PDA

View Full Version : Rookgard napoje z motyli

Man Rookqard
14-02-2014, 18:58
Witam propozycja jest taka wprowadzenie na rookgard maszynki do robienia napojów z motyli.Żeby mieć maszynke do robienia napojów z motyli musimy wykonać misje aby potem otrzymać w nagrode maszynke .Misje były by trudne po wykonaniu misji otrzymujemy nagrode mamy wejście na nowy resp potworów z ktorych wylatywały by 4 motyle niebieski , różowy ,brązowy,żółty. Działanie napojów z motyli poradnik >http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=120156

Domcio Old
14-02-2014, 19:02
Przed napisaniem propozycji zajrzyj w słownik ortograficzny:). Jestem oczywiście na nie. Z rooka to i tak już drugi main, więc nie pogarszaj jeszcze tego bardziej człowieku;o.
Dam Ci rade, nie pisz bezsensownych propozycji.

Demon
14-02-2014, 19:03
Witam propozycja jest taka wprowadzenie na rookgard maszynki do robienia napojów z motyli.Żeby mieć maszynke do robienia napojów z motyli musimy wykonać misje aby potem otzymać w nagrode maszynke .Misje były by trudne po wykonaniu misji otżymujemy nagrode mamy wejście na nowy resp potworów z kturych wylatywały by 4 motyle niebieski , różowy ,brązowy,żółty.
+ interpunkcja, składnia. powinienem usunąć tą propozycje, ale pozwole na ostrą krytyke w strone tej propozycji :D

rzecz jasna, że jestem na nie, ponieważ:

a) nie lubie przenoszenia rzeczy z czegoś na coś (main -> rook)
b) to jest rookgard, a nie mainland i do czasu aż jego nazwa się nie zmieni, ZAWSZE bede na nie ;) (anyway, zrób ktoś propozycje o usunięciu rookgardu, a przerobieniu go na drugi main w wersji nonpvp)

Kimus The Master
14-02-2014, 19:08
Ja jestem na TAK lepsze to niż propozycja squida z PK na rooku kompot z motyli o wiele bardziej by urozmaicił gre.

Pikej v69
14-02-2014, 19:17
Jestem na nie, to tylko rook. Ciesz się, że w ogóle masz tu możliwość kupna nimfy czy też nowych strojów. Jak ci zależy na motylkach, pograj na mainie.

Btw.
1. Ogarnij słownik.
2. Ogarnij z tymi bezsensownymi propozycjami.

Teddy RookslayeeR
14-02-2014, 19:24
Przykro mi kolego lecz ja również jestem na "NIE" ponieważ to jest "Rook" i nie rób nam jeszcze bardziej drugiego "Maina" ;//

Azbestowy Człowiek
14-02-2014, 20:31
No i po co masakrujecie biednego Czarodzieja? Chciał dobrze. I ja to doceniam - zaznaczyłem opcję 'tak'. Czemu? Uważam, iż ilość jednostek czasowych jakich trzeba użyć do wbicia kolejnego lvla nie jest adekwatna do otrzymywanych rezultatów. A przy zaproponowanym rozwiązaniu problem opisany przeze mnie linijkę temu zniknie. Co więcej, również inflacyjny proceder zostanie ukrócony - w końcu maszynki na drzewach nie rosną i trzeba za nie płacić. Osoby będące przeciwne temu pomysłowi to, nie boję się użyć tego sformułowania, tibijscy ignoranci.

azbest faszysta

Shabus.
14-02-2014, 20:36
+ interpunkcja, składnia. powinienem usunąć tą propozycje, ale pozwole na ostrą krytyke w strone tej propozycji :D

Czego Ty się spodziewałeś od tego "człowieka"? ;l

# Jestem na nie, bij lepiej lvl z ojcem, a nie propozycje jakieś piszesz

b) to jest rookgard, a nie mainland i do czasu aż jego nazwa się nie zmieni, ZAWSZE bede na nie ;) (anyway, zrób ktoś propozycje o usunięciu rookgardu, a przerobieniu go na drugi main w wersji nonpvp)

Skoro i tak to już nie jest rookgard to może zrobić nową wyspę? ;) Na rooku będzie można wbić tylko 15 lvl potem wybierasz main, lub nową wyspę

O.o

Joogi
14-02-2014, 20:43
Hahahah najpierw PK, teraz jeszcze eliksiry chca wprowadzic. Nie przesadzajmy juz ;). Sam gralem na rooku troche i te eliksiry sa zupelnie niepotrzebne, bo tak na prawde to po co to komu? Tak samo jak w propozycji z PK, max 10 osob by to ogarnelo, zupelnie nie oplaca sie poswiecac czasu na robienie skryptow i tego wszystkiego (:

Sasha Rookslayer
14-02-2014, 21:16
A mi już jest to wszystko obojętne powiem wam szczerze. Ile można czekać na te całe Aktualizacje, no ile.. Czekać i czekać i w ogóle ich nie widać.
Niech dodadzą te motyle, te pojemniki, chociaż będzie coś się działo.
Kasa zejdzie, czas się straci, a człowiek będzie zadowolony.

