PDA

View Full Version : Demon

NNFOF
25-02-2014, 17:17
Cześć!! Chciałbym was wszystkich zapytać, czy chcieli byście, aby o to ten super moderator, zajął miejsce na serverze. Pęłniąc funkcję, tutora? dodam sonde, jestem ciekaw, jakiego ludzie są zdania.

Ja oczywiście bym chciał, dobry człowiek, pracowity, nie boi sie podjąć, żadnego wyzwania.

Hokage
25-02-2014, 17:18
Dobrze radził sobie jako moderator i nadal dobrze to robi jako super moderator. Chciałbym by został Tutorem :)

Jestem an tak! Ale bez zmiany jego nicku ;)

Sasha Rookslayer
25-02-2014, 17:29
Również jestem za tym, aby Demon miał Tutora na serwerze 7.6.
Oczywiście z nickiem Demon. Jestem również za tym, aby KaZeK miał tutora. Dwie osoby, które sporo wiedzą, często są aktywni (nie to co niektórzy..). Pomocne dwie osoby, które naprawdę wiedzą o wiele więcej niż nie jedna osoba z Ekipy. Zaznaczyłem tak.

@edit

Mimo, że Demona nie raz oczerniałem od najgorszych, to i tak ma dobre zdanie o mnie :) Nie jest stronniczy jak np. taki EklereQ.

Dementor
25-02-2014, 17:33
Oczywiście jak najbardziej na tak. Demon bardzo dobrze sobie radzi na forum, więc w grze też powinien dać radę. :) Poza tym jest bardzo w porządku, zawsze można się dogadać i przede wszystkim ma swoje własne zdanie. Nie ulega jakimś presjom ze strony innych osób.

@edit
Tak jak kilka osób wspomniało również Kazek bardzo dobrze sprawdziłby się pełniąc taką funkcję. Bardzo dużo wie na temat gry i jeśli tylko jest jakś potrzeba to pomaga bez żadngo zastanowienia i nie każe czekać aż dobije level. :D Wiem, bo sam tego doświadczyłem. ;p Btw. tak samo jest z Demonem. :)

Faworyt
25-02-2014, 17:41
Najważniejsze pytanie to takie czy Demon w ogóle chce się z tym wszystkim użerać.. Głos ludu dobra rzecz, bo często poparcie administracji dla kogoś nie przekłada się na poparcie graczy. Przy następnym naborze proponuję na to zwrócić uwagę droga administracjo.

Temat pozostawiam bez oceny, bo nawet nie wiadomo czy potrzebna jest kolejna osoba w ekipie (na chwilę obecną wszystkie stanowiska są obsadzone) a może nawet kolejne bo kazek też często jest nominowany do tej roli. I ważne jest też to czy administracja życzy sobie takie osoby w ekipie. Bo my swoje, władza swoje.

Robicie tutaj niesamowite rewolucje, koledzy:D

Pamiętajcie, że możemy wywoływać bunty, rewolucje, możemy płakać, ciąć się, mieć ból dupy ale ostateczna decyzja zawsze była i będzie po stronie administracji.

`Arcuś
25-02-2014, 17:55
Dobrze radził sobie jako moderator i nadal dobrze to robi jako super moderator. Chciał bym by został Tutorem :)

Jestem an tak!

Rekrut, błagam Cię, opuść te szeregi :/

Jak najbardziej za! Demon w porządku ziomek, do tego dobrze zorganizowany i ogarnięty!

Demon
25-02-2014, 18:00
Najważniejsze pytanie to takie czy Demon w ogóle chce się z tym wszystkim użerać.. Głos ludu dobra rzecz, bo często poparcie administracji dla kogoś nie przekłada się na poparcie graczy. Przy następnym naborze proponuję na to zwrócić uwagę droga administracjo.
zawsze chciałem spróbować :p

Temat pozostawiam bez oceny, bo nawet nie wiadomo czy potrzebna jest kolejna osoba w ekipie (na chwilę obecną wszystkie stanowiska są obsadzone) a może nawet kolejne bo kazek też często jest nominowany do tej roli. I ważne jest też to czy administracja życzy sobie takie osoby w ekipie. Bo my swoje, władza swoje.
Ferrum odszedł, miejsce się zwoniło ;)

Robicie tutaj niesamowite rewolucje, koledzy:D
To dobrze, przynajmniej coś się dzieje i walczycie o swoje :D

Pamiętajcie, że możemy wywoływać bunty, rewolucje, możemy płakać, ciąć się, mieć ból dupy ale ostateczna decyzja zawsze była i będzie po stronie administracji.
ziomki, plis!

nie no tak serio to na chatboxie tak dla jaj sobie napisałem, ale skoro już powstał taki temat to trzymam za Was wszystkich kciuki i dziękuje za wszystkie komentarze. kochani jesteście :cool:

@down
jestem jasnowidzem, śniłem o takim Twoim komentarzu (nie no, domyśliłem się ziomek)

Man Rookqard
25-02-2014, 18:06
Jestem na nie był jest i bedzie złodziejem na co taki typ jak on i week kradł przenosił itemy z main na rook potem wymieniał kase z rook na main .Taka osoba nie może być bedzie to samo jak z week człowiek sie nie zmieni i jego zachowanie pokazuje kim jest.

rumun
25-02-2014, 18:12
Jasne, że tak, ja już widzę fajną wymianę osób na stanowiskach, DEMON za crayona i to od razu na ST, rly!

dziq76PLx2
25-02-2014, 18:20
Pomocne dwie osoby, które naprawdę wiedzą o wiele więcej niż nie jedna osoba z Ekipy.

