Sokol from West
27-02-2014, 01:14
Tak jak pewnie zauważyliście, od jakiegoś czasu nie gram. Sprzedałem praktycznie wszystko co mam, dzięki czemu nie mam chęci do gry(o to mi chodziło). Postacie Sokoleq/Krul Sokul zostaną usunięte(najlepsza opcja moim zdaniem). Kasa jaka mi pozostała i eq, dostanie mój dobry ziomek, czyli Soulsearcher ;). Myślę, że podjąłem dobrą decyzję, na dzień dzisiejszy nie wracam. W tym miejscu pragnę zaznaczyć, że nie spodziewajcie się jakiegokolwiek powrotu w najbliższym czasie(mówię tutaj o sytuacji z przed kilku miesięcy, kiedy po miesiącu wróciłem), a najlepiej w ogóle się go nie spodziewajcie. W tym miejscu pragnę pozdrowić:
Grzela
Zabijake
Rekruta
Soulsearcher
Flac
Szallony
Arab
Rumun(dobra decyzja!)
Aziela
Vegete
Naruto Kniht
Dementora
Neka
Starka
Cayetano
First Pamalini
Shifer
Logan
Joogi
Bekart
Daniel3k
Compot
Kaziu
Shervolia
Trixolo
Kazek
Vienio
Pindol
Młodego Barta
Bart'a
Jeżeli o kimś zapomniałem - przepraszam.
Pozdrawiam również moich wrogów, miło się z wami grało!
Pragnę również pozdrowić Eklerq'a, Demona i Squid'a, za to, że zawsze byli chętni do pomocy/wymiany.
Na forum zostaję.
* Osoby które zostały pogrubione, to osoby którym tutaj ufałem i nie bałem się coś pożyczyć, czy coś powiedzieć. Miło się z wami grało :)
Największe podziękowania dla 2-3 osób, które uświadomiły mi(sam też sobie uświadomiłem hehe), że nie ma sensu tutaj grać.
Pozdrawiam.
@edit
Proszę o zamknięcie mojego tematu, w dziale "Prezentacje Graczy".
Z góry dzięki!
Grzela
Zabijake
Rekruta
Soulsearcher
Flac
Szallony
Arab
Rumun(dobra decyzja!)
Aziela
Vegete
Naruto Kniht
Dementora
Neka
Starka
Cayetano
First Pamalini
Shifer
Logan
Joogi
Bekart
Daniel3k
Compot
Kaziu
Shervolia
Trixolo
Kazek
Vienio
Pindol
Młodego Barta
Bart'a
Jeżeli o kimś zapomniałem - przepraszam.
Pozdrawiam również moich wrogów, miło się z wami grało!
Pragnę również pozdrowić Eklerq'a, Demona i Squid'a, za to, że zawsze byli chętni do pomocy/wymiany.
Na forum zostaję.
* Osoby które zostały pogrubione, to osoby którym tutaj ufałem i nie bałem się coś pożyczyć, czy coś powiedzieć. Miło się z wami grało :)
Największe podziękowania dla 2-3 osób, które uświadomiły mi(sam też sobie uświadomiłem hehe), że nie ma sensu tutaj grać.
Pozdrawiam.
@edit
Proszę o zamknięcie mojego tematu, w dziale "Prezentacje Graczy".
Z góry dzięki!