View Full Version : Pan Senior Tutor Crayon a "Regulamin"
Książe Stark
03-02-2014, 22:24
Dlaczego ten temat?
Już kilkakrotnie widzieliśmy pana Senior Tutora Crayon'a w akcji w grze, gdzie opowiadał głupoty, że:
-Rozmawianie o handlu postaciami, np. "Mój kolega kupił wczoraj postać za 3,5kkcc"
-Rozmawianie na temat botów, np. "Ej chłopaki wiecie że powstał nowy bot?"
itp itp.
Na to co piszę są naoczni świadkowie. (Scix, Black dervil)
Teraz moje pytanie:
Gdzie do cholery jest tak napisane? Czy to jakieś niepisane prawo:confused:
Przeczytałem właśnie regulamin bardzo uważnie i albo ja jestem ślepy albo tam tego nie ma.
Z tego co mi wiadomo mamy "wolność słowa" w tym dziwnym państwie co nie?
@edit
No tak, ale skoro nie ma tego jeszcze na papierze to ja nie bede tego przestrzegał i nie moga mnie banować (mam już dość banów) grrrr....
/Demon
naucz się edytować posty, bo zaczniesz płakać, że masz bany na forum, od początku każde Twoje wypowiedzi musze łączyć, a uwierz, że przestaje mnie to bawić
/Książe Stark
Przepraszam i ja wcale nie płacze!
Zwykła prowokacja, a ty to kupujesz (w sumie to się nie dziwie haha) :cool: Skoro określasz to jako "głupoty", to nie wiem na co to czytasz, panie podwładny
:o
Od siebie dodam, że w najbliższym czasie możecie się spodziewać jeszcze 'małych' zmian regulaminowych gry ;)
Może już powoli wprowadza nowy regulamin??
Lagga v3
03-02-2014, 22:47
W dodatku grozi mi podwójnym dożywociem-a to był tylko nieszkodliwy,prywatny najazd... :(
@top
Mam nadzieję,że po wprowadzeniu nowego regulaminu przez Crayona Twoje bany się znaaaacznie wydłużą.
Książe Stark
03-02-2014, 22:52
W dodatku grozi mi podwójnym dożywociem-a to był tylko nieszkodliwy,prywatny najazd... :(
@top
Mam nadzieję,że po wprowadzeniu nowego regulaminu przez Crayona Twoje bany się znaaaacznie wydłużą.
Nie uznam regulaminu który nie jest kompatybilny z konstytucją RP, albo łamie prawa z konwencji praw człowieka. Jednak Tobie radzę oczyścić swoje serce, gdyż niewolno grzeszyć przeciwko bliźniemu mową ani myślą.
Do Demona: Jak będziesz jęczał że Ci moj post nie pasuje i że musisz coś z nim zrobić to spadaj na drzewo, warna i tak nie przyjme.
Powinienem mieć prawo do domowy przyjacia warna, a tak to mi wpierdalacie tego jak sam chuj i co fajnie? Nie powstrzymasz mnie, dlasze warnowanie jest zbedne.
#Yoohi
Masz rację, dla mnie to chore gdybym miał dostać bana za napisanie do kolegi: "EEE Krul Xahi, słyszałeś że na intergamingu jest na sprzedaż postać XXX?"
albo
"Ten i tamten chyba ma bota na energy ringa pod hotkeyem"
CHORE !
Jeżeli ten niby "Crayon" znający się na Botach i robiący z siebie slimaka w grze ma go pisać to na prawdę będzie dobry ten regulamin. Jak na razie to widzę tylko jak się uwziął na kose i prowokuje go tylko, kpi z graczy i innych, uważa się za chug wie kogo ( : dla mnie to kolejny dzieciak który przeminie z wiatrem.
Jeżeli ja do niego pisze na priv *Crayon* Sprawdz, uspokój kogoś, a on to zlewa i nadal sobie pisze na Game-Chat, to halo halo, gdzie tu jest sprawiedliwość i dlaczego ktoś taki ma pozycje (:? A do mnie wyskakuje, wyłącz bota gdzie polata za kimś chwile i widzi, że ktoś manasuje się szybko i od razu stwierdza jakieś chore teorie z botami (: dziękuje, dla mnie to ten typ nie powinien mieć w ogole posady ale cóż znajomości
/DOWN
Nie wiem ile czasu za mna latał ale wychodze z założenia, że dosłownie 2 minuty, bo nie widział jak sie manasuje, bo biegając nie robie tego cały czas także propsy dla niego, proponuje mu lepiej obserwowac graczy po 30 min a nie 2 : [
Anonimowy
03-02-2014, 22:59
Sam byłem świadkiem, jak Crayon mutował za zapytanie ile ktoś dał za postać ale Squid już z nim wszystko wyjaśnił, także to można przemilczeć.
