View Full Version : Nowy item rook-main
Man Rookqard
07-02-2014, 20:24
Witam moja propozycja jest taka dodanie nowego przedmiotu do gry.Przedmiot ten był by sprzedawany u npc. Jest to kostka do gry klikamy use na przedmiot i losuje 1 2 3 4 5 6 np wylosowano 4. Klikamy use na przedmiot kostka sie kręci i losuje od 1 do 6.
Sasha Rookslayer
07-02-2014, 20:39
Chodzi Ci o kostkę do gry, dice http://www.tibia-wiki.net/images/Dice.gif? Jeżeli tak to taki przedmiot nie występuje w tibi 7.6. On jest na nowszych tibiach, więc raczej nie przejdzie. Ogólnie po co Ci taka rzecz? Jest mi to obojętne..
tak racja kostka nie występuje na 7.6 tibi ale na pewno dałoby rade do jakieś grafiki przypisać działanie kostki ;p
Fajna propozycja jestem na tak
Kostkę dałoby radę zrobić, ponieważ jest to prosty kod, ale gorzej z grafiką, nie ma bodajże w 7.6 nic takiego, co by mogło ją przypominać :)
Jestem na nie, bo powstały by kasyna:D
Jedynie by się przydało podczas losowania loota, ale czy na apo ktoś to robi? Nie, także kostka jest całkowicie zbędna.
Również twierdze, że to bezużyteczne jednak akurat w/w kasyna były by dobrym pomysłem jednak organizowane przez kilka osób z ekipy APO.
Inodruid
08-02-2014, 14:26
Nie bo to bez sens ;d
Propozycje niczym Trepq,Gracz Czarodziej ewentualnie użytkownik Wszystko xD
Zarexoholik?
08-02-2014, 17:49
I po co ci to? Nie sądzę, żeby takie rzeczy ożywiły grę, bo co to ma wspólnego z Tibią? Możesz wejść na kurnik, czy gdzieś indziej i pograć w kostke, także jestem na NIE.
Turoczeeek
08-02-2014, 21:19
I po co ci to? Nie sądzę, żeby takie rzeczy ożywiły grę, bo co to ma wspólnego z Tibią? Możesz wejść na kurnik, czy gdzieś indziej i pograć w kostke, także jestem na NIE.
Prosty sposób na wygranie/przegranie dużej forsy. Obecnie nie ma żadnych możliwości, prócz areny na zarobek :>
Tak!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.