View Full Version : Dobijaj?ce si? wzajemnie potwory
Witam, mam propozycje żeby wprowadzić zmianę aby potwory wzajemnie się nie zabijały.
Takie propozycje już były i jakos nikt nic z tym nie zrobił, a pewnie wielu z was narzeka na to że potwory się same dobijają. Nie chodzi tutaj o taski bo nie musimy ich robić, ale o to że tracimy sporo expa przez takie cos.
Szkarłatny-SNK
10-02-2014, 15:48
Jestem na nie ! Ponieważ gdy wpadniemy w trapa one same się wybija i mamy szanse nie paść. a tak to by było żałośnie ! :) Po za tym mi to nie przeszkadza !
ludzie, każdy wbija teraz na speedzie z wszystkimi dodatkami + motylami + respami eventowymi lvl w tak krótkim czasie, że wstyd mi za APO, a Tobie jeszcze przeszkadza to, że w 2014 queen dobija Ci queena? nie róbcie z tego większego bagna niż jest, błagam
Zarexoholik?
10-02-2014, 16:35
Człowieku, poszli ci na rękę i dali możliwość w bardzo krótkim czasie dogonienia TOPki, żeby nie było płaczu, że po serwie biegają 3,5k lvle, a ty płaczesz, bo ci się moby dobijają. Oczywiście jestem na NIE. Bij po jednym mobie, to nie będzie się miał jak wybijać.
Mopsu_Lechista
10-02-2014, 16:43
Akurat np. na rooku nie ma z tym problemu a wręcz odwrotnie bo gdy bije się dlr i pełno elementali biega to taki dlr walnie ue i je zabija wiec mniej ihow traci się :P
Jestem na nie....
Jestem na nie ! Ponieważ gdy wpadniemy w trapa one same się wybija i mamy szanse nie paść. a tak to by było żałośnie ! :) Po za tym mi to nie przeszkadza !
Podbijam ;). Jestem na NIE .
Jeśli nie chcesz żeby Ci sie dobijały to bij po 1 mobie, albo idz na wardy jeśli masz odpowiedni lvl.
Rzecz jasna na nie!
ludzie, każdy wbija teraz na speedzie z wszystkimi dodatkami + motylami + respami eventowymi lvl w tak krótkim czasie, że wstyd mi za APO, a Tobie jeszcze przeszkadza to, że w 2014 queen dobija Ci queena? nie róbcie z tego większego bagna niż jest, błagam
No nie każdy bo od 3k lvla na respach eventowych lvl stoi w miejscu porównywając do respów o1k do 2k i od 2k do 3k
Akurat np. na rooku nie ma z tym problemu a wręcz odwrotnie bo gdy bije się dlr i pełno elementali biega to taki dlr walnie ue i je zabija wiec mniej ihow traci się :P
Jestem na nie....
aha? no po co Ty się wypowiadasz? ehehehe
Wkurwia mnie to jak mi się nile same wybijają! Czasem dużo szybciej zrobiło by się na nich taska gdyby nie to xd
Ja jestem na tak!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.