View Full Version : [Forum] ?mieszne punkty karne...
Old Kosa
30-01-2014, 20:21
Jak na pewno zauważyliście pkt karne są przyznawane bardzo różnie, zależnie od tego kto przeczyta zgłoszenie(tak samo jest w grze) pkt karne zazwyczaj nie są przyznawana dla użytkowników gdy są to znajomy moderatorów. Dobra przejdziemy do sedna sprawy, o co mi chodzi... Przykład który opiszę, był przechodzony na moim koncie, śmiech na sali...
Więc, mając 4 pkt karne napisałem raport na użytkownika w którym napisałem słowo idiota, Kazek odczytał ten raport i postanowił dać mi 2 pkt karne za obrazę użytkownika, czyli konto zostało zbanowane...
Dzisiaj zauważyłem post Aziela w którym obraził użytkownika słowem pajac napisałem raport, ale z tego co wiem to post został tylko usunięty a delikwent nie otrzymał nawet upomnienia... Napisałem do Eklerq'a żeby to ogarnął a on odpisał mi w ten sposób -
19:47 Eklerq: Kosa, ile razy Ci pisalem, ze nie dajemy upomnien/ostrzezen za slowo "pajac"
19:47 Eklerq: "idiota
Więc ja się pytam dlaczego Kazek warnuje za coś takiego aż dwoma punktami karnymi, gdy Eklerq który jest tutaj troszeczkę dłużej niż nowy Kazek twierdzi że za takie słowa warnów się nie daje...
I tutaj nie chodzi o mnie, bo wiem o tym że inni też byli tak kilka razy potraktowani, spójrzcie obiektywnie na ten temat a nie pod względem nicku KOSA.
Osoby które nic do tematu wnosić nie będą oraz będą pisać teksty typu ' bardzo Ci tak dobrze ' będą zgłaszane i posty będą kasowane, czekam na obiektywne podejście do tematu i interesujące wypowiedzi, pozdrawiam Kosa
Turoczeeek
30-01-2014, 20:26
Kosa, znam dobrze ten ból : >
Napisałem w dziale "Humor" komentarz o treści "hahahahahahahahaha XD" i dostałem bana permanentnego za "Spamowanie".
Splaxor mi napisał:
Posty typu "dzięki", "dobre", "lol", "hahah", "xDxDxD" są uważane za spam i będą kasowane, ponadto autor może zostać ukarany.
[..]może zostać ukarany - Akurat tego warna musiałem dostać, bo czemu nie? 1 warn do zbanowania konta to wlepimy : >
#edit
Przerabialiśmy już to w odwołaniu. Regulamin jasno "mówi", że za taki post możesz otrzymać punkt karny i go dostałeś. Jeżeli regulamin sugerowałby mi inne działanie to na pewno bym się do niego zastosował.
Mogę, ale nie muszę! A ten warn przesądzał mojego bana ...
Rozumiem Turoczeeek, który ma 15 lat (wnioskuję po danych z profilu) może mieć problem z kojarzeniem pewnych rzeczy i regulamin może być dla niego zbyt trudny, ale w końcu dziecku jeżeli zabrania się czegoś kilka razy to wie, że nie wolno tego robić.
Tak to sobie możesz mówić do 7 latka : )
NO niestety Splaxor warnuje za wszystko i na nic nie przymyka oka. Mi też dał 3 warny bo tyle miałem do zbanownia konta
Mógłbym to opisać na Twoim przykładzie, ale nie będe rzucał nickami, bo po co?
Osoba A (jej załóżmy czterdzieste konto vide Ty), która obraża użytkownika po raz XX (a nawet XXX) z mojego punktu widzenia automatycznie dostaje kartke (czasem nawet omijam upomnienia, bo i tak wiem, że osoba A czuje się bezkarna i nawet 2 warny pod rząd nie robią na niej wrażenia, bo przecież zrobi sobie nowe konto, a co!)
