Zaloguj się

View Full Version : Sprawa tylko dla graczy APO <Wbija?>

Patrolex
10-09-2007, 17:19
Kto jest za tym żeby Apo przez stało istnieć?? :confused: a Kto jest za tym by istniała na wieki wieków amen :D:D :D :D :D :D w końcu jakby przestało istnieć bym miał czasu i to od cholery na życie prywatne a tak siedzę przed kompem i by 65 % apo sie pozbijało albo phyolodzy mili by roboty sporo :D:D:D ale z 2 strony te całe miesiące zmarnowane na wbijanie postaci sora lvl'ów to żal zmarnować już to ;/

Angelusion
10-09-2007, 17:22
boże... dziecko ty może do psychologa idź bo to już jest uzależnienie... może chcesz numer do infolini gdzie pomagają takim jak ty ?

***Diex***
10-09-2007, 17:37
Ja pierdole...ty i prywatne życie? jakie ty masz ***** prywatne życie -.- chyba nawet nie wiesz co to konkretnie oznacza :/
Psycholog? zastanów się...
I JAK PISZESZ POST TO ZASTANAWIAJ SIĘ CO PISZESZ!!111

lasy swoje a ci co nie majom linkuw prosze by te lasy odwiedzały :P nawet ci co majom lasy niech odwiedzajom miałem Cię nie komentować ,ale rozumiecie coś z tego:confused:
65% apo by się pozabijało? lol...
Jak juz to 65% graczy apo ,a o tak nie wiem czy jedna osoba by się zabiła...
"phyolodzy"? a co by mieli do roboty? no? Wiesz od czego są psycholodzy?

te całe miesiące zmarnowane na wbijanie postaci sora lvl'ów BUahahHAUAHUAhUAHAH masz 120lvl (teraz może większy...) to to ja bym wbił w 4-5 dni,jakby mi się chciało siedzieć przed kompem całymi dniami -.-
Przepraszam że po Tobie pojechałem ale tak mnie wkur*iłeś tym postem że aż shock :eek:

Xardi
10-09-2007, 17:48
OMG żal jak nie umiesz się powstrzymać od grania to już twój problem ja gram około 2h dziennie bo czas nie pozwala na więcej (szkoła koledzy etc)ale mi to wystarcza i co że w 2-3dni wbiłem tylko 20 lvl?dla mnie tibia to zabawa a nie narkotyk(granie ciągle)ehh

Elvan
10-09-2007, 18:03
A co to ... nasza decyzja, czy APO ma zniknąć z powierzchni ziemi, czy nie?
Ludzie. Zastanówcie się co piszecie, bo żal czytać takie debilne posty.

Tak ! APO ZEMRZE ZA 7 DNI, BO PRZYJDZIE DZIEWCZYNKA Z RINGA I ZJE MORTIISA.