Czekamy na pvp oraz motyle.. Jestem na tak O_o :l

@edit

Przed dodaniem tych motyli (o ile wejdzie ta propozycja), chciałbym aby jakoś obramować moje 3 niebieskie jedyne motyle oraz jeden złoty, który dostałem za SCA. Najlepiej obramować w ramkę.

Mr Fsza
14-02-2014, 21:37
^^ ty chyba sasha sobie kpisz. Jak miałem jedyny rooki "Filetowe Glany" to jakoś nie płakałem jak wlazły "ROOK BOOTSY" w sumie wiele rar itemów co potem weszło i lipa ;00...

_Ale ogólnie co do tych napojów w sprawie rooka no jestem na nie, przykro .

( już i tak wszystko zniechęca do gry na rooku bo kompletny main się zrobił przez te lata, nawet trudno sprzedać sc jakiekolwiek bo już od 50 lvl jesteśmy zawsze na plusie bijąc jakieś moby.. A od 100 na darkach się kasę trzepie !!!!!!!!

Matj
14-02-2014, 22:02
Jestem na nie, ponieważ po co dodawać coś co jest na main, na rooku i tak się nie przyda ;D

Mopsu_Lechista
15-02-2014, 00:36
Jestem na nie.... gdy już widzę jakieś propozycje to już rzygać mi się chce... zamiast polepszać to jest coraz gorzej.... może wgl połączmy rooka z main i będzie spokój....

Ty cały czas jesteś na nie nic ci nie odpowiada jak jesteś taki cwany to czemu nie piszesz żadnych propozyci .Pewnie nie umiesz co potrafisz tylko pisać gupoty jak zawsze nic nie umiesz docenić.

haha co mam docenić że chcesz przenosić main na rooka? wiem że to już drugi main ale nie przesadzajmy już bardziej.... twoje propozycje są durne i widać to po komentach i sondzie....

Lethornek
17-02-2014, 19:22
Na rooku powinieneś biegać z serpent swordem i zabijać trolle, Wy jeszcze chcecie expa i skille za motyle XD JESTEM NA NIE!

@Sasha
Dopiero została nowa wyspa na rookgardzie, że zrobiłeś wszystko co było do zrobienia w 2 dni to jest tylko i wyłącznie Twoja sprawa, od początku Twojego grania na tym serwerze tylko płaczesz i coś Ci się nie podoba, więc hmmmm ? nie graj XD ? albo idź sobie szklanke tranu wypij bo Ci masa spadnie z tych nerwów.

hasa
18-02-2014, 02:27
ej chlopaki chyba was do konca pogielo i to konkretnie...
Jakie wy chcecie tam miec lvle? Czy autor tematu zdaje sobie sprawe z tego ile na takich motylach wbija sie poziomow? Wprowadzenie tych konwerterow bylo by totalnym przegieciem. Jestem na nie, licze na to, ze w koncu sie ogarniecie i przestaniecie srac sobie do koryta... Kolejne propozycje sa coraz smieszniejsze, jestem na nie. Takie udogodnienia nie maja prawa bytu nawet na naszym rookgardzie, elo.

Hokage
19-02-2014, 09:25
@Sasha
Dopiero została nowa wyspa na rookgardzie, że zrobiłeś wszystko co było do zrobienia w 2 dni to jest tylko i wyłącznie Twoja sprawa, od początku Twojego grania na tym serwerze tylko płaczesz i coś Ci się nie podoba, więc hmmmm ? nie graj XD ? albo idź sobie szklanke tranu wypij bo Ci masa spadnie z tych nerwów.

Podbijam kolego. Hahaha

Przed dodaniem tych motyli (o ile wejdzie ta propozycja), chciałbym aby jakoś obramować moje 3 niebieskie jedyne motyle oraz jeden złoty, który dostałem za SCA. Najlepiej obramować w ramkę.

Oby wszystkie twoje itemy przepadły i obyś je stracił:)

To wyspa początkujących a wy chcecie nie wiadomo co -.- Chcecie napoje z motyli to grajcie na mainie? A nie bo boicie sie pvp, że was ktoś zabije bo na rooku nie da się.

Jestem na nie

Squid
19-02-2014, 09:33
Maszynka do motyli nie zostanie wprowadzona tak samo jak i motyle (jeden leci z mutated mummy, inne może z czasem będzie można zdobyć z innych bossów).

Jednakże napoje z motyli zawitają na rookgard jednak w bardzo małej ilości (nie taką jaką byście chcieli :D).