Osoba B (ma jedno konto od 200X roku, a nawet dwa, bo każdemu się zdarzają błędy), która obraża użytkownika raz na jakiś czas, bo przecież każdego mogą ponieść emocje, ale wiadomo, że skoro przez X lat nie zdążył zebrać 5 warnów (5 = ban) to przecież nie zbanuje go za jednego posta, chyba, że zacznie się rzucać i odpierdzielać jak nie wiem kto to już inna kwestia, ale to już zależy od interpretacji moderatora
Myślę, że zrozumiałeś/zrozumieliście o co mi chodzi, pozdrawiam
Co do Splaxora to dobrze, że tak robi, przynajmniej mamy jakąś dyscypline na forum i nie zapomijamy, że tak jest wszędzie, a dla przykładu mogę przytoczyć przykład złego i dobrego policjanta (specjalnie dla Ciebie Kosa, uliczniku :jp50%: ) - jeden Ci da mandat, a drugi Cie puści
Old Kosa
30-01-2014, 20:53
Mógłbym to opisać na Twoim przykładzie, ale nie będe rzucał nickami, bo po co?
Osoba A (jej załóżmy czterdzieste konto vide Ty), która obraża użytkownika po raz XX (a nawet XXX) z mojego punktu widzenia automatycznie dostaje kartke (czasem nawet omijam upomnienia, bo i tak wiem, że osoba A czuje się bezkarna i nawet 2 warny pod rząd nie robią na niej wrażenia, bo przecież zrobi sobie nowe konto, a co!)
Osoba B (ma jedno konto od 200X roku, a nawet dwa, bo każdemu się zdarzają błędy), która obraża użytkownika raz na jakiś czas, bo przecież każdego mogą ponieść emocje, ale wiadomo, że skoro przez X lat nie zdążył zebrać 5 warnów (5 = ban) to przecież nie zbanuje go za jednego posta, chyba, że zacznie się rzucać i odpierdzielać jak nie wiem kto to już inna kwestia, ale to już zależy od interpretacji moderatora
Myślę, że zrozumiałeś/zrozumieliście o co mi chodzi, pozdrawiam
Co do Splaxora to dobrze, że tak robi, przynajmniej mamy jakąś dyscypline na forum i nie zapomijamy, że tak jest wszędzie, a dla przykładu mogę przytoczyć przykład złego i dobrego policjanta (specjalnie dla Ciebie Kosa, uliczniku :jp50%: ) - jeden Ci da mandat, a drugi Cie puści
Chciałbym zauważyć że osoba X która od 5 lat nie zebrała żadnego pkt karnego, nie zebrała go dlatego że jest Twoim jak i Kazka i Splaxora znajomym, od groma postów jest osoby X w których zachowuje się niezgodnie z regulaminem, ale nikt nie zwracał na to uwagi a zwłaszcza wy, bo to wasz znajomy...
Jeśli już się mamy tak trzymać tego regulaminu i osoby które mają któreś konto z kolei na forum, wgl nie powinny tutaj być i mieć perm'a chociażby Rekrut, Azbest, Turoczek, hasa, Sasza - więc nie mów mi o jakichkolwiek zasadach na tym forum, bo tutaj zasad nie ma a wy zieloni robicie sobie co wam się podoba, a nie co jest zgodne z regulaminem i nie czaruj mnie Demon, każdy wie jak jest... :|
/Demon
jesteś jedyną osobą, która miała zakaz bycia na forum - na 100% jesteś bezwinny, to ostatnie słowa ode mnie w tym temacie, bo wyjaśniłem Ci wszystko w 100%
Tak Ci się wydaje że wytłumaczyłeś wszystko, boisz się wchodzić w głębszą dyskusje bo wiesz że możesz się rozłożyć? Tak masz rację, miałem zakaz bycia na forum, ale po jakimś roku wróciłem, Mortiis dał mi szansę, zrobiłem konto a Kazek zbanował mnie za słowo 'idiota', a jasno i wyraźnie tłumaczycie się tym że za takie rzeczy nie banujecie, więc gadacie jedno robicie drugie... :/
Najśmieszniejsze jest to, że xx raz dostałeś możliwość pozostania na forum XD A co do twoich żali to zacytuję tutaj znanego poznańskiego rapera - "TAK KOŃCZĄ FRAJERZY!" Moim zdaniem, patrząc na twoją przeszłość, za jakiekolwiek przewinienie powinieneś być banowany. :(
#edit
Jeśli już się mamy tak trzymać tego regulaminu i osoby które mają któreś konto z kolei na forum, wgl nie powinny tutaj być i mieć perm'a
Gdzie masz takie coś w regulaminie?
