View Full Version : Dragon Egg - exhausted
karelqdruidapo
10-02-2014, 16:25
Jak już wiecie od dłuższego czasu na Podkarpackim dodano słynne już "Dragon Egg" na które jest dodany exhaused, tzn. nie można jeść ciągle jaj tylko trzeba odczekać sekunde. Zdarza się tak, że możemy zjeść jajko robiąc to zbyt szybko i nie dostaniemy za to hp/many. Moim zdaniem powinno byc napisane "Jesteś wyczerpany" i jajko nie powinno zniknąć, a w chwili obecnej nie ma żadnego komunikatu, jemy jajko i nie dostajemy za to ani many ani hp.
@rumun
w ktorym miejscu napisalem ze uzywam manasow? podczas uzywania samych jajek jest na nie exhaused, ale mozesz zjesc jajko i nie dostac za nie many i hp, gdy bedziesz je jadl zbyt szybko...
@topic
Nie zrozumieliscie mnie. Teraz jest exhaused na jajka tylko ze mozesz zjesc jajko podczas exhaused i ono zniknie a nic za to nie dostaniesz, a powinno byc ze wtedy nie mozesz go zjesc podczas exhaused.
@rumun
Brawo - glosujesz na buga ktory jest, poniewaz teraz mozesz stracic jajko i nie dostaniesz za to hp/many bo jest exhaused ktory nie blokuje uzycia jajka podczas exhaused
@topic
Gdy takie osoby glosuja w ankietach, ktore nie przeczytaja tematu i go nie rozumieja to nie dziwcie sie ze takie glupie bugi zostaja.
Tak jak jest teraz jest dobrze, jajka muszą być, bo inaczej ms/ed nie wykonaliby wiele questów/misji, ale nie uproszczajmy jeszcze bardziej gry.
Nie - niech znika i dalej niech bedzie ten błąd.
#d
jak masz zamiar zjeść jajko nie manasuj sie, proste!
Czego Ty człowieku oczekujesz?
Po to są te jajka żeby dawały mane/hp ale też bez przesady.
To nie jest żaden błąd klikniesz raz na 2 sekundy bez manasowania sie to Ci da mane i hp.
Jestem na NIE .
karelqdruidapo
10-02-2014, 19:17
@up
Mi własnie o to chodzi. Jakbys korzystal z jajek to bys wiedzial ze jest exhaused... A mi chodzi o dodanie informacji o tym exhaused i w czasie gdy jest exhaused ma jajo nie znikac!!! A TERAZ JEST EXHAUSED I JAJO MIMO TO ZNIKA I NIE DOSTAJESZ MANY/HP. Widze, że kolejna osoba nie raczy przeczytac problemu tematu. Ci co glosuja na tak widac ze potrafia czytac ze zrozumieniem.
MI TYLKO CHODZI O DODANIE INFORMACJI O TYM EXHAUSED KTORE JUZ JEST BO TERAZ JAK KLIKASZ NA JAJO ZA SZYBKO TO TRACISZ JAJKA I NIE DOSTAJESZ HP/MANY.
Napisałem wielkimi literami dla tych co nie potrafią czytać.
Dementor
10-02-2014, 20:57
@Topic
Oczywiście jak najbardziej na tak, jak dla mnie już dawno powinno to zostać wprowadzone. Dużo jajek znika niepotrzebnie przez to, że można ich używać nawet w przypadku kiedy nie dadzą nam oczekiwanych efektów.
MrMagicBoy
10-02-2014, 21:04
Co do samego tematu, oczywiście jestem na tak. Trochę dragon eggs'ów się przez ten błąd straciło.
:cool:
Ernestus
10-02-2014, 21:07
Jak wiesz ze ma exhausted to na co klikasz tak szybko? Troche ogaru i opanowania ;) Moze maja jeszcze dymki wyskakiwac?:)
Z tego co widzę, to same eki/rpki są za zrobieniem exh 1min beka
#t
Jest mi, to obojętnie, ale zaznaczam tak.
Jest teraz tyle jajek na serwerze i tak łatwo można je zdobyć, że niech zostanie jak jest bo było by za łatwo chociaż już jest!
Jestem na nie!
Xayn : )
11-02-2014, 01:40
uzywaj rozsądnie jajek to nie bedziesz miał takich problemów. jak masz adhd to twój problem.
Można wprowadzić limit jajek np. 1 jajko - 1 sekunda. Każdy kto chociaż ogarnia działanie jajek uzna to za zbędne, jak dla mnie można coś takiego wprowadzić.
Sam tak zmarnowalem duzo jajek, ale niech zostanie. Trzeba ich umieć używać, a nie spamować nimi.
Sokol from West
16-02-2014, 12:50
Jestem na Nie.
Nie nasza wina, że pewnie wcinasz jedno jajko za drugim, a potem zdziwienie, że brakuje Ci ich. Jak dla mnie, to zbędna propozycja. Zresztą napisał Ci Rekrut - jajek na serwerze jest pełno, więc w czym problem? W tym, że zjesz jajko za szybko i Ci nie doda MP/HP? Ogarnij ich używanie, to nie będziesz miał z tym problemów.
Lethornek
17-02-2014, 19:19
Weź pod uwagę że w jajko wystarczy kliknąć ppm'em a nie jak w przypadku runy nanieść ją na siebie co zdecydowanie ułatwia sprawę, więc jestem na nie :>
karelqdruidapo
19-02-2014, 16:21
Wkońcu jest rozmowa z osobami na poziomie, które rozumieją o co chodzi w temacie i z takimi osobami jak najbardziej można dyskutować na ten temat.
@up
Oczywiście masz racje, ale zauważ ze uh kosztuje 60 gp, a jajko 2sc
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.