Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Dział poradniki dział gra.

Faworyt
22-02-2014, 11:22
Mam propozycję aby stworzyć osobne działy dla poradników żeby oddzielić poradniki main rook, zrobić dla nich osobne działy.

Poradniki main i Poradniki rook ewentualnie można dodać jeszcze poradniki ogólne.

Wiem, że istnieje spis poradników ale podział byłby lepszym rozwiązaniem, bardziej czytelnym.

Sasha Rookslayer
22-02-2014, 12:37
Również jestem za tym, aby zrobić oddzielne poradniki.
To już dawno było w planach, ale jakoś tego nie widać.
Od razu lepiej szukałoby się danej rzeczy, bo teraz za bardzo pomieszane jest.

Jest Ogólny spis poradników (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=111054), napisany przez Weeka, więc pewnie nie będzie tego. Aczkolwiek, chciałbym aby zostało to zrobione.

gwnstopro
22-02-2014, 12:41
Także jestem na tak, jest dużo poradników o questach za równo na mainie jak i na rooku. Można by było trochę to poukładać i zrobić dwa działy Rook-Main. Tak.

Demon
22-02-2014, 12:48
według mnie spis wystarczy w 100%, ale jeśli Rinson czy Squid by się na to zgodził to mógłbym 'troche' pomóc w przenoszeniu tematów (to jest najgorsze)

ogólnie jestem na tak, ale jak wspomniałem wyżej mamy spis i nie widze problemu w obecnym rozłożeniu poradników :p

Teddy RookslayeeR
22-02-2014, 13:44
Moim zdaniem to bardzo dobry sposób bo sporo ludzi do mnie pisze znajdź mi poradnik taki i tak bo nie wiedzą gdzie szukać .

Jestem na TAK ;)

Pozdrawiam .

Domcio Old
22-02-2014, 14:30
Jestem na tak. Może i mamy spis poradników, ale jakby powstał taki podział to ludzie by szybciej znajdowali poradniki. Mała zmiana na forum, a by ucieszyła ;D

Dementor
22-02-2014, 15:20
Zdanie na ten temat mam praktycznie takie samo jak Demon, są już spisy... No, ale jeśli komuś ma się to przydać i jeśli rzeczywiście wyszukiwanie będzie szybszeci łatwiejsze to ok. Jestem na tak.

Hokage
22-02-2014, 16:21
Jak najbardziej! Sasha zaśmiecił temat poradnikami z rooka i wkurza mnie nie raz jak muszę czegoś szukać!

Jestem na tak oczywiście

BiesONE
22-02-2014, 17:31
Dobry pomysł, bylo by troche czyściej ;)
TAK :D