#
Skoro dostałeś szansę i od razu zacząłeś łamać regulamin to nic dziwnego, że cie zbanował. :)
Dla mnie również te warny są bez sensu, niektórzy ich nie dostają, a jeszcze inni dostają. Faworyzacja tutaj zawsze była, tego nie zmienisz.
Sam nie rozumiem, ja ostatnio dostałem 2 punkty karne i ban na chat-boxa za słowo "czarnuchu" skierowanego do niego, które nazywa się Zarexoholik..
Sam ma w awatarze jakiegoś czarnucha i jeszcze podpis, czarno to widzę..
Więc coś z nim chyba nie tak, może miał operacje plastyną jak M. Jackson i zrobił się na czarno, jeżeli tak czarny kolor lubi. Ja tylko napisałem to jedno słowo, stwierdzając to po jego awatarze oraz podpisie.
Dla mnie śmiechu warte są te warny i tak dalej, posty każdemu powinny zostać usunięte, były by okaleczenia przez niektórych ludzi (Zarex, KaZeK), którzy nadmiernie nabijają posty, ale cóż..
Tyle miałem do powiedzenia.
@edit
musialem edyta walnąc, poniewaz ktos groził mi warnem za napisane do zarexa (t**c****).. BEKA! CO TO ZA OBRAZA?
http://i62.tinypic.com/16lbml5.png
Domcio Old
30-01-2014, 22:26
Mam to konto od lutego 2011 roku i nie mam na nim żadnej czerwonej kartki i nie znam się z żadnym modkiem ;ooo. Jeżeli ktoś obraża kogoś, nabija bez sensu posty lub spamuje to przecież jest świadomy tego, że może dostać warna lub upomnienie. Tak jest zawsze i tak będzie.
Ja dostałem warna za nie edytowanie posta w swoim temacie (Life) za to, że wstawiłem screena po jakimś czasie kolejnego, bo przeciez to mój life także miałem prawo, a demon mnie zwarnował także widzisz, powinni napisac regulamin taki, że każdy go zrozumie i pojmie, a dokładnie mi chodzi, żeby napisali regulamin dosłownie dokładny na różnych przykładach warnowania
/Demon
pisanie post pod postem jest w Twoim mniemaniu ok, spoko!
Nie jest okej ale jeżeli był jakiś okres czasowy to według mnie wtedy jest okej nie ? No bo masz spamowac do ludzi, ty skomentuj mi life, bo nie chce czekac 24h żeby wstawic kolejnych screenów, to jest chore dla mnie ale ok nie ja tworzyłem ten śmieszny regulamin
Zarexoholik?
30-01-2014, 23:04
Dla mnie również te warny są bez sensu, niektórzy ich nie dostają, a jeszcze inni dostają. Faworyzacja tutaj zawsze była, tego nie zmienisz.
Sam nie rozumiem, ja ostatnio dostałem 2 punkty karne i ban na chat-boxa za słowo "czarnuchu" skierowanego do niego, które nazywa się Zarexoholik..
Sam ma w awatarze jakiegoś czarnucha i jeszcze podpis, czarno to widzę..
Więc coś z nim chyba nie tak, może miał operacje plastyną jak M. Jackson i zrobił się na czarno, jeżeli tak czarny kolor lubi. Ja tylko napisałem to jedno słowo, stwierdzając to po jego awatarze oraz podpisie.
