Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Konkurs - Pacc Runka

Syskovsky
17-02-2014, 18:06
Cześć,

Chciałbym zorganizować konkurs, o ile jest to w ogóle dozwolone.
Do wygrania jest http://www.armia.toproste.pl/images_site/runapacc.gif.
Konkurs polega na wymyśleniu super, mega, hiper, ekstra, zajebiaszczo, romantycznego prezentu na dzień kobiet ( dla dziewczyny)
Spośród propozycji, wybiorę jedną, którą nagrodzę. ( misia dostała na walentynki )

Jest jeszcze bardzo dużo czasu, ale już warto o czymś pomyśleć.
Rozstrzygnięcie konkursu 1 marca

Kwota do 200 zł

`Arcuś
17-02-2014, 18:20
Określ się do jakiej kwoty ma być prezent.

Strzelam że to będzie +/- 150 zł. Możesz jej kupić taką oto piękną trójwymiarową różę
www.crystalcity.pl/produkt/roza_3d_namietnosci_pomysl_na_prezent_dla_dziewczy ny
Do tego jakieś czekoladki, misia, niedrogą biżuterie w postaci bransoletki bądź naszyjnika która jej będzie codziennie przypominać o Tobie.

Wygrałem? :o

adrian0093
17-02-2014, 21:28
Ja proponuję różę - jakąś dużą, ładną z jakimiś ładnymi ozdobami. Do tego kubek, który zmienia się pod wpływem ciepła, a na kubku wasze wspólne zdjęcie z jakimś napisem - napis już zostawiam dla samego Ciebie. Do tego ewentualnie jakieś Merci lub inne czekoladki.

Taki kubek można znaleźć np. na allegro wpisując "magiczny kubek" lub coś podobnego - w razie jakiś pytań pisz pw.

Powodzenia.

Sasha Rookslayer
17-02-2014, 21:57
Standardowo bukiet róż oraz jakiegoś pluszowego misia z serduszkiem.
Albo możesz równie dobrze kupić taką specjalną kartkę dla swojej wybranki. Dokładnie chodzi o graficznie klasyczną pocztówkę (specjalnie na dzień kobiet), w którą można nagrać swoje życzenia, oczywiście Twój głos będzie na niej słychać. Odsłuchiwać można to w każdym momencie.

Na bukiet róż oraz misia wydasz ze 150zł.
Na taką specjalną kartę wydasz około 80zł.

Za resztę możesz kupić sobie flaszkę :)

@edit

W empiku jeszcze masz 1,5 metrową kartkę, ale za 259zł : / xd

Czarodziej Xardax
17-02-2014, 22:22
5 roz - 30zl
Kino - 60zl
perfum - ??zl lub lancuszek z sercem - 80-100zl w zaleznosci jakie serce

Lub

5 roz
+
romantyczna kolacja (to chyba kazda kobieta lubi, bym bardziej jak sie postarasz i jej sam cos ugotujesz) ; d

do tego jeszcze jakis spacer,
tylko nie zapomnij gumek kupic ; )

# czemu 5 róż? nie za malo nie za duzo ; )
oczywiscie musza byc przystrojone i 'zwiazane' razem

Teddy RookslayeeR
17-02-2014, 22:40
Kolacja przy świecach [ Bądź romantyczny i postaraj się znaleźć restaurację w której będzie panował romantyczny klimat ] [ 150zł ] będzie doskonałą okazją do wyznań miłosnych i wzruszających wspomnień. Jest to moment, kiedy w miłej i spokojnej atmosferze można porozmawiać o tym co było i co będzie, podsumować wasz dotychczasowy związek i określić plany na przyszłość. [ Równie dobrze możesz sam przygotować ;) ]
PS. POLECAM DOBRE WINO ;) (cicha muzyka, subtelne oświetlenie - nie za jasne jak na stołówce, ale takie abyście się widzieli) .
Kwiaty wręczone przed wejściem do restauracji lub domu w którym przygotujesz kolację to również świetny pomysł. Wszystko to idealnie uzupełnij elegancką wymową ;) . [ oczywiście również traf w jej gust potraw, ale to zapewne chyba znasz? xD ] Polecam ;)

Po kolacji :

Spacer w miłej atmosferze z ukochaną osobą to zajebisty pomysł [ sam to planuje po kolacji ]. Wybierzcie się na spacer
późną porą [ przy świetle księżyca ].

Jak już będzie zmęczona to chyba tylko zostaje Łóżko [ obsypane płatkami róż ;) ] ;) Nwm ile jesteście razem i czy jesteście gotowi xD ;)
Mam nadzieje że pomogłem ;)

PS. Kobieta ma pokochać Ciebie, a nie to ile masz pieniędzy i jakie prezenty dla niej wybierasz.

Xelluś
17-02-2014, 22:57
Jeżeli jesteście już dłuższy czas parą proponuje się oświadczyć myślę że to najlepszy prezent dla kobiety :) Bukiet + pierścionek zaręczynowy

Jeżeli nie jesteście długo ze sobą polecam kupić kwiaty najlepiej takie jakie ona lubi może mówi ci często jaki jest najlepszy kolor etc

Moim trzecim pomysłem jest zabranie jej w jakieś piękne miejsce i wręczenie jej nie drogiego upominku żeby nie powiedziała że wydałeś za dużo kasy na ten prezent :)

Jeżeli chcesz wydać na to 200 zł niech będzie to z jajem ma się podobać jej a nie tobie :)

Teddy RookslayeeR
17-02-2014, 23:15
Jeżeli jesteście już dłuższy czas parą proponuje się oświadczyć myślę że to najlepszy prezent dla kobiety :) Bukiet + pierścionek zaręczynowy

Co ty napisałeś ;) xD Nie chcę Cię urazić, żeby nie było ..

On napisał do 200 zł xD ;)

Dzikusek
18-02-2014, 07:15
Ja mam dla ciebie ciekawe propozycje :]

a) grawerunek na czymś, np.wisiorku z tekstem hmm... "Dla mojej kobiety" xD coś w tym stylu(ty najlepiej bedziesz wiedział)

b) nadruk (poduszka, pościel, koszulka itp.)

c) do każdego z tych wypadałoby dołożyć bukiet, najlepiej taki gdzie nie bedzie kwiat od kwiatu w odstępie, tylko tak koło siebie(chyba wiesz o co mi chodzi, tak po prostu wyjęte z wody i związany)

Koledzy wyżej dali równie dobre propozycje, szczególnie Teddy :]

Faworyt
18-02-2014, 07:39
Dostarcz jej bukiet kwiatów kurierem z karteczką na której napiszesz coś od siebie. Zarezerwuj jakąś restaurację, taką jaką lubicie na miły wieczór. I masz piękny prezent, kwiaty ja zaskoczą i będzie jej strasznie miło, a kolacja wprawi w romantyczny nastrój.

Goatee
18-02-2014, 20:05
Ja zaproponuję Ci zrobienie albumu z Waszymi wspólnymi zdjęciami. Jest to wspaniały przent, jeśli bardzo Ci na niej zależy.

Syskovsky
01-03-2014, 16:26
Najbardziej spodobała mi się propozycja Arcusia, takiego czegoś szukałem. 5!