Zaloguj się

View Full Version : Bossy rook - loot

Shabus.
08-02-2014, 19:46
Chciałbym się pochwalić moim lootem z Demon Rookerow i Skeleton Lordow z dzisiaj. Jest to resp po drodze na quest na Rabbit Present, kiedyś można tam było zarobić z 3-4sc (i nie jest to dużo, zważając na to jak ciężko się tam dostać), no ale teraz...

http://i59.tinypic.com/14k9q12.png
http://i58.tinypic.com/2m3pf9l.png

Rewelacja!

Nie miałem pecha, jest to X raz, który tam byłem i był taki loot. To samo jest z Demon Lord Rookerem. Nie da się nic zloocic z "bossów"

Świetna zmiana. Oby więcej takich! Prawie jak polski rząd :)

Dlaczego to są bossy, jak leci z nich jak z ratów? o.O

Zaraz będziesz miał płacz i wypociny ludzi z Maina!

W ch*ju ich mam, czekam na kogoś z ekipy, ale ona ma wyjebongo ;/

A może to nie są bossy, pomyślaleś o tym? Czasy się zmieniają, kiedyś Apocalypto było bossem, teraz jest zwykłym mobem,

To może powinni zrobić jakiegoś nowego bossa. Powstało dużo nowych potworów najazdowych i to jest spoko, ale do expienia też by coś mogło być, bo gra staje się monotonna ;l

Szczerze mówiac zależy od loota , bo ja raz zabiłem 3x dlr tam gdzie p keya trzeba i 3 sle , dsm i c legi , wiec ja nie narzekam

Ciekawe, bo ja tam od tygodnia zabiłem z 40 dlr'ow i nie mam zadnego sl, ani nawet dsm... Co więcej, powiem Ci, że leci tam z 1/3, najczęściej f axe lub gs

Sasha Rookslayer
08-02-2014, 19:51
Pisałem o tym nie raz z kimś Ekipy APO - pisali, że nic nie zostało zmieniane :D
Pewnie napiszą, że miałeś pecha, ale ja również myślę, że loot został zmniejszony :D
Tak czy siak, za ihy (10cc) Ci się zwróci, więc nie powinieneś płakać.
Ciekawe co na to Squid :D

Turoczeeek
08-02-2014, 20:39
Zaraz będziesz miał płacz i wypociny ludzi z Maina!

Sam dobrze znam ten ból...

Loot z dr i s lordów to kompleta porażka!

dziq76PLx2
08-02-2014, 21:06
http://bi.gazeta.pl/im/fb/90/e9/z15307003Q,Internauci-smieja-sie-z--Sorry--taki-mamy-klimat-.jpg

Myślę, że jakby administracja zmieniała loot to by o tym poinformowała w jakimś newsie, a w najnowszym nic takiego nie piszę, no więc niestety jedyne co mogę Ci napisać to to, czego można by się spodziewać czyli: Bad luck, bro :(

Mopsu_Lechista
08-02-2014, 21:46
No trzeba przyznać że z lootem od jakiegoś czasu jest coś nie tak, to prawda że kiedyś był o wiele lepszy niż teraz.... może rzeczywiście mamy pecha :P ale też coś czuje że administracja maczała w tym palce hehe :D

BiesONE
08-02-2014, 22:38
No niestety z lootem na main jest tak samo jak na rook.
Wygląda to tak jak by zmniejszyli loot. :mad:

Hokage
08-02-2014, 23:22
Tak samo z apo na vol broszki nie lecą. Lotnąć broszkę to trzeba zabić z 1000 apo.

Lot został zmniejszony

Sorc Kingow
09-02-2014, 02:12
No cóż jak i ROOK tak i MAIN dostał za przeproszeniem po p###e
Z Apocalypto na Mainlandzie zmniejszyli loota to i vice versa Demon Rookerów z Rookgardu :/

Zarexoholik?
09-02-2014, 05:54
A może to nie są bossy, pomyślaleś o tym? Czasy się zmieniają, kiedyś Apocalypto było bossem, teraz jest zwykłym mobem, którego można bić masowo. To samo jest na rooku. Przyzwyczaili was, że zawsze musicie zarobić ogromną kasę przy każdym wypadzie na "bossa". Nie zawsze tak jest - raz się uda, raz nie.

Teddy RookslayeeR
09-02-2014, 10:49
Się ciesz tych uh że Ci chodź na ihy się zwróci bo ja to nawet tego nie dam rady lootnąć.

Pozdrawiam .

Wojowniczek
09-02-2014, 13:53
Szczerze mówiac zależy od loota , bo ja raz zabiłem 3x dlr tam gdzie p keya trzeba i 3 sle , dsm i c legi , wiec ja nie narzekam lecz już nie gram na rookardzie, prędzej powinni sie zająć lootem z Princa niż z dlr , dr itp. Bo na princu to jest już totalna porażka ;c !

Squid
09-02-2014, 22:21
Od dłuższego czasu nic w loocie tych potworów nie było zmieniane (prócz dodania itemów eventowych) ;) Tak więc posiedź dłużej a być może Ci się zwróci za te słabsze looty ;p