View Full Version : Wprowadzenie nowego potworka na rookgard
Man Rookqard
06-02-2014, 19:18
Witam. Proponuję wprowadzić na rookgard nowego potworka o nazwie
Cathrina http://i57.tinypic.com/ve584g.jpg
hp 11 000
exp 45 000
Bramka levelowa 150 level na końcu byłby quest np na uh x20. Dodać potworka do tasków. Teren nowego respu znajdowałby się w podziemiach.
@edit
Sasha nie 1 tylko cały resp tak jak np Stony chodzi mi o to że na main jest na rook nie ma .
/Demon
Edytuj posty.
Teddy RookslayeeR
06-02-2014, 22:07
Dla mnie podoba się propozycja i przydały by mi się Uhy ;/
Chodź i tak reszta na Nie zapewne ;)
Pozdrawiam .
Sasha Rookslayer
06-02-2014, 22:08
Po co taki potwór w ogóle? Nie rozumiem, naprawdę nie rozumiem.
Piszesz, że wprowadzić Questa, w którym byłby do ubicia jeden potwór? XD
Po drugie questy na uhy są już, więc nie potrzeba wprowadzać kolejnych.
Quest jest na anni x50 oraz na elfach x5 oraz wypadają x1 z Skeleton Lorda i niech tak zostanie, nie ułatwiajmy jeszcze bardziej.
W ogóle nie przemyślany pomysł, sorry ale jestem na nie.
@edit
Sasha nie 1 tylko cały resp tak jak np Stony chodzi mi o to że na main jest na rook nie ma .
To, że jest takie coś na Main'ie, nie oznacza, że ma być to również na Rookgardzie.
Pomysł dobry ale jeśli sie nie myle to w jednym z domków w city jest własnie taki mobek :D
Nowy potwór - raczej odpada
Natomiast uhy ? Czemu nie .
no Sasha popatrz na demon shield masz 2 questy; 0 Ani i allo ;D pozdro xddd
UHY zajebista sprawa przydałoby się ... YYY a edit kurde są jeszcze uhy quest na elf solder ale tylko x3
Książe Stark
06-02-2014, 22:10
Nie zabieraj Dandy Kaśki z domku :(
http://i59.tinypic.com/29zv2o8.jpg
Jestem na nie ten rook to i tak już jest II main jak nie lepiej.
Wszystko tam macie.
Helpfull
06-02-2014, 22:12
Potwór nie, quest na uh by się przydał jeszcze jakiś, kto wie co w kolejnych UP'ach nas czeka ;)
Turoczeeek
06-02-2014, 22:14
Wystarczająco jest potworków na Rookgardzie, teraz jeszcze dodadzą jakieś na Tropicano 2/2.
Nie.
Tak jak napisał Sasha, więcej dodawać nie musze. Jestem na nie
Swoją drogą mylisz się troszeczke, bo to nie jest potwór występujący masowo na serwerze. Jest to banshee o własnej nazwie wykupiony do domku (dobudówki, które aktualnie są niedostępne).
Mopsu_Lechista
06-02-2014, 23:26
Już niech lepiej żadnych admini nowych mobów na rooka nie dają bo te nowe co dodali to totalna klapa i tak trzeba walić elfy ib i stony.... a uhów jest od zajebu i jeszcze więcej na rooku np leci z s lorda po 1x a jak nie chcesz tak zbierać to wbij szybko 100 lvl noob charem i idź na ani tam masz 50x :P
Jestem na nie...
Quest OK.
Mobek, no może być, ale rook już jest trochę zarąbany nowymi mobkami i tworzy się drugi main. :c
Co do nazwy i outfitu mobka, hmm, banshee o nazwie Cathrina ? Trochę nie tak, szczególnie, że tak jak napisał ktoś up, jest na mainie coś podobnego.
#Lordzik#
07-02-2014, 08:04
Założyłeś konto, żeby napisać tą jakże nieprzemyślaną propozycję?...
Taki potwór absolutnie nie jest potrzebny na rooku, tym bardziej jeszcze jakiś quest za jego zabicie. Jeszcze task, AHA!
Myśl zanim coś napiszesz.
Jestem na NIE.
Jeśli ma Ci to ułatwić życie to niech dodadzą Ci tego potwora!
Jestem na tak ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.