bym gdyby to zajmowało nie wiadomo ile czasu, ale poświęcić 30 min dla takiej rzeczy można, nie ma w tym nic trudnego i czasochłonnego...

gwnstopro
30-01-2014, 17:20
Wystarczy spojrzeć do plecaka przed wzięciem nagrody, lub przy kupowaniu. Wiem Ty tego nie potrafisz. Także jestem na nie.

#Lordzik#
30-01-2014, 17:54
Już 3 razy chyba pisałeś tą propozycję...
Ogarnij burdel w plecaku i nie będzie problemu.
Uważam, że nie jest to potrzebne.

Zarexoholik?
30-01-2014, 19:01
Ogólnie powinno być tak jak na globalu, czyli jak kupujemy coś, a nie mamy miejsca w głównym plecaku to przedmiot ląduje w pierwszym wolnym pojemniku jaki mamy w głównym plecaku. Jest to dosyć uciążliwy problem tak samo jak fakt, że NPC zawsze rozmienia UC gdy coś kupujemy...

True & Blue
30-01-2014, 19:03
Jak masz burdel w plecaku to twoj problem ;] ja tam mam zawsze poukladane i nigdy takich problemow nie mialem;] jestem na nie,sa wazniejsze sprawy.

Hokage
30-01-2014, 19:39
Gdybyś miał porządek w plecaku nigdy nie miał byś takiego problemu. Jestem na tak ale tylko z tym, że items z questa może nam wywalić na ziemie

Sasza
30-01-2014, 21:27
Ja jakoś nigdy nie miałem z tym problemu. Noszę złoty plecak z 36 miejscami, więc nigdy mi nie brakuje miejsca. A to, że Ty nosisz jakieś śmieci w plecaku, które tylko zagradzają i zajmują capa to już Twój problem. Jeżeli masz dużo przedmiotów na sprzedaż to sprzedajesz jeden przedmiot, drugi - łączysz kasę i kolejny sprzedajesz. Taki problem, taki leniwy jesteś? Beka w hooy, jestem stanowczo na nie!

Teddy RookslayeeR
31-01-2014, 08:58
Z własnego doświadczenia na "ANI 1 rook" wypadły mi na ziemie "rook boots" i każdy mógł mi je ukraść .

Jestem na [ TAK ] .

Sokol from West
31-01-2014, 10:38
Nigdy nie miałem problemów, że traciłem coś przez brak miejsca w plecaku. Zawsze dbałem o jakiś porządek w bp, wkurzające jedynie jest to, że rozmienia co chwilę UC i trzeba to układać. Myślę, że to zbędna propozycja.

Jestem na NIE.

karelqdruidapo
10-02-2014, 16:14
no niech Mortiis nie przesadza że to jest takie trudne do napisania i przecież łatwo to rozwiązać... i byłby koniec tematu

Kanibaal
10-02-2014, 16:25
Pomysł nie przejdzie. Tak jak Kazek mówi, wystarczy mieć poukładane w plecaku.
Niemniej uważam, że byłoby to pomocne.

Jestem na tak.