Dla mnie śmiechu warte są te warny i tak dalej, posty każdemu powinny zostać usunięte, były by okaleczenia przez niektórych ludzi (Zarex, KaZeK), którzy nadmiernie nabijają posty, ale cóż..
Tyle miałem do powiedzenia.
@edit
musialem edyta walnąc, poniewaz ktos groził mi warnem za napisane do zarexa (t**c****).. BEKA! CO TO ZA OBRAZA?
http://i62.tinypic.com/16lbml5.png
Jakbyś mnie nie obrażał to byś nie musiał płakać. Ja nawet nie wiem kim jesteś, nie znam cię typie, a ty pospinany jesteś. Ogarnij się, serio.
#topic
Nie obrażaj nikogo to nie będziesz warnowany, aż tak ciężko ci to zrozumieć? Jeśli nie potrafisz dostosować się do regulaminu to nie powinieneś korzystać z forum.
Zii Baba
30-01-2014, 23:18
może miał operacje plastyną jak M. Jackson i zrobił się na czarno, jeżeli tak czarny kolor lubi.
Chcialbym tylko ujac pewna kwestie, M. Jackson byl chory, nie robil sobie operacji.
@top
Ja mam 3pkt karne na stale wiec nie placz koleszko bo tak na prawde jestes w sytuacji lepszej niz ja xD Nie dziwie sie, ze moderatorzy postepuja tak, a nie inaczej i wcale nie jest to faworyzacja tylko zwyczajne konsekwetne postepowanie skoro to twoj setny z rzedu punkt XD
Kosa, znam dobrze ten ból : >
Napisałem w dziale "Humor" komentarz o treści "hahahahahahahahaha XD" i dostałem bana permanentnego za "Spamowanie".
Splaxor mi napisał:
[..]może zostać ukarany - Akurat tego warna musiałem dostać, bo czemu nie? 1 warn do zbanowania konta to wlepimy : >
Przerabialiśmy już to w odwołaniu. Regulamin jasno "mówi", że za taki post możesz otrzymać punkt karny i go dostałeś. Jeżeli regulamin sugerowałby mi inne działanie to na pewno bym się do niego zastosował.
NO niestety Splaxor warnuje za wszystko i na nic nie przymyka oka. Mi też dał 3 warny bo tyle miałem do zbanownia konta
Nie zdajesz sobie sprawy na ile postów przymykam oko. Twoich postów usunąłem kilkadziesiąt, ale co ty możesz wiedzieć skoro nie masz wglądu. Może częściej daję punkty niż inni Moderatorzy, ale jest to może spowodowane moim wiekiem. Uważam, że skoro gość ma 23 lata i jest raptem dwa lata ode mnie młodszy to potrafi przeczytać kilka zdań zawartych w regulaminie, i jest to dla niego zrozumiałe. Jak widać są wyjątki...
Rozumiem Turoczeeek, który ma 15 lat (wnioskuję po danych z profilu) może mieć problem z kojarzeniem pewnych rzeczy i regulamin może być dla niego zbyt trudny, ale w końcu dziecku jeżeli zabrania się czegoś kilka razy to wie, że nie wolno tego robić.
Dodam bo może nie wszyscy wiedzą. Turoczeeek i Hokage są to dwaj użytkownicy, którzy nie otrzymali zgody od mojej skromnej osoby na odbanowanie ich kont.
Mam taki fajny dar. W sumie to nie jest dar, ponieważ tak ma każdy z Moderatorów. Wystarczy spojrzeć na nick i wiemy czy dany użytkownik jest w porządku czy też nie. Znamy zachowanie każdego aktywnego użytkownika, dlatego szybciej oceniamy daną sytuację niż Wy. Wchodzimy w każdy temat i czytamy każdy post, a nie jak zwykły użytkownik tylko to co go interesuje.