@Yoohi
Sam wychodzę z założenia, że jeśli ktoś chce wykryć bota musi go najpierw pewien czas poużywać ;) Nie wiem na jakiej podstawie Crayon chce to wyłapywać, ale spoko. Sam znam kilka sposobów xd
Czy tylko mi trudno zrozumieć co on napisał?
#temat
Domyślam się, że przytoczone przez Ciebie cytaty znacznie różnią się od oryginalnych wypowiedzi, za które zostałeś ukarany. Jeśli napisałeś coś w stylu "wcale nie zamieszczam oferty sprzedaży 999999 knighta za pln na kanale publicznym, bo przecież dostałbym bana" to nie dziw się, że Cię zbanował.
#edit
"Franeq jedzie na cave bocie"- za to Crayon upomina
No i w sumie dobrze, bo to pomówienie.
Sądzisz, że na serverze 7.6 apo powinna być przestrzegana konstytucja tego jak to ty nazywasz "dziwnego państwa"? Właśnie nie, jest regulamin servera, a Mortiis może wpisać w nim, że murzyni i zielonoocy nie mają prawa głosu na Trade np.
Za gierki słowne też są bany, a priv możesz sobie pisać o czym chcesz, i takie sprawy załatwia się bezpośrednio z administracją w specjalnym dziale. (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49)
Też sie z tym spotkałem ale zostałem tylko upomniany :) .
Moim zdaniem jest to głupota, ale cóz....
Książe Stark
06-02-2014, 21:36
Czy tylko mi trudno zrozumieć co on napisał?
#temat
Domyślam się, że przytoczone przez Ciebie cytaty znacznie różnią się od oryginalnych wypowiedzi, za które zostałeś ukarany. Jeśli napisałeś coś w stylu "wcale nie zamieszczam oferty sprzedaży 999999 knighta za pln na kanale publicznym, bo przecież dostałbym bana" to nie dziw się, że Cię zbanował.
Ej przeczytaj dokładnie, mowa tutaj o rozmówce typu:
"Xahi wymienił Broxa za Wulfa"- zdaniem Crayona to zabronione
"Stark sprzedał Lethorna za 4kkcc"- zabrania.
Przytoczone cytaty nie różnia się od oryginału w znaczącym stopniu,
szkoda że ss nie zrobiłem..
dziq76PLx2
06-02-2014, 21:42
szkoda że ss nie zrobiłem..
SS to nie dowód, a pewnie to co napisał rumun wyżej dot. zmiany regulaminu, chociaż jeśli to co mówisz, czyli np. "xx sprzedał konto yy za zz kcc" to jest jakieś upomnienie to faktycznie troszkę debilizm, ale co ja mam do gadania, jestem tylko użytkownikiem forum.
Jeżeli ja do niego pisze na priv *Crayon* Sprawdz, uspokój kogoś, a on to zlewa i nadal sobie pisze na Game-Chat, to halo halo, gdzie tu jest sprawiedliwość i dlaczego ktoś taki ma pozycje
Pierwszy Senior Tutor w historii APO, który z kimś rozmawia jak człowiek z człowiekiem, to od razu coś niesamowitego. No ale tak, nie jestem maszyną, robotem, tylko zwykłym człowiekiem. Na postaci ST nie mogę expić, nie mogę podnosić przedmiotów, nie mogę przenosić przedmiotów, nie mogę ich nawet upuszczać - dlatego mogę porozmawiać z kimś na Game-Chacie. Mam się logować na prywatną postać, żeby to robić? No, ale wtedy będzie, że nie odpisuję na raporty, które wysyłasz.
I jeśli piszesz, żebym kogoś uspokoił, to Twoim zdaniem mam napisać "XXX - uspokój się", albo "XXX - proszę nie obrażać gracza YYY"? Nie sądzisz, że wtedy wpada się w głupią polemikę "kogo obraziłem, kutasie?", która powoduje narastanie konfliktu? Ah, zapomniałem jeszcze - nie masz wglądu kogo mutuję, a kogo nie. A to wystarczy, żeby ktoś przestał kogoś wyzywać.
