PDA

View Full Version : Usuwanie nieaktywnych postaci.

Dew
16-02-2014, 22:18
Witam, czy usuwacie nieaktywne postacie taka która nie logowała się od 2009?
Nie logowałem się na tą postać od tamtego czasu no i z miłą chęcią bym wrócił na ten sam nick. Nie ma tam dużego lvl ale mam go praktycznie na wszystkich grach więc może spotkam kogoś znajomego :)
Aha sam tego nie zrobię gdyż nie mam passów (w sumie ładnych pare lat minęło więc mam prawo zapomnieć ;d )
Dziękuje i prosze o odpowiedź.

Sasha Rookslayer
16-02-2014, 22:26
Na APO zawsze była taka zasada, że nigdy nie ma takiego czegoś jak usuwanie nieaktywnych postaci.

Opisz całą sytuacje do Ekipy APO na dany mail: pomoc*********.pl (https://www.google.com/intl/pl/mail/help/about.html)

Hokage
16-02-2014, 22:28
Niestety nie robią tego a moim daniem powinni np. gdy ktoś chce namelocka a nick jest zajety lecz nie logował sie 5 lat -.-

Ferrum
16-02-2014, 22:30
Weźmy pod uwagę to, że postacie, które wylogowały się w trakcie trwania premium, czyli z kontem promocyjnym - nie będą skasowane.

Dew
16-02-2014, 22:34
Postać miała kiedyś premium ale na pewno nie skonczyła gry z premium.

Zarexoholik?
16-02-2014, 22:52
A czyj to problem, że zapomniałeś passów? Niech zgadnę! Twój? Tak jest! To twój problem. Zrób sobie inny nick. Może ktoś będzie chciał wrócić po roku, dwóch, trzech latach to sobie wróci jak przypomni sobie passy. Zresztą zgodnie z regulaminem takie postacie powinny być kasowane, więc raczej administracja uważa, że nie ma sensu kasować czyjejś postaci tylko dlatego że nie logował.

Ilu
16-02-2014, 23:32
Weźmy pod uwagę to, że postacie, które wylogowały się w trakcie trwania premium, czyli z kontem promocyjnym - nie będą skasowane.

Nie prawda. Ja mam dwa konta na ktore sie nie logowalem wczesniej od ponad roku i nie zostaly usuniete a pacca nie bylo.

Squid
17-02-2014, 11:31
Wychodzimy z założenia, że każdy ma prawo wrócić do swojego dobytku dlatego nie kasujemy postaci. Jeżeli chcesz się pozbyć postaci - droga wolna, zawsze jest opcja na stronie, że po 7 dniach bez logowania możesz ją sobie usunąć :)

Jeśli chodzi o odzyskanie to opisz dokładnie konto (jakie postacie, co się na nich znajdowało, może ostatnie IP logowania...) na pomoc*********.pl :)