Co do Splaxora to dobrze, że tak robi, przynajmniej mamy jakąś dyscypline na forum
Demon Ty na pewno zauważyłeś, że od jakiegoś czasu rzadkością są niejasne tematy w dziale handel. W tym dziale był taki burdel z nazwami tematów, że potencjalni kupcy czy sprzedawcy nie wiedzieli co autor ma na myśli. Chciałem zaoszczędzić Wasz (tak drodzy użytkownicy) czas i postanowiłem karać za źle nazwany temat, aby osoba, która chce coś sprzedać/kupić wchodząc na forum nie miała problemu ze sprzedażą/kupna.
Inna sprawa olbrzymie obrazki czy gify w podpisach. Wystarczyło wysłać kilkadziesiąt wiadomości prywatnych, ukarać kilkunastoma warnami, aby problem zbyt dużych podpisów został zminimalizowany. Każdy chce, aby forum APO działało płynnie, ale jest problem, gdy Splaxor daje warna za zbyt duża sygnaturę chociaż wcześniej wysłał wiadomość prywatną z prośbą o usunięcie lub zmniejszenie obrazka do przepisowego rozmiaru.
Dodam, że zgadzam się tutaj z Demonem. Nie będę upominał osoby, która założyła już piąte czy dziesiąte konto na forum bo mija się to z celem. Skoro czerwone kartki nie naprowadziły użytkownika na dobra drogę to żółte kartki też nie pomogą.
Chciałbym zauważyć że osoba X która od 5 lat nie zebrała żadnego pkt karnego, nie zebrała go dlatego że jest Twoim jak i Kazka i Splaxora znajomym, od groma postów jest osoby X w których zachowuje się niezgodnie z regulaminem, ale nikt nie zwracał na to uwagi a zwłaszcza wy, bo to wasz znajomy...
Daj mi nicki moich znajomych na tym forum, a obiecuję ci, że jeżeli się zgodzą to zamieszczę tutaj zdjęcia z punktami, które przyznałem. Zobaczysz na własne oczy jak traktuję swoich "znajomych".
Ktoś jakiś czas temu napisał, że 75% forum mnie nie lubi (pozdrowienia dla tej osoby), a ja twierdzę, że jest to 99% forum, a 1%, który mnie lubi to ekipa, z którą współpracuję.
Jeśli już się mamy tak trzymać tego regulaminu i osoby które mają któreś konto z kolei na forum, wgl nie powinny tutaj być i mieć perm'a chociażby Rekrut, Azbest, Turoczek, hasa, Sasza
Idąc Twoim tokiem myślenia mają nadal konto, ponieważ są znajomymi ekipy. Problem w tym, że każdy z nich (próczy hasy) dostał ode mnie bana, niektórzy nawet więcej niż jednego, inni nie mają szansy na unbany starych kont, więc troszkę twoja teoria się nie sprawdziła.
Inna sprawa. Kilka dni temu napisałeś mi w grze prośbę, aby pomóc ci w odbanowaniu twojego konta. Zacznijmy od tego, że już nadstawiłem dupę, ponieważ powinienem takie coś załatwiać na forum, a nie w grze. Druga sprawa to napisałem ci krok po kroku co masz zamieścić w odwołaniu, aby zwiększyć szanse na odbanowanie konta. Po raz drugi nadstawiłem dupy błagająć Mortiisa i Rinsona, aby dali ci kolejną szansę.
Zastanawiałem się, dlaczego ci pomagam, ale pomyślałem sobie, że zrozumiałeś swój błąd. Jednak po kilku godzinach zrozumiałem, że świetny z ciebie aktor i takiego starego pryka potrafisz zrobić za ciula. ChatBox na forum był cały w twoich prowokacjach. Dlatego chciałbym, aby wiedział, że to był ostatni raz kiedy podałem ci pomocną dłoń...
Tak to sobie możesz mówić do 7 latka : )
Zachowuj się jak powinieneś to nie będę cię traktował jak szczyla.
