Zaloguj się

View Full Version : Co polacacie?

gwnstopro
17-02-2014, 20:08
Witam. Widzę że w tym dziale nic się nie dzieje, wiem interesuje Was tylko Tibia, ale można znajdą się jakieś wyjątki którzy czytają książki.. A więc tak interesują mnie książki na faktach , kryminały . Zadnych sf typu hary poter i jego rudy kolega i kolezanka , wladca piersciania itp . Liczę na Was kochani. Pozdrawiam <3

Domcio Old
17-02-2014, 20:14
Ja ostatnio zacząłem czytać książkę pt. "Inferno" Dan Browna. Już troszkę tej książki przeczytałem i mogę Ci ją śmiało polecić. Szybko i przyjemnie się ją czyta, naprawdę polecam:)

Tumanbuga
17-02-2014, 20:30
Aktualnie 'Taniec ze Smokami' George'a R.R Martina, polecam ogólnie i książki i 'Grę o tron' na HBO, to jest najlepsze :D. Tak to ostatnio za bardzo nic nie czytałem, bo nie mam czasu, ostatnio jak czytałem coś jeszcze to od S. King'a('Komórka' kotem) i kryminał 'Czerwone gardło' J. Nesb&#248; - dobry, mogę polecić.

True & Blue
22-02-2014, 18:45
Ja ostatnio zacząłem czytać książkę pt. "Inferno" Dan Browna. Już troszkę tej książki przeczytałem i mogę Ci ją śmiało polecić. Szybko i przyjemnie się ją czyta, naprawdę polecam:)

Dobry wybor :)

@
Idac tokiem Dana Browna polecam cala serie przygod Roberta Langdona.Anioly i demony,Kod da Vinci,Zaginiony symbol. Mnie osobiscie sie to podoba :)

Zarexoholik?
22-02-2014, 19:32
Przygody Sherlocka Holmesa - wciąż na czasie!

#Lordzik#
22-02-2014, 19:49
1. Snajper. Opowieść komandosa Seal Team Six
2. Książki o drugiej wojnie światowej Bogusława Wołoszańskigo

MrMagicBoy
22-02-2014, 21:52
Obowiązkowo Mario Puzo i takie tytuły jak:

- Ojciec Chrzestny
- Sycylijczyk
- Rodzina Borgiów

:cool:

gwnstopro
22-02-2014, 22:22
Ojca Chrzestnego przeczytałem, na razie najlepsza książka jaką czytałem. Teraz mnie zaciekawiła powieść tego samego autora "Sześć grobów do Monachium'' , mam ochotę przeczytać wszystkie książki Mario Puzo.. bo ciężko mi się zdecydować na coś innego. Dziękuje za propozycje, na pewno wezmę je pod uwagę . Jeżeli jeszcze ktoś poleca coś ciekawego to piszcie tutaj. Pozdro :D