View Full Version : [FORUM] Dzia? demolka
Książe Stark
19-02-2014, 19:44
Witam,
proponuje wprowadzic dzial w ktorym bedzie mozna sie obrazac przezywac,
hejtować i wszystko co złe, a administracja nie będzie warnowała w tym dziale ani nic robila.
Dementor
19-02-2014, 19:51
Hehe, u mnie pojawił się "mały" uśmiech po przeczytaniu tego... ;) Nie wiem jaki miałoby to sens. Poza tym i tak często słyszy się płacz z tego powodu, a Ty chcesz na to jeszcze zezwolić. ;) Ja tam jestem na nie, nie wiem jak inni. :D
Sasha Rookslayer
19-02-2014, 19:51
Chyba śmieszny jesteś z taką propozycją. Ile Ty masz lat, że chcesz się wyzywać? W każdym dziale/ temacie za obrazę innego gracza powinieneś ponieść konsekwencje i niech tak zostanie. Stanowcze nie!
P.S.
Nie ten dział ziomek.
Zabawa na max miesiąc, szybko się znudzi takie coś, ileż można hejcić? XD
Mopsu_Lechista
19-02-2014, 19:56
Chcesz się obrażać na forum? hahah jakie to dojrzałe XD
Nie lepiej załatwić to w realnym życiu?
Sokol from West
19-02-2014, 20:05
Obrażać/bić kogoś w realnym życiu, za to, że go obraziłem w grze internetowej. Miałem już taki przypadek, że mi grozili za pixelową grę(Pozdrawiam Xagi!);)
@t
Sorry, ale nie. Już sobie wyobrażam, co by się w takim dziale działo. Byłby tylko jeden, wielki burdel. Zresztą byłoby jak napisał "BOGS" - miesiąc i nikt by tam nie zaglądał, bo każdemu by się to znudziło.
Książe Stark
19-02-2014, 20:14
Podawałem adres to nie chchieli przyjechać, pytałem o adres nie chcieli podać :(
Domcio Old
19-02-2014, 20:19
Podawałem adres to nie chchieli przyjechać, pytałem o adres nie chcieli podać :(
Widzę, że z ciebie jakiś KOKS :O XD
@t
Jaki ma sens obrażanie i hejtowanie na forum?? Propozycja na bardzo niskim poziomie:( Jestem na nie.
MrMagicBoy
19-02-2014, 20:26
"Najmniej groźny jest ten, co najgłośniej szczeka."
Jestem na nie.
:cool:
Teddy RookslayeeR
19-02-2014, 21:22
Witam,
proponuje wprowadzic dzial w ktorym bedzie mozna sie obrazac przezywac,
hejtować i wszystko co złe, a administracja nie będzie warnowała w tym dziale ani nic robila.
Masz coś z bańką ?
Jestem na Nie ponieważ nie mam 12 lat jak ty .
Zaznaczyłem tak ponieważ fajnie by było sie pośmiać z ludzi mało inteligentnych takich jak Ty :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.