Zaloguj się

View Full Version : Aktualizacja - Nies?owno?? Ekipy APO

Sasha Rookslayer
01-03-2014, 01:44
Cześć, zapewne wiecie czego dany temat dotyczy czytając tytuł. Tak, wiem.. staje się nudny, bo ciągle płacze o daną Aktualizację, ale ile można obiecywać. Zrobiłem dany temat, ponieważ Administracja niepotrzebnie podaje terminy, obiecuje, a następnie w kulki leci, nawet nie przepraszając nas - graczy.

Napisane 24.12.2013:

Oprócz tego od dziś możecie odbierać prezenty spod choinek (jeśli wystarczająco o nie zadbaliście). Jednym z nich są KlejNutki które będą przydatne do kilku nowych misji które będziecie mogli wykonywać już w styczniu!

Napisałeś w Grudniu newsa, minął Styczeń, Luty, mamy Marzec..

Napisane 31.01.2014:

Zapewniamy, że prace nad aktualizacją, którą zapowiadał Squid nadal trwają. Myślę, że w ciągu kilku/kilkunastu najbliższych dni zostanie dość sporo zrobione.

Nie wiem co u Was znaczy kilka/ kilkanaście dni.. Bo dla mnie 10 dni maksymalnie, a nie równe 29 (liczę z dzisiejszym dniem).

Napisane 12-02-2014:

Wybacz, ale oblałem egzamin z matematyki i muszę go najpierw poprawić ;)

Poprawiłeś już dawno ten egzamin.

Wydawało się takie proste, że będę miał już wystarczająco czasu na update. Wybaczcie, przeliczyłem się. Trochę też zawaliłem z tym gdyż przed sesją nie miałem dostępu do plików co bardzo utrudniało pracę - teraz gdy mam, z czasem jest trochę gorzej (ale to tylko kilka dni - kolejny tydzień będę spędzał po 10h+ dziennie nad aktualizacjami dla Was by nadrobić stracony czas)

Siedziałeś może 3 dni pod rząd po 10 godzin (pewne info!)
Jakoś dalej nie nadrobiłeś tego czasu:confused:

Ponadto obiecałeś, że do końca miesiąca się wyrobisz. Nie dotrzymałeś słowa (czekam na Twoje usprawiedliwienie się, bo wszyscy są winni, tylko nie Ekipa).
Sam EklereQ pisał na Game-Chat, że do końca miesiąca pojawi się news z Upem.

Czekam również na ciekawe komentarze, że strony forumowiczów, typu:

Jak będzie to będzie.
Update będzie na dniach - pewnie coś wypadło.
Ekipie pewnie coś wypadło.
Poczekaj cierpliwie.
Itd.

Więc moje pytanie brzmi, kiedy będzie Aktualizacja, która miała być w Styczniu:confused:

@edit

Moglibyście dać chociaż jakiś najazd, maraton, loterie, event, aby było urozmaicenie, ale nie.. Bo po co.

Postscriptum
Nic do Ciebie Marek nie mam, ale wiesz.. Lepiej już napisać, że Update będzie za pół roku niż pisać co miesiąc (lub co kilka tygodni), że będzie..

Pozdrawiam,
Pan Sasha.

Man Rookqard
01-03-2014, 01:55
No upade miał być do końca miesiąca a tu dupa nic nie ma,nic sie nie dzieje same nudy.Poczekamy zobaczymy co bedzie dalej.

Okey
01-03-2014, 02:43
"...pojawi się do końca miesiąca" więc Sasha pilnie czekał z terminem i pierwszego marca o godzinie pierwszej w nocy zakłada temat, że nie ma update. Człowieku, ty masz jakieś życie poza tym rookiem? xd Nie wszystko się obraca dookoła tibii, każdy ma swoje sprawy a ten serwer dla każdego jest tylko i wyłącznie ROZRYWKĄ, tyczy się to też administracji, ALE NIE CIEBIE. Ktoś nie ma czasu, to jego sprawa - nikt, ale to nikt nie musi się z niczego tłumaczyć. Nikomu nie płacą za spędzanie czasu nad update, więc człowieku zrozum, że tylko ty żyjesz tym serwerem.

Oby update nie było do końca roku, serio - taka kara dla was za tak durne tematy.

#edit
nie mogłem się powstrzymać

Pan Sasha.

Jedynie nick możesz sobie taki zrobić.

hasa
01-03-2014, 08:37
Skoro napisali, ze pracuja nad update to zapewne tak jest. Moze jeszcze nie skonczyli? :eek:

Ferrum
01-03-2014, 08:41
Poślizgi zdarzają się wszędzie, wszyscy się spóźniają, wyluzuj. Skoro ma być update, to będzie.

Czarodziej Xardax
01-03-2014, 09:57
i po co znow spinasz?
Jak bd gotowe to zrobia.
kazdy ma rl zycie w porownaniu do Ciebie i z niego korzysta.