A do mnie wyskakuje, wyłącz bota
Przypominam sobie tę sytuację. Rozmawiałem z Tobą, dostałem RRV od kolesia, który Cię bił cały czas, że masz auto manas - wiedziałem, że to akurat nieprawda, więc pół żartem, pół serio napisałem Ci, żebyś wyłączył. Ale strasznie się oburzyłeś. Więc może akurat się pomyliłem ;)
Squid już z nim wszystko wyjaśnił, także to można przemilczeć.
Bo mieliśmy różne zdania co do rozmów na temat wymian postaci, handlu nimi i tak dalej. Wyraziłem swoje zdanie, Squid wyraził swoje, również Rinson się dołożył no i jesteśmy w domu. A jestem chyba jedyną osobą, która do błędu potrafi się przyznać, bo odmutowałem tamte osoby, jeśli tego chciały (inne powiedziały, że łaski im nie robię, no to nie) i przeprosiłem za kłopot. To nic niezwykłego, że porozmawialiśmy w Ekipie na ten temat. To znak, że każdy z nas się przejmuje i chcemy to ujednolicić.
Ja bardziej myślę Anonimowy, że tu bardziej polega ta cała nagonka na tym, że wreszcie ktoś się postawił na graczy z tego całego "Jihadu" i pokazał im, że nie są tutaj świętymi krowami. Padło na mnie.
"Xahi wymienił Broxa za Wulfa"- zdaniem Crayona to zabronione
"Stark sprzedał Lethorna za 4kkcc"- zabrania.
I to było kwestią rozmowy z Rinsonem i Squidem właśnie. Bo uznałem (po wcześniejszej rozmowie z Rinsonem), że jeśli na forum rozmowy o handlu i wymianie postaci + o botach są warnowane, a forum jest jednolitą częścią całego APO, to w grze też powinno być to respektowane.
Ale co do punktu 1., za rozmowy na temat botów będą mute i bany, tak - zaakceptowane przez Rinsona i resztę, więc się nie dziwcie.
A co do nowego regulaminu. Forsuję od pewnego czasu, żeby go wreszcie wprowadzić, ale napotykam na wiele problemów tego typu, że trzeba będzie go potem jeszcze raz zmieniać (Jak Squid opracuje legalizację handlu na poziomie, który wszystkim będzie odpowiadać), a to wiążę się z kolejnymi zmianami na stronie, na forum i każdy będzie musiał takowy regulamin ponownie przeczytać i zaakceptować zanim wejdzie do gry. I administracja nie chce robić tego dwa razy w ciągu miesiąca, dwóch. Dlatego na razie regulamin się nie zmienia co bardzo mnie smuci.
A bany, które otrzymujecie, a w regulaminie ich nie ma były już dawno, zanim ja się za to wziąłem dokładniej.
Poza tym, czy ktoś dał kiedykolwiek bana za picie piwa pod depo/temple, albo za rozdawanie free items? Co do pierwszego, chyba się nigdy to nie zdarzyło, co do drugiego - okazjonalnie pada taki ban raz na jakiś czas.
Jak na razie to widzę tylko jak się uwziął na kose i prowokuje go tylko
Prowokuję? To może wyjaśnijmy sobie taką kwestię, że to JA poprosiłem Rinsona żeby skrócił mu bana na 48H za ewidentną ofertę kupna postaci na Game-Chacie. To ON pisał, że będzie teraz moim pionkiem, że będzie grzeczny i nie będzie pisać caps lockiem na game-chacie. I to on prowokuje WAS, graczy do tego, żebyście go wyzywali, obrażali, poniżali, gardzili nim, a on z zadowoleniem rzuca raportami na prawo i lewo, i domaga się do Was banów, a kiedy daję wam mute to narzeka, że to już nie pierwszy raz i że jestem stronniczy. I to nie ja, tylko Ferrum ostatnio zbanował go za prowokacyjne zachowanie. I to nie ja, tylko Kosa w grze jest bardzo grzeczny i regulaminowy, ale moderatorowi na GG pisze, żeby ten "zamknął kurwo pysk" i że do matki tego moderatora codziennie mówi, żeby "wypierdalała", bo jest "pajacem jebanym". Ale kiedy widzi się tylko czubek własnego nosa i słucha kogoś tak ograniczonego jak Kosa, to wysuwa się takie opinie, że jestem zły i niedobry.