Old Kosa
31-01-2014, 10:51
Inna sprawa. Kilka dni temu napisałeś mi w grze prośbę, aby pomóc ci w odbanowaniu twojego konta. Zacznijmy od tego, że już nadstawiłem dupę, ponieważ powinienem takie coś załatwiać na forum, a nie w grze. Druga sprawa to napisałem ci krok po kroku co masz zamieścić w odwołaniu, aby zwiększyć szanse na odbanowanie konta. Po raz drugi nadstawiłem dupy błagająć Mortiisa i Rinsona, aby dali ci kolejną szansę.
Zastanawiałem się, dlaczego ci pomagam, ale pomyślałem sobie, że zrozumiałeś swój błąd. Jednak po kilku godzinach zrozumiałem, że świetny z ciebie aktor i takiego starego pryka potrafisz zrobić za ciula. ChatBox na forum był cały w twoich prowokacjach. Dlatego chciałbym, aby wiedział, że to był ostatni raz kiedy podałem ci pomocną dłoń...
No dobrze, pomogłeś mi tez nie wiem czemu, ale wbijam w to xd
Zacznijmy od tego że jeśli nie Moderatorzy nie szanują użytkowników forum, to użytkownicy nie będą szanować Moderatorów i tak jest w tym przypadku nie szanuje żadnego z was prócz Ciebie Splaxor bo mi pomogłeś, dodatkowo nie były to moje prowokacje na CB czy gdzieś tam indziej, tylko innych użytkowników takich jak Crayon, Tett czy Majkel :x
Nie obrażaj nikogo to nie będziesz warnowany, aż tak ciężko ci to zrozumieć? Jeśli nie potrafisz dostosować się do regulaminu to nie powinieneś korzystać z forum.
Ty masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem, czy jaki masz problem z umysłem? Przeczytałeś ten temat, czy po prostu trzasnąłeś kolejnego bezsensownego posta? Chodzi o to że wszyscy mówią że nie ma warnów/banów za słowo ' idiota, pajac ', ale zawsze znajdzie się jakiś placek który da tego ostatniego warna którego brakuje do bana na konto tak jak i w tej sytuacji... Azieluś nie został ukarany, a także obrażał użytkownika tego forum :x
Powiesz mi może, że jestem traktowany "lepiej" od Ciebie?
Uwierz, że nie ważne czy ktoś jest moim znajomym czy nie to warna na forum czy bana w grze wlepię bez zahamowań ;) Jak nie ja to ktoś inny da warna/żółtą kartkę jeśli ktoś ma problem :D Tak więc nie wiem dlaczego płaczesz.
Co do Twojej kartki - pisałem Ci już kilkukrotnie, miałeś żółtą kartkę za obrazę użytkowników więc modek już nie może dać kolejnej tylko automatycznie wskakuje czerwona. A to, że obraza jest za 2pkt to inna sprawa, nawet jakby była za 1 to nic by Ci to nie dało. A to, że nazbierało się obraz z wielu postów (tak, z wielu, mam Ci ich poszukać?) i nikt nie podejmował akcji z nadzieją, że się poprawisz i akurat traf chciał, że w końcu ktoś się zdenerwował na Twoje zachowanie i Ci w końcu wlepił karę to już inna sprawa.
Tak chcę byś mi ich poszukał, daj przynajmniej 5 postów.
A co do tego bana, to głównie rozchodzi się o to że mówicie że za takie słowa nie banujecie, a jak przyjdzie co do czego i brakuje 1-2 pkt karne do bana na konto forumowe, to dajecie za to warny co się równa KŁAMIECIE.
Azieluś nawet upomnienia nie dostał, a skoro jest takim dobrym użytkownikiem nie posiada warnów nie obraża, to ok czerwona kartka się nie należy, ale żółta już tak ;)
Powiedz mi synu które z kolei masz Ty konto na forum co czepiasz się innych?
Podejrzewam że mniej niż ty placku XDDDDDDDDDDD
11:16 Kosa Sorcerer: To nie jego pierwszy raz gdy Łamie regulamin ;)
11:16 Kosa Sorcerer: Skoro poprzednie bany a wczesniej upomnienia nie pomagaŁy, to teraz upomnienie nie ma wiekszego sensu ...
