View Full Version : wa?na sonda
temat z plikami do map 7.6 (temat eklerqa) wrzucilibyście do poradników (jaki to poradnik[?]) czy do działu inne tam gdzie są infoboty, apo taski itd? proszę o dyskusje
14:47:20 Eklerq: a czemu przerzuciles moj temat?
14:49:57 Eklerq: przeciez to jest pomoc dla graczy
14:50:11 Eklerq: jak ktos utraci mape to tam ma ja gotowa i opisane gdzie ma wkleic te pliki
14:53:07 demon: takie rzeczy sa w innych
14:53:12 demon: poradniki to poradniki lol
14:53:13 Eklerq: juz w poradnikach
14:53:15 demon: a nie zbior przydatnych rzecach (ale dojebałem, hehe)
14:53:20 Eklerq: i nie przenos moich tematow
14:53:21 Eklerq: *****
14:53:24 Eklerq: bo sobie nie zycze, tak?
dodaje sonde, zapraszam!
Ja bym to dał do inne ponieważ to nie jest żaden poradnik :)
Azbestowy Człowiek
03-02-2014, 15:20
komunikacja -> telefony komórkowe
kto twierdzi inaczej ten się nie zna
Elvanish
03-02-2014, 15:22
Ja bym to dał do Filmów, bo to jest jakaś komedia, żeby zakładać o tym temat :^)
Czy to jest ważne? Po co mieszać do tego zwykłych użytkowników którzy mają to generalnie gdzieś. Macie taką samą rangę powinniście to rozwiązać wewnątrz ekipy, zresztą to jest jego temat, skoro uznał, że poradniki to poradniki.
Ero Senin
03-02-2014, 16:03
Moim zdaniem taki temat powinien być w dziale inne
Czy to jest ważne? Po co mieszać do tego zwykłych użytkowników którzy mają to generalnie gdzieś. Macie taką samą rangę powinniście to rozwiązać wewnątrz ekipy, zresztą to jest jego temat, skoro uznał, że poradniki to poradniki.
bo to piaskownica? troche z dystansem do tego tematu podejdź, a jeśli się bawimy w takie porównania to jak użytkownik wrzuci np. piosenke do działu komputery to co z tym będzie? pewnie kartka + przeniesienie, ale no...
bo to piaskownica? troche z dystansem do tego tematu podejdź, a jeśli się bawimy w takie porównania to jak użytkownik wrzuci np. piosenke do działu komputery to co z tym będzie? pewnie kartka + przeniesienie, ale no...
Jeżeli do piaskownicy zaliczasz moderowanie strony no to gratuluję, albo ja nie rozumiem co w tym jest takiego fajnego. Twoje porównanie jest bezsensowne.
Azbestowy Człowiek
03-02-2014, 17:02
Jeżeli do piaskownicy zaliczasz moderowanie strony no to gratuluję, albo ja nie rozumiem co w tym jest takiego fajnego. Twoje porównanie jest bezsensowne.
najs traj
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.