Zapraszam do dalszej dyskusji i nagonki na mnie, jestem otwarty na konstruktywną krytykę i wymianę zdań.
ps: za cytaty kosy mogę dostać czerwoną kartkę jeśli moderator/sm/admin tak uzna. Jestem jednym z użytkowników forum. Nie, nie ma stronniczości i nie wolno mi więcej od was.
@down
Tutorzy i GMowie nie mają obowiązku dawać ostrzeżeń. To jest jedynie ich dobra wola. Ja jestem nienormalny i zły, wyjebuję bany od razu
@@@
Na początku napisałeś, że cztery dni. Potem 4 dni + 10 dni speeda. A teraz, że 15 dni. Zdecyduj się!
Podbijam w sumie płacz na Crayona. Dostałem za jedno zdanie bana na 4 dni. Niby nic ale poszło się jebać 4 dni pacca + 10 dni speeda ? Żadnego ostrzeżenia, odrazu wyjebał bana i nie za jakąś napinkę tylko za jedno zdanie.
Może by mnie to tak nie zabolało gdyby nie utrata tego speeda.
Każdy normalny gm czy tutor dałby mi jakieś ostrzeżenie, upomnienie.
@ Up
Ale za takie gunwo, mam odrazu 15 dni w pizdu ? Chyba nie tędy droga.
Ernestus
06-02-2014, 23:02
Ja bardziej myślę Anonimowy, że tu bardziej polega ta cała nagonka na tym, że wreszcie ktoś się postawił na graczy z tego całego "Jihadu" i pokazał im, że nie są tutaj świętymi krowami. Padło na mnie. Aha a co to za ten caly dzihad bo ja nie wiem ? I czemu uwazaja sie za swiete krowy jak i tak dostajemy bany itp?
Zarexoholik?
07-02-2014, 12:29
Ja bardziej myślę Anonimowy, że tu bardziej polega ta cała nagonka na tym, że wreszcie ktoś się postawił na graczy z tego całego "Jihadu" i pokazał im, że nie są tutaj świętymi krowami. Padło na mnie.
Kto, co zrobił? Że niby ty? Kim ty w ogóle jesteś i co niby zrobiłeś, proszę cię nie rozśmieszaj mnie! :D
#topic
Tak to jest jak posadę w grze dostaje typ, który nie ma zielonego pojęcia o tym serwerze. Nie zna regulaminu, a się mądrzy. W swojej karierze zabił OTS Kinga, którego ja zostawiłem na red hp biegnąc dalej. Kolejny raz odsyłam wszystkich do jego tibijskich snów. (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=122654jego tibijskich snów.)
Bardzo dobrze, że squid go poinformował o tym, że lepiej mu wchodzi walka z elder demonami niż pilnowanie porządku na serwerze. :(
Poćwicz jeszcze w trainerze to na demon lorda się porwiesz w przyszłości.
Kto, co zrobił? Że niby ty? Kim ty w ogóle jesteś i co niby zrobiłeś, proszę cię nie rozśmieszaj mnie! :D
#topic
Tak to jest jak posadę w grze dostaje typ, który nie ma zielonego pojęcia o tym serwerze. Nie zna regulaminu, a się mądrzy. W swojej karierze zabił OTS Kinga, którego ja zostawiłem na red hp biegnąc dalej. Kolejny raz odsyłam wszystkich do jego tibijskich snów. (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=122654jego tibijskich snów.)
Bardzo dobrze, że squid go poinformował o tym, że lepiej mu wchodzi walka z elder demonami niż pilnowanie porządku na serwerze. :(
Poćwicz jeszcze w trainerze to na demon lorda się porwiesz w przyszłości.
A ty kim jesteś cycek? może odczuwasz ból, że expisz na tym APO od lat a nikt nigdy nie obdarzył Cię zaufaniem, aby dać ci jakąkolwiek pozycję na serverze, hm? a ostatnie zdanie żenada, w sumie to w twoim stylu...
#t
od lat wiadomo, że administracja dobiera do siebie ludzi, którym może ufać i to jest główny wyznacznik. crayon jakiś czas temu miał duuuży udział w życiu APO CS i pewnie stąd ta pozycja senior tutora po tym czasie. odnośnie tych sytuacji nie będę się mądrzył, bo mało o nich wiem. dodam tylko od siebie, że sam otrzymałem nieraz muta od Crayona, więc oskarżenia dotyczące obiektywizmu uznałbym za niesłuszne.