11:17 Crayon: bo JA uznalem ze to sluszna decyzja
11:17 Crayon: i to JA decyduje, a nie ty
A tutaj taka ciekawostka, że jednak nie robicie tego o czym mówicie, zgłosiłem gościa bo kopiował inne zdania z wulgaryzmami, gościu już nie pierwszy raz coś takiego odwala i nie raz już miał za to bana, więc tym razem zamiast upomnienia znów powinien być ban, bo upomnienie jest bez sensu, skoro wcześniej się nie potrafił zachowywać :x
Ja dostałem warna za nie edytowanie posta w swoim temacie (Life) za to, że wstawiłem screena po jakimś czasie kolejnego, bo przeciez to mój life także miałem prawo, a demon mnie zwarnował także widzisz, powinni napisac regulamin taki, że każdy go zrozumie i pojmie, a dokładnie mi chodzi, żeby napisali regulamin dosłownie dokładny na różnych przykładach warnowania
/Demon
pisanie post pod postem jest w Twoim mniemaniu ok, spoko!
Nie jest okej ale jeżeli był jakiś okres czasowy to według mnie wtedy jest okej nie ? No bo masz spamowac do ludzi, ty skomentuj mi life, bo nie chce czekac 24h żeby wstawic kolejnych screenów, to jest chore dla mnie ale ok nie ja tworzyłem ten śmieszny regulamin
Widocznie Twój life nie jest aż tak ciekawy by ktoś chciał go skomentować ;)
A wystarczy zedytować posta i nie trzeba czekać 24h nieprawdaż?
Do autora:
Znam się z wszystkimi z ekipy:
http://i59.tinypic.com/2wfo6lg.png
Powiesz mi może, że jestem traktowany "lepiej" od Ciebie?
Uwierz, że nie ważne czy ktoś jest moim znajomym czy nie to warna na forum czy bana w grze wlepię bez zahamowań ;) Jak nie ja to ktoś inny da warna/żółtą kartkę jeśli ktoś ma problem :D Tak więc nie wiem dlaczego płaczesz.
Co do Twojej kartki - pisałem Ci już kilkukrotnie, miałeś żółtą kartkę za obrazę użytkowników więc modek już nie może dać kolejnej tylko automatycznie wskakuje czerwona. A to, że obraza jest za 2pkt to inna sprawa, nawet jakby była za 1 to nic by Ci to nie dało. A to, że nazbierało się obraz z wielu postów (tak, z wielu, mam Ci ich poszukać?) i nikt nie podejmował akcji z nadzieją, że się poprawisz i akurat traf chciał, że w końcu ktoś się zdenerwował na Twoje zachowanie i Ci w końcu wlepił karę to już inna sprawa.
Tak więc masz ostatnią szansę na konto na forum więc ją wykorzystaj poprawiając swoje zachowanie... No chyba, że chcesz znowu być wydalony ze społeczności forum ;)
Squid - Nie interesuje mnie to czy komuś się podoba czy nie, wstawiam screeny dla swojej przyjemności aby pokazać jak gram itd...
[Squid] To wstawiaj je zgodnie z regulaminem ;)
edit
/down
Hokage - Przełknij to w końcu, że tak będzie zawsze, a synem to mógłbyś być kosy i nie pytaj się go o konta na forum hipokryto, bo przecież też ich miałeś troszkę (;
Jeśli już się mamy tak trzymać tego regulaminu i osoby które mają któreś konto z kolei na forum, wgl nie powinny tutaj być i mieć perm'a chociażby Rekrut, Azbest, Turoczek, hasa, Sasza - więc nie mów mi o jakichkolwiek zasadach na tym forum, bo tutaj zasad nie ma a wy zieloni robicie sobie co wam się podoba, a nie co jest zgodne z regulaminem i nie czaruj mnie Demon, każdy wie jak jest... :|
Powiedz mi synu które z kolei masz Ty konto na forum co czepiasz się innych?
