View Full Version : Misja np. !quest
Czarodziej Xardax
31-01-2014, 14:17
Hi.
Misja polegala by na wbiciu x poziomow bez zabicia zadnego moba.
misje mozna wykorzystac a kilka zadania
z wbiciem np.
5 lvli
10 lvli
15 lvli
itd. itp.
Jak mozna sie domyslic bd trzeba kupic wiele zlotych motyli lub (kto jeszcze nie wykonal) misje npc lub na klikanie :)
(misje mozna takze wykorzysac z wbijaniem danych poziomow skilli)
14:15 Eklerq: Spokojnie, przypilnuje Twoj temat, zeby nie bylo zbednych wpisow.
#Yoohi
Lub nie kupujac motyli i nie wbijajac '5 lvli' nie bd mial dostepu do kolejnych misji i odebrania jakiejs tam nagrody : )
Dajesz propozycje także każdy ma prawo wyrazić swoją opinie na jej temat, a nie nadajesz dla ludzi chęć wyrażenia swojej propozycji którą muszą skomentować na tak, bo napisałeś do eklerq aby pilnował tematu.. Za nim zrobisz kolejny temat zastanów się nad tym dokładnie, bo ta propozycja nie ma sensu, bo po co kupować motylki żeby wbić 5 leveli jeżeli i tak za tą misje byśmy dostali marne 10 20%?.
#Jestem na nie
Anonimowy
31-01-2014, 15:02
Rozumiem, że są fajne skrypty, yy co, aa, że fajnie się biega na Tiny, ale bez przesady.. Próbujecie za wszelką cenę zrobić wszystko, żeby na motylach zbijać kokosy. Misja ta nie miałaby sensu. W sumie jest wystarczająco dużo misji, które pochłaniają dość dużą ilość kasy, która "znika" i nie jest dalej w obiegu. Jak już wymyślasz misje to postaraj się, żeby choć w minimalnym stopniu zredukowały one $ na serwerze ;)
Domcio Old
31-01-2014, 15:34
Co to da?? Takie misje na servie są zbędne. Masz misje z wbiciem poziomu i to nie jedną, a Twoja propozycja dot. tego, że wbić np 5 lvl bez zabicia żadnego moba to dla mnie totalny bezsens ;/. Jestem na nie.
Od zawsze doświadczenie zdobywamy poprzez zabijanie mobów, motylki czy inne 'misje na klikanie' to tylko dodatek do gry. Choć są ludzie którzy na motylach 'expią' ale to dość kosztowne. #Jestem na nie.
I tak motylki sprzedają po 4-5kcc za jednego to i tak bardzo dużo. Była by to bardzo śmieszna misja moim zdaniem wbijać lvl bez zabijania moba :D
Jestem na nie niestety
Zii Baba
31-01-2014, 16:32
No stary zrobie to tak, gdyby takie misje istnialy juz teraz zrobil bys je? Nie sadze... Zanim cokolwiek zaproponujesz postaw sie na miejscu, na ktorym bys byl. Ja osobiscie jestem na nie, twoja propozycja jest slaba(bez urazy) po prostu za duzo trzeba by bylo wydac zeby je zrobic, co mija sie z celem. Misje mialby ciekawe i wiekszosc z nich taka jest, a ta byla pisana z celem zarobku.
#Lordzik#
31-01-2014, 16:53
No i na co to komu?...
Beznadziejna propozycja. Wystarczy już tych różnych nagród i śmiesznych misji.
Chcesz zdobyć doświadczenie to exp normalnie tak jak każdy tibijczyk, elo.
Jestem na NIE.
Zarexoholik?
31-01-2014, 23:19
Mam kupować motyle, bo jakiemuś komuś się zachciało tak żałosnej misji? To nie jest quest właściwie tylko zlepek różnych misji, a to by była najgłupsza z nich. Ten quest powinien mieć jakiś finał, a nie kolejne idiotyczne misje. Daj spokój, za takie propozycje powinny być warny.
polegałaby* pisze się razem
Ten !quest to jeden z najbardziej żałosnych questów tyle, że nie jest nudny. Tylko ten quest na plasma shield go przebija, jest jeszcze bardziej żałosny i jest najbardziej nudnym questem na APO. Nawet quest na 1cc w temple jest od niego ciekawszy.
[kazek] Upomnienie za wprowadzanie ludzi w błąd.. Quest w temple jest na 3cc a nie 1. Miłego dnia.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.