/Demon
Crayon był już ST, teraz wrócił na pozycje ;)
@Zarex
Naprawdę nie masz innych argumentów, jedynie to, że mi wyciągasz temat z piaskownicy, który napisałem dla beki? Naprawdę nie masz innych argumentów, musisz komentować to, że mam mniejszy poziom od Ciebie i nie byłem skłonny siedzieć w ciągu miesiąca średnio 184h i 15 minut? Naprawdę nie masz innych argumentów, tylko takie, że nie siedziałem nigdy online grając na APO po 14h 35min (14.01.2014, Twój wynik z Intergaming, gratulacje :))?
Jeśli jedynym wyznacznikiem "ogaru" jako Senior Tutor w tej grze jest wbity poziom, to gratulacje. Zacznij może pisać coś sensownego, a nie tylko nabijasz posty.
Naprawdę, rozmowa z merytorycznym gimnazjum nie jest niczym stymulującym do rozwoju
Zarexoholik?
07-02-2014, 15:47
A ty kim jesteś cycek? może odczuwasz ból, że expisz na tym APO od lat a nikt nigdy nie obdarzył Cię zaufaniem, aby dać ci jakąkolwiek pozycję na serverze, hm? a ostatnie zdanie żenada, w sumie to w twoim stylu...
#t
od lat wiadomo, że administracja dobiera do siebie ludzi, którym może ufać i to jest główny wyznacznik. crayon jakiś czas temu miał duuuży udział w życiu APO CS i pewnie stąd ta pozycja senior tutora po tym czasie. odnośnie tych sytuacji nie będę się mądrzył, bo mało o nich wiem. dodam tylko od siebie, że sam otrzymałem nieraz muta od Crayona, więc oskarżenia dotyczące obiektywizmu uznałbym za niesłuszne.
/Demon
Crayon był już ST, teraz wrócił na pozycje ;)
Ty rikoszet to lepiej daj sobie spokój dzieciaku
@Zarex
Naprawdę nie masz innych argumentów, jedynie to, że mi wyciągasz temat z piaskownicy, który napisałem dla beki? Naprawdę nie masz innych argumentów, musisz komentować to, że mam mniejszy poziom od Ciebie i nie byłem skłonny siedzieć w ciągu miesiąca średnio 184h i 15 minut? Naprawdę nie masz innych argumentów, tylko takie, że nie siedziałem nigdy online grając na APO po 14h 35min (14.01.2014, Twój wynik z Intergaming, gratulacje :))?
Jeśli jedynym wyznacznikiem "ogaru" jako Senior Tutor w tej grze jest wbity poziom, to gratulacje. Zacznij może pisać coś sensownego, a nie tylko nabijasz posty.
Naprawdę, rozmowa z merytorycznym gimnazjum nie jest niczym stymulującym do rozwoju
Po co mi lepszy argument skoro ten jest najlepszy? Co ty możesz wiedzieć o APO? Nie masz zielonego pojęcia jak wygląda quest na soft bootsy, a ty wypowiadasz się na temat 2x UW (nawet jednego nie widziałeś, chyba że u mnie na ss'ach). Nadajesz się tylko do banowania za obraźliwe, czyż nie? To może napisz jakiś sensowny argument do czego jeszcze się nadajesz? Nie masz pojęcia o botach, nie masz pojęcia o mapie, nie masz pojęcia o questach, nie masz pojęciach o pvp, nie masz pojęcia o profesjach BO NIC TU NIE OSIĄGNĄŁEŚ - NIC!!!!!!. Więc po co mi inny argument skoro tego argumentu nawet nie przebijesz? Nadajesz się tylko do pisania "śmiesznych" (chyba tylko dla ciebie) tematów o swoich tibijskich snach.
Nie nadajesz się i w ciągu kilku dni zostało ci wytkniętych tyle błędów, to chyba jednak coś znaczy.
Ty rikoszet to lepiej daj sobie spokój dzieciaku
Po co mi lepszy argument skoro ten jest najlepszy? Co ty możesz wiedzieć o APO? Nie masz zielonego pojęcia jak wygląda quest na soft bootsy, a ty wypowiadasz się na temat 2x UW (nawet jednego nie widziałeś, chyba że u mnie na ss'ach). Nadajesz się tylko do banowania za obraźliwe, czyż nie? To może napisz jakiś sensowny argument do czego jeszcze się nadajesz? Nie masz pojęcia o botach, nie masz pojęcia o mapie, nie masz pojęcia o questach, nie masz pojęciach o pvp, nie masz pojęcia o profesjach BO NIC TU NIE OSIĄGNĄŁEŚ - NIC!!!!!!. Więc po co mi inny argument skoro tego argumentu nawet nie przebijesz? Nadajesz się tylko do pisania "śmiesznych" (chyba tylko dla ciebie) tematów o swoich tibijskich snach.