Nie zdajesz sobie sprawy na ile postów przymykam oko. Twoich postów usunąłem kilkadziesiąt, ale co ty możesz wiedzieć skoro nie masz wglądu. Może częściej daję punkty niż inni Moderatorzy, ale jest to może spowodowane moim wiekiem. Uważam, że skoro gość ma 23 lata i jest raptem dwa lata ode mnie młodszy to potrafi przeczytać kilka zdań zawartych w regulaminie, i jest to dla niego zrozumiałe. Jak widać są wyjątki...
Dodam bo może nie wszyscy wiedzą. Turoczeeek i Hokage są to dwaj użytkownicy, którzy nie otrzymali zgody od mojej skromnej osoby na odbanowanie ich kont.
Czyli jak ktoś jest młodszy jest inaczej traktowany a jak starszy to gorzej? Traktujcie tak dalej ludzi to sami tu zostaniecie.
Wkurza mnie to, że jedni dostają unban za nic a drudzy nie dostana nawet za karą
\/Niżej
Dlaczego to i to do zera? Wtedy mogę sobie zrobić nick 'Rekrut i prawie to samo. Nie rozumie po prostu waszego zachowania -.-
/Demon
bo Tobie nie zależy na nicku tylko właśnie na postach i reputacji przez, które zostałeś zbanowany, bo a) nabijałeś je, b) prosiłeś o nie. :p
#Demon o nic nie prosiłem. Może i nabijałem posty ale ciągle dostawałem za to warny. Napisałem żeby zabrał mi caaaałą reputację (ok 700k+) w zamian za unban
Czyli jak ktoś jest młodszy jest inaczej traktowany a jak starszy to gorzej? Traktujcie tak dalej ludzi to sami tu zostaniecie.
Wkurza mnie to, że jedni dostają unban za nic a drudzy nie dostana nawet za karą
Oferowałem Ci unbana za wyczyszczenie licznika postów i licznika reputacji :D
Τettmeier
31-01-2014, 14:43
Oczywiście pojawił się mój temat również. Wszyscy wiemy Kosa że to Ty najpierw prowokujesz a później zakładasz idiotyczne tematy w Zgłoszeniach, ze ktos Cię wyzywa. No jak na to zasłużysz? Nawet jak za tego 'idiotę' dostałeś 2 pkt to i tak można odczekać żeby one wygasły i przez miesiąc czy 2 nie złamać regulaminu na tyle by dostać bana.
Ja z chłopakami którzy tutaj egzekwują regulamin się znam, bo trudno się nie znać, APO to społecznośc na której wszyscy się znają bo od pewnego czasu graczy praktycznie nie przybywa, zostają starzy wyjadacze, którzy lubią ten klimat i będą tu wchodzić do usranej śmierci. Nie wpływa to jednak w żadnym wypadku na warny które od nich dostaję (http://i59.tinypic.com/2rms9wz.jpg), są tego jeszcze 2 strony, jednak potrafię się tak opanować że na pewien okres czasu po prostu odczekuję i żaden ban mi nie grozi.
Dobra bez stresow "chopcy'. Moderatorzy, administratorzy, game masterzy, senior tutorzy, i tutorzy wiedza co robia, nigdy nikt nie dostal ostrzezenia na "odpierd&l" wiec pozdro.
Wszyscy są traktowani równo, ale czasami się zdarza, że nowy użytkownik nie dostanie od razu upomnienia bo skoro to jego pierwszy post to nie będę karać. Wolę mu napisać na PW jak wygląda sytuacja i zachęcić do przeczytania regulaminu.
Ty myślałeś, że jak dasz mi kilka gówno wartych reputów, dodasz mnie do znajomych na forum i kilka razy napiszesz do mnie w grze to będziesz mieć u mnie fory? Nie ze mną taki numery Brunner.
Zamknę temat. Napisałem co miałem napisać. Squid też dorzucił swoje trzy grosze, więc uznaję temat za wyczerpany.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.