"prosze przestac płakac", bo to nie przyspieszy update : )

Hokage
01-03-2014, 09:59
Ja chciał bym widzieć ciebie jak ty robisz uptade i ciekawe czy byś czymś zabłysnął. Napisali, że będzie to będzie. Kilka dni w tą czy w tą nie robi różnicy

dziq76PLx2
01-03-2014, 10:01
Ponadto obiecałeś, że do końca miesiąca się wyrobisz. Nie dotrzymałeś słowa (czekam na Twoje usprawiedliwienie się, bo wszyscy są winni, tylko nie Ekipa).

Człowieku, a kim ty jesteś, że każesz Squid'owi się tłumaczyć? Squid sam pisał, że przez te wasze płacze człowiekowi wszystkiego się odechciewa i ty "przyśpieszając" ich do pracy tylko sprawiasz, że chcą mieć na was wyjebkę z tym updatem bo muszą czytać te wasze płacze, że update nie ma, miał być w styczniu bla bla bla. Jak ci przeszkadza to odejdź z apo i tyle.

[Splaxor] Zauważyłem, że w prawie każdym twoim poście jest nagonka na Rekruta. Jeżeli jeszcze raz będę widział jakieś podteksty, obelgi etc. pod adresem Rekruta to inaczej to załatwimy.

True & Blue
01-03-2014, 10:23
Dont cry!

Bedzie to bedzie ;] to sa normalni ludzie i nie biora za to kasy wiec nie wymagajmy ze wszystko bedzie tip top na czas.Jakbym ja byl na ich miejscu i bym mial sluchac twojego pieprzenia i plakania to jeszcze bardziej bym na zlosc robil i opoznial upa ;]

Sendox
01-03-2014, 11:21
Od dnia wczorajszego do dnia 02.03.2014 r. włącznie nastąpi przerwa w odpowiadaniu na mail pomoc*********.pl
Wszystkie maile, które zostały wysłane przed tą przerwą oraz w trakcie jej trwania zostaną rozpatrzone, a odpowiedzi możecie się spodziewać po niedzieli. Prosimy więc aby nie spamować na maila, gdyż odpowiedź otrzymacie po 02.03.2014 :)
Za utrudnienia przepraszamy.

Może w końcu ekipa spięła poślady, zostawiła sprawy mniej ważne i wzięła się za Update ?

Prawdę mówiąc też wolałbym aby ekipa podała jeden termin, nawet jeśli byłby on odległy w czasie.

Faworyt
01-03-2014, 11:22
Co to dało, ze napisałeś temat? Administracja pracuje pewnie pełną parą i kiedy otrzymamy update to będzie on dość duży skoro pracują nad nim tyle czasu. Takie tematy sprawiają tylko, że administracja ma nas dość bo cokolwiek zrobią to i tak będzie źle. Dlatego apo tak wygląda jak wygląda:)

Doczekamy sie

A administracja niech nie podaje konkretnych terminów update bo chyba nigdy w historii APO update nie był gotowy na czas:)

Sokol from West
01-03-2014, 11:30
Kolejny śmieszny temat. Nasuwa się pytanie, po co? Będzie ten uptade, to będzie. Nie będzie, to mówi się trudno i graj dalej. Tak ciężko poczekać? Chętnie każdy by zobaczył, jak Ty robiłbyś taki uptade. Pewnie zawsze byś wyrabiał się na czas(żart). Nic się nie stanie, jeżeli trochę jeszcze poczekacie, a w ogóle pomyśleliście o tym, że może oni chcą wprowadzić wszystko w jednym momencie? Z tego co nam kiedyś mówił Squid, uptade miał być podzielony na kilka etapów. Może w zamian tego, ujrzycie wszystko w jednej, skończonej do końca aktualizacji? Tego pewnie nikt nie wziął pod uwagę, a takim tematem, tylko przedłużasz czas, który jeszcze będziecie musieli poczekać.

Teddy RookslayeeR
01-03-2014, 13:46
Ja się zgadzam z tym co napisał bo moze i to kolejny temat ale każdy jest odsuwany i nadal Ekipa nic z tym nie robi ...

Ps. Ile można czekać ?

Zaro Rookslayer
01-03-2014, 13:54
Ja rownież popieram Sashe. Dlaczego niby zawsze update nie może być na czas, gramy na waszym serwerze więc chcemy coś również od życia. Nie wiem dlaczego ludzie tak płaczecie, sami pewnie chcielibscie aby cokolwiec zostlo dodane na server.

Demon
01-03-2014, 14:02
gramy na waszym serwerze

więc chcemy coś również od życia
ah, okej

Nie wiem dlaczego ludzie tak płaczecie.
tylko kto w tym momencie płacze?

Będzie to będzie, mogę Was przekonać, że takie tematy tylko i wyłącznie pogarszają sprawe. Temat zamykam, bo robi się zbędny flame, a Squid jak będzie chciał to go otworzy.