View Full Version : Bramka na Dracule na dziurach- ?art?
Anonimowy
31-01-2014, 18:27
Cześć,
Jak można dać bramkę na Dracule 250 lvl?XD Proponuję zmniejszyć to(chodzi o dziury) na 170~
Pozdrawiam.
@Demon
Nie rozumiem co ma piernik do wiatraka. To tak samo, jakby zrobić resp OTS Kingów od 2000 lvla.
@Demon #2
Żeby dostać doświadczenie, ema.
nie każdy resp drakul musi być dostosowany do małego lvla, ogólnie jest on tam po to, żeby inne moby zdążyły się zrespić :confused:
edit
dobra, bo uparty jesteś to pójdziemy w inną strone. po co ci 6 drakul na 170lvlu? ema
Old Kosa
31-01-2014, 18:51
nie każdy resp drakul musi być dostosowany do małego lvla, ogólnie jest on tam po to, żeby inne moby zdążyły się zrespić :confused:
edit
dobra, bo uparty jesteś to pójdziemy w inną strone. po co ci 6 drakul na 170lvlu? ema
nigdy tam nie expiłeś, nie wiesz jak tam jest więc się nawet nie wypowiadaj, na 170 lvl wszystkie potwory na których expisz są wstanie się zrespić bez problemów, jestem na tak.
/Demon
warn za wprowadzanie ludzi w błąd, expiłem! #jihadthread #viskolveen, a tak na poważnie na 170lvlu to zabijesz tam tylko i wyłącznie dracule także nie przesadzajcie
Jak masz z tym problem nie musisz tam expic i proponuje ci się przejść na Ankaros dracule, respy te zostały znacznie bardzo powiększone i expiłem tam od 100 do 260 i miałem level bardzo szybko wiec polecam.
#Jestem na Nie
#Lordzik#
31-01-2014, 19:26
Znowu ułatwienie. Dajcie sobie już z tym spokój, nie wszystko będzie po waszej myśli.
Niech zostanie tak jak jest, dlatego jestem na NIE.
Anonimowy
31-01-2014, 20:13
@Up
Jakie znowu ułatwienie? Co Ty pierdylisz?
@Topic
Po co zajmować miejsce na mapie zbędnymi respami?;o
Domcio Old
31-01-2014, 20:35
Na moje zamiast dracul powinny być tam brave witche od 200 lvl. Dać ich tam z 5 lub 6 i po sprawie :)
No elko znow placze ze cos jest nie tak, expij sobie tam gdzie masz duzo dracul po co ci na 170 lvl tam wlazic jezeli tylko je dasz rade zabic z dziur na expie.. Na nie bylo tak od poczatku i nikt nie plakal dopiero teraz jakies wymysly...
Zarexoholik?
31-01-2014, 23:22
To jest typowy resp do expienia masowego. Wybijasz jeden room, wchodzisz do kolejnego. Co ty byś chciał jeszcze wybijać charem ze 170 poziomem? Jaki jeszcze room? Może skeletony byś jeszcze dał radę, z podkreśleniem na może.
Jak chcesz bić dracule to masz na ank/cod, te są do masowego wybijania z przeskakiwania z roomu do roomu, także jestem na NIE.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.