Nie nadajesz się i w ciągu kilku dni zostało ci wytkniętych tyle błędów, to chyba jednak coś znaczy.
przepraszam, że nie mam 25 lat (czy ile tam masz) tylko jestem 5 lat młodszy i mam bardziej poukładane w głowie niż ty. zresztą średnia wieku na APO jest na pewno wiele niższa niż 20 lat, więc chyba dobrze się dogadujesz z dziećmi skoro siedzisz tutaj już tak długo, co zarex?
tak po za tym sprawdziłem regulamin servera i wiedza dotycząca tego co wymieniłeś przyda mu się może w 5-10% przypadków.
O popatrz Zarex, jednak umiesz napisać coś sensownego, problem w tym, że nadal jest to żenujące
Po co mi lepszy argument skoro ten jest najlepszy?
Jestem inteligentniejszy od Ciebie
Co ty możesz wiedzieć o APO?
Wystarczająco dużo, aby otrzymać pozycję, której Ty nie otrzymałeś, bo coś jest jednak z Tobą nie tak.
Nie masz zielonego pojęcia jak wygląda quest na soft bootsy
Wykonałem go swoim 200 sorkiem, wiem jak wygląda
a ty wypowiadasz się na temat 2x UW
Wiem jak działa, widziałem to w akcji, Rinson powiedział mi w jaki sposób on to widzi pod względem kodu. Poza tym, w przeciwieństwie do niektórych osób z którymi tutaj właśnie wdałem się w dyskusję mam mózg którego czynnie używam. I to wystarczy, żeby wydać opinię na temat UW.
Nadajesz się tylko do banowania za obraźliwe, czyż nie?
Zdarza się, zwłaszcza jak zaloguję się pod depo i widzę odzywki Twoich kolegów z gildii ;)
Nie masz pojęcia o botach, nie masz pojęcia o mapie, nie masz pojęcia o questach, nie masz pojęciach o pvp, nie masz pojęcia o profesjach.
A Ty co? Pół życia spędzone na APO, wiesz wszystko o botach bo używałes każdego, od gównianej Tibia Black Ice z torga, przez bota wicepsa, na innych blackd kończąc, byłeś w każdym miejscu na mapie i przebijasz nawet Tygrysa, który sam się gubi w swoim własnym projekcie. Wszystkie questy wykonałeś i super, dostajesz teraz lizaka. Do pvp sie nie mieszam, bo nie lubię, wolę pve. A profesje trzeba znerfić i to porządnie.
A poza tym, Zarex, czy Ty wiesz co zrobić jak ktoś prosi Cię o pomoc, bo zapomniał e-maila/passów/hasła/nazwy postaci/rec keya? Czy wiesz co zrobić, kiedy ktoś używa auto-manasa/auto-attack/botuje w trainerze/korzysta z cave-bota? Czy wiesz w jaki sposób zachować się, kiedy ktoś wykorzystuje bugi gry i klonuje sobie pieniążki? Zapewne wiesz też w jaki sposób traktuje się graczy, którzy blokują przejścia nie po to, żeby kogoś zabić, tylko żeby kogoś wkurzyć. Na pewno wiesz jakie są wtedy procedury. I doskonale tez wiesz jak sprawdza się sharing postaci i multi konta. Przecież jesteś alfa i omegą, masz ponad 3k lvl i byłeś wszędzie w tej grze
BO NIC TU NIE OSIĄGNĄŁEŚ - NIC!!!!!!
Zostałem najpierw Cleanerem, potem Moderatorem, head-adminem servera CS APO, potem Tutorem, Senior Tutorem i teraz znowu - Senior Tutorem. Nie osiągnąłem nic na APO.
A Ty co osiągnąłeś? 3200 level?
Nadajesz się tylko do pisania "śmiesznych" (chyba tylko dla ciebie) tematów o swoich tibijskich snach.
W przeciwieństwie do niektórych ludzi potrafię się z siebie smiać i nie muszę cały czas robić poważnej miny jakbym był obrażony na cały świat. A jak nie rozumiesz idei piaskownicy to już nie moja wina.
