PDA

View Full Version : Do widzenia.

Janemba
17-02-2014, 18:06
Siema. Gram tu od 2007 roku. Osiągnąłem wszystko i nic. Główne postacie którymi grałem od 1 lvl to Janemba/Nekromanta. Poznałem tu kilka fajnych ludzi z którymi dzieli mnie dystans 200-500 km i do dziś spotykamy się w RL. Kończe gre bo za dużo tu zła, ludzi którzy szkodzą i chytrych skurwysynów. Przyjaciele odeszli , wyrośli już z tego i teraz czas na mnie. Nie ukrywam że jestem przywiązany do tego OTSA , pierwsza " tibia " jaką widziałem to właśnie APO. Spędziłem tu mnóstwo czasu , całe gimnazjum i zawodówkę co nie oznacza , że nie miałem RL życia. Moim największym błędem było kupno postaci na allegro za 400 zł , był to Deads Shooter z full eq i mnóstwo kasy. Następnie największe przestępstwo czyli dobrze zorganizowana , grupowa kradzież postaci Sarumar przez co jeden z wymienników stracił swą pozycje, pozdro dla REKRUTA. Co do administracji (nie mowa tu o marnych grajkach) mam nadzieje że doceniacie takich graczy którzy są z wami przez lata i utrzymują wasz serwer , miło było by otrzymać głupią wiadomość że jesteście wdzięczni za wieloletnią współprace gdy ktoś przez lata wyjebał np. 1500 zł na pacc , no ale lepiej dać bana za słowo " ***** " na GAME_CHAT. Na koniec chciał bym pozdrowić was czyli wszystkich graczy na tym serwerze, całą Administracje , tych dobrych jak i złych oraz kilku graczy którzy byli dla mnie wzorami do naśladowania i mocno im kibicowałem , mimo tego że wzajemnie się nie znaliśmy , a oni nawet nie wiedzieli o moim insteniu ( Zarexoholik , Antygona , Kentrab , Dark Monster , Gala Zeph ). Moim skromnym zdaniem są to najlepsi gracze na serwerze. DO WIDZENIA.

Szczególne pozdrowienia:
Marek.
Mateusz.
Filipo.
Klaudynka.
Adaśko.