Więc moim zdaniem powinni też wsadzić do administracji Flaca, też sporo wie i zawsze pomaga.

Ja osobiście jestem na tak, gdyż Demon jest osobą ogarniętą i skoro prawie każdy wymiennik ma GM'a to Demon też mógłby nim być :D

Domcio Old
25-02-2014, 18:23
W sumie jeśli sam Demon nie ma nic przeciwko i by chcial spróbować to jestem na tak:) Nowa ogarnięta osoba do ekipy by się przydała ;o

BAŁT
25-02-2014, 18:54
powołując sie na słowa demona z przed kilku dni w jakimś temacie napisał że flac może zapomnieć o pozycji tutora bo robił przekręty to niestety wybacz Demonku ale sam sobie odpowiedziałeś .

Skreślony tak samo jak my ;]

no chyba że twój awans oznaczał by kopa w dupe Crayona to stary możesz i zostać prezydentem APO ;]

#boonek

a ty kim tu jesteś poza błaznem co zrobił z sb oxa bo parę x padł na rs i zjechał postać by kupić next za zl ?
sory typie ale jedyny ogar co potrafiłeś to na 1k lvl z bootem na ringa tyle ;] jak nie miałeś kogoś na 2x lub spam to stypa ;]

'Boonek'
25-02-2014, 19:20
powołując sie na słowa demona z przed kilku dni w jakimś temacie napisał że flac może zapomnieć o pozycji tutora bo robił przekręty to niestety wybacz Demonku ale sam sobie odpowiedziałeś .

Skreślony tak samo jak my ;]

no chyba że twój awans oznaczał by kopa w dupe Crayona to stary możesz i zostać prezydentem APO ;]

Lol ale ty jestes no name tak samo jak ten flac nie obrazajac tu nikogo nie wiem po co na sile starasz sie zrobic z siebie super fejma bedac nikim znaczacym 150 ownerze barta

#boonek

a ty kim tu jesteś poza błaznem co zrobił z sb oxa bo parę x padł na rs i zjechał postać by kupić next za zl ?
sory typie ale jedyny ogar co potrafiłeś to na 1k lvl z bootem na ringa tyle ;] jak nie miałeś kogoś na 2x lub spam to stypa ;]

Chociaz sam cos tu osiagnalem a ludzie ogarniaja kim jest Boonek, nie musze robic na forum nicku od nowej postaci zeby ludzie wiedzieli czym gram, nie musze podszywac sie pod kogos jak ty, to tacy jak ty podszywaja sie podemnie ^^ A jesli masz jakies watpliwosci co do mojego pvp obczaj sobie moj life ktory nie chwalac sie jest najwiekszym jednoosobowym life na forum

#t Nwm na 8.42 bez zastanowienia odpowiedzialbym - tak .. Ale czy demon ogarnia 7.6? Z 2 strony skoro taki Crayon mogl zostac tutorem, to demon takze moglby - zaznaczylem nie, ale po chwili zastanowienia zaznaczylbym tak

#up hahaha to ma byc lamanie regulaminu?XD to mi swojego czasu Muflon dal szanse na zostanie cleanerem z oczywista mozliwoscia awansu i zebym sie nie zachowal jak debil to pewnie bym ta pozycje dostal... JA - takze prosze nie poruszac tu kwestii lamania regulaminu...

tak na marginesie dodam, ze GM ktory grajac jako zwykly gracz nie lamal regulaminu, nie nadaje sie na pozycje _/ pis jou

Panek Kitara
25-02-2014, 19:21
Osoba która robiła przekręty na jakiś arenach pvp oszukując innych graczy ? takich tutorów na apo potrzeba! już pomijam to co robił kiedyś z weekiem :)

oczywiście nic do demona nie mam jednak takich osób na pozycji tutora w ogóle nie powinno być.

na stanowisku tutora powinny być osoby zaufane - demon może do takich należy jednak myślę, że stare czyny to przekreślają.

Darix
25-02-2014, 19:25
Sonda ci nie pomoże bo i tak każdy wie że głosujesz z swoich kont głosujesz sam na siebie nie chcemy oszusta takiego jak ty.

/Demon
witam Man Rookgard (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=30202), zrób jeszcze 20 kont i wmawiaj mi, że to ja głosuje na siebie (serio?)

SedaN*
25-02-2014, 19:32
a niech będzie, chłopak z doświadczeniem, dużo poświęca czasu na APO, więc byłbym na tak

Zarexoholik?
25-02-2014, 19:33
Oczywiście, że tak. Grał tu różnymi profesjami, o różnych poziomach, więc pojęcie o grze jakieś ma (w przeciwieństwie do niektórych, pozdrawiam). Regulamin zna (są tacy co tworzą swoje regulaminy, pozdrawiam), więc problemów z pilnowaniem noobarmii by nie miał.

#Lordzik#
25-02-2014, 19:40
Podbijam Zarex'a + dodam, że ma układy z Jihadem, także dalej bylibyśmy nietykalni :/// (Taki żarcik kosmonaucik).

Przypilnowałby z pewnością lepiej niż niektórzy (If you know what I mean).

Na tutorka jest jeszcze jeden Pan aka Uliczny Fajter, on może też się doczeka.
Dla mnie może być, nie widzę przeciwwskazań. TAK.

KaZeK
25-02-2014, 19:51
Moze i uzyskacie jakis tam wplyw jednakze ostateczny glos nalezy do Adminow. Demon ma duze szanse i zapewne to jego osoba zasili szarakow na serwerze 7.6

Temat zamykam.