Jeszcze jakieś 'merytoryczne' argumenty Zarex? Naprawdę, to jest Forum, a niektórzy Tutorzy czy GMowie nie rozmawiają w taki sposób z graczami bo się boją dyskredytacji, albo ośmieszenia. Ja się krytyki nie boję i przyjmuję ją na klate. Ale niech będzie ona konstruktywna.
Zarexoholik?
07-02-2014, 17:55
Jestem inteligentniejszy od Ciebie
Jak sobie narysujesz na kartce.
pozycję, której Ty nie otrzymałeś, bo coś jest jednak z Tobą nie tak.
Jakbym staram się o pozycję (czyt. właził w dupę jak kilka osób - pozdro - czuj się pozdrowiony) to pewnie bym dostał. Jednak pojawiłem się na APO ponieważ podoba mi się ta gra, a nie pilnowanie porządku w grze, także argument na poziomie, konkret!
Wykonałem go swoim 200 sorkiem, wiem jak wygląda
Pinokio nie kłam, bo Dżepetto się zdenerwuje.
Wiem jak działa, widziałem to w akcji, Rinson powiedział mi w jaki sposób on to widzi pod względem kodu. Poza tym, w przeciwieństwie do niektórych osób z którymi tutaj właśnie wdałem się w dyskusję mam mózg którego czynnie używam. I to wystarczy, żeby wydać opinię na temat UW.
Wiesz jak działa? Nie masz zielonego pojęcia. Porównujesz teorię z praktyką, gdzie ta twoja inteligencja? To chyba oczywiste, że jak ktoś przetestował tą bronio-tarczę to wie lepiej niż ktoś kto widział ją jedynie na ss'ach, czyż nie?
WYKONAŁEM UW JAKO PIERWSZA OSOBA NA SERWERZE, TAKŻE UKŁON DLA PANA! (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=91115)
Zdarza się, zwłaszcza jak zaloguję się pod depo i widzę odzywki Twoich kolegów z gildii ;)
Interesująca opowieść, przejdź do sedna, kk?
wiesz wszystko o botach bo używałes każdego, od gównianej Tibia Black Ice z torga, przez bota wicepsa, na innych blackd kończąc, byłeś w każdym miejscu na mapie i przebijasz nawet Tygrysa, który sam się gubi w swoim własnym projekcie. Wszystkie questy wykonałeś i super
Z tym się zgodzę.
Do pvp sie nie mieszam, bo nie lubię*
*umiesz
A poza tym, Zarex, czy Ty wiesz co zrobić jak ktoś prosi Cię o pomoc, bo zapomniał e-maila/passów/hasła/nazwy postaci/rec keya? Czy wiesz co zrobić, kiedy ktoś używa auto-manasa/auto-attack/botuje w trainerze/korzysta z cave-bota? Czy wiesz w jaki sposób zachować się, kiedy ktoś wykorzystuje bugi gry i klonuje sobie pieniążki? Zapewne wiesz też w jaki sposób traktuje się graczy, którzy blokują przejścia nie po to, żeby kogoś zabić, tylko żeby kogoś wkurzyć. Na pewno wiesz jakie są wtedy procedury. I doskonale tez wiesz jak sprawdza się sharing postaci i multi konta. Przecież jesteś alfa i omegą, masz ponad 3k lvl i byłeś wszędzie w tej grze
Oczywiście, że wiem.
Zostałem najpierw Cleanerem, potem Moderatorem, head-adminem servera CS APO, potem Tutorem, Senior Tutorem i teraz znowu - Senior Tutorem. Nie osiągnąłem nic na APO.
A Ty co osiągnąłeś? 3200 level?
Porównywanie osiągnięć gracza do osiągnięć sługi Mortiisa, serio mocne. Ciekawi mnie tylko, dlaczego porównujesz grę do moderowania forum, czy administrowania w jakimś CS APO. Przecież każdemu graczowi chodzi o granie, co za typ hahahahaa
W przeciwieństwie do niektórych ludzi potrafię się z siebie smiać i nie muszę cały czas robić poważnej miny jakbym był obrażony na cały świat. A jak nie rozumiesz idei piaskownicy to już nie moja wina.
Nigdy nie wyjdziesz z piaskownicy. Kop sobie w niej dalej. :)
Ja się krytyki nie boję i przyjmuję ją na klate. Ale niech będzie ona konstruktywna.
