Zaloguj się

View Full Version : Lotto na APO, "zdrapki" i inne

Wszystko
12-02-2014, 22:58
Chciałbym odświeżyć temat lotto na apo, bo wiele osób o tym pisało i chyba nic sie nie zmieniło... propozycja jest ogólna (ja ją modyfikuję jedynie).

1. lotto na apo, losowanie odbywałoby w ten sposób, że na czerwono pojawiałyby się wylosowane liczby w okienku default i po środku ekranu o wyznaczonej porze. Pojedynczo.

Raz lub 2 razy na tydzien, z kumulacjami. Na nagrody przeznaczano by 40% wpłaconej kasy.

2. zdrapki (w cudzysłowie). Byłby npc od lotto, najlepiej blisko depo city i kilka rodzajów dokumentów po kliknieciu w które wiedzielibyśmy czy "zdrapaliśmy" coś czy nie.

Myśle, że mogłoby troche kasy zejść z serwera. Np. ilość takich zdrapek wynosiłaby 2 miliony , każda po 50cc. Nagrody byłyby w 800 tys np.

3. jakieś inne losowanie poza lotto (częstsze).

Kule
12-02-2014, 23:29
Takie Losy/Zdrapki dobra rzecz. Zainteresowanie zapewne by było, lecz propozycje musisz bardziej rozwinąć.

Sasha Rookslayer
12-02-2014, 23:30
Zastanów się dwa razy, a następnie pisz. Przeczytaj cztery razy to co napisałeś, bo chyba sam nie jesteś pewien co Ty piszesz..
Nic mi się nie podoba w Twojej nieprzemyślanej propozycji..
Jestem na nie

Jedynie co mi się podoba to punkt 3, a mianowicie..
Jestem za Propozycją Tygrysa, a dokładnie NAGRODY LOTTO (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=113147)

dziq76PLx2
12-02-2014, 23:35
Widzę ktoś próbuje zamienić swoje realne życie tibią, żeby na jakimś otsie były jakieś zdrapki, to smutne typie :( Idź lepiej wyjdź na dwór, zobacz dobrą grafikę niż pixelowe ludziki czy cuś bo ty widać masz chorobę tibionus popapranus i jedynym lekiem jest rzucenie tibii.

Jestem na nie.

Lethornek
17-02-2014, 19:28
Jakby Santano ze Squidem dopracowali ten pomysł po swojemu, myślę że byłoby to bardzo ciekawe :D Na tak :>

@Sasha
Nic nie wniosłeś do tematu, takie pisanie bez sensu powinno zostać nagrodzone warnem ( oczywiście zgłoszę Twój post, nie martw się ) albo delejtem, z resztą nie pierwszym i nie ostatnim na tym forum XD ale jak widać nie nauczysz się wnosić coś od siebie ;D

Domcio Old
17-02-2014, 20:03
Jestem na tak. To lotto miało zostać wprowadzone już z 2-3? lata temu ;o. Czemu nie ma tego do dziś? Tego zapewne się tak szybko nie dowiemy. Może w next uptade w końcu to wprowadzą albo coś jeszcze lepszego:). Pozostaje nam tylko czekać.

Teddy RookslayeeR
17-02-2014, 23:08
Tak jak ludzie piszą za mało rozwinięta propozycja + bez żadnego sensuuu..

Jestem na Nie ! .

Pozdrawiam .