Jak ty nigdy klaty nie widziałeś. Krytyka jest taka, że każdy mój argument idealnie obrazuje sytuację, że nie masz pojęcia o APO, a się najwięcej mądrzysz. Wiesz gdzie jest WHQ? (poszukaj poradnika, bardzo ładnie), wiesz jak zachowują się moby gdy obok nich stoi dwóch graczy? TY NIC NIE WIESZ.
Nie licząc Twoich głupich odzywek, które śmieszą zapewne tylko Ciebie i Twoich znajomych, kiedy sobie cytujecie sami siebie na tych Waszych Teamspeakach, to Twoje pytania dotyczące położenia questów, albo co dzieje się w przypadku, kiedy moby stoją obok dwóch graczy nie są mi, jako Senior Tutorowi potrzebne. Do każdego miejsca na mapie mogę przenieść się za pomocą komendy. Jakbyś nie zauważył jeszcze przez ten swój czas na APO, to Tutor i Senior Tutor nie ingeruje w rozgrywkę graczy. My jesteśmy tutaj od respektowania regulaminu. Wy od grania.
A moje porównania? Ja jestem Senior Tutorem, Ty jesteś graczem. Porównujesz sukcesy i osiągnięcia gracza, a ja zestawiam swoje osiągnięcia jako członek ekipy APO. Bo fakt - jako gracz nie mam takich spektakularnych osiagnięć jak Ty, bo nie biegałem z 15 wardami po respie. I w drugą stronę - Ty nie masz "osiągnięć" jako członek ekipy APO.
@2down
Nie mówiłem o żadnych układach. Mówię o tym, ze po prostu niektórzy tutaj aktualnie boją się zareagować (tak to odbieram) bo nie chcą takiego flejmu i hejtu jaki właśnie leci w moją stronę ;)
@down
Nie, nie działam na korzyść Jihadu. Daj mi jakikolwiek dowów. No, oprócz tych dwóch pół godzinnych mutów, które potem zdjąłem. Zauważyłem, że to Wy macie problem do mnie, a nie ja do was.
Kiedy spinam na Jihad? Cały świat APO nie obraca się wokół Jihadu, uwierz mi ; )
Crayon czy Jihad coś Ci zrobił?
Nie dostałeś kiedyś inva?
Czepiasz się Naszej gildii w niemal każdym temacie, każdej odpowiedzi [ Od kiedy masz ST ] Może zaczniesz działać na niekorzyść Jihadu? Wcale bym się nie zdziwił, mniej jadu ziomeg i trochę więcej kultury bo nie widziałem nigdy by jakikolwiek " członek ekipy APO " spinał tak na Jihad jak Ty. Ochłoń jesteś w końcu w " EKIPIE APO ". Najwyraźniej posada Cię przerasta.
30/08/2013 03:37 Magik Uzywanie macro/botow itp
06/03/2013 17:47 Ferrum Dzielenie konta
13 30/12/2012 17:19 Bleyn Dzielenie konta
#Caryon, troche ta wypowiedznia sie zblazniles, tu dalem przykladowe bany zarexa, a wiec prawie kazdy gm go banowal, wiec o jakich Ty ukladach mowisz?
Orson_Pall
08-02-2014, 10:53
Nie rozumiem całej dyskusji Crayona z Zarexem- przeciez prawda jest, ze Zarex zna sie na tej grze 500 razy lepiej, to po co probojesz robic z siebie pseudointeligenta? To że jest arogancki, i czasem powie pare słów za duzo, wcale nie umniejsza jego wiedzy i ogarniecia na tym serwerze. Skoro wzial 2x uw i sprawdzil czy działaja, to chyba wie lepiej niz Ty, ktory zobaczyłeś kod i go do konca nie rozumiesz.
@Topic
Dajcie mu czas na ogarniecie sie, na początku wielu ST nie moze sie odnaleść w swojej robocie.
Uczepiliście się Crayona jakby Wam przynajmniej pół rodziny zabił...
Czepiacie się każdego w Ekipie, kto pilnuje porządku. Każdy, kto da Wam bana jest zły, bo nie możecie robić co chcecie, nie możecie łamać regulaminu. Po to regulamin został napisany, żeby go respektować.
Ja nie mam żadnych zastrzeżeń co do pracy Crayona... Niestety każdy gracz ma zawsze jakieś "ale" odnośnie pracy danej osoby.
Temat uważam za wyczerpany i zamykam, bo schodzi na inne tory.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.