Sasha Rookslayer
01-03-2014, 01:44
Cześć, zapewne wiecie czego dany temat dotyczy czytając tytuł. Tak, wiem.. staje się nudny, bo ciągle płacze o daną Aktualizację, ale ile można obiecywać. Zrobiłem dany temat, ponieważ Administracja niepotrzebnie podaje terminy, obiecuje, a następnie w kulki leci, nawet nie przepraszając nas - graczy.
Napisane 24.12.2013:
Oprócz tego od dziś możecie odbierać prezenty spod choinek (jeśli wystarczająco o nie zadbaliście). Jednym z nich są KlejNutki które będą przydatne do kilku nowych misji które będziecie mogli wykonywać już w styczniu!
Napisałeś w Grudniu newsa, minął Styczeń, Luty, mamy Marzec..
Napisane 31.01.2014:
Zapewniamy, że prace nad aktualizacją, którą zapowiadał Squid nadal trwają. Myślę, że w ciągu kilku/kilkunastu najbliższych dni zostanie dość sporo zrobione.
Nie wiem co u Was znaczy kilka/ kilkanaście dni.. Bo dla mnie 10 dni maksymalnie, a nie równe 29 (liczę z dzisiejszym dniem).
Napisane 12-02-2014:
Wybacz, ale oblałem egzamin z matematyki i muszę go najpierw poprawić ;)
Poprawiłeś już dawno ten egzamin.
Wydawało się takie proste, że będę miał już wystarczająco czasu na update. Wybaczcie, przeliczyłem się. Trochę też zawaliłem z tym gdyż przed sesją nie miałem dostępu do plików co bardzo utrudniało pracę - teraz gdy mam, z czasem jest trochę gorzej (ale to tylko kilka dni - kolejny tydzień będę spędzał po 10h+ dziennie nad aktualizacjami dla Was by nadrobić stracony czas)
Siedziałeś może 3 dni pod rząd po 10 godzin (pewne info!)
Jakoś dalej nie nadrobiłeś tego czasu:confused:
Ponadto obiecałeś, że do końca miesiąca się wyrobisz. Nie dotrzymałeś słowa (czekam na Twoje usprawiedliwienie się, bo wszyscy są winni, tylko nie Ekipa).
Sam EklereQ pisał na Game-Chat, że do końca miesiąca pojawi się news z Upem.
Czekam również na ciekawe komentarze, że strony forumowiczów, typu:
Jak będzie to będzie.
Update będzie na dniach - pewnie coś wypadło.
Ekipie pewnie coś wypadło.
Poczekaj cierpliwie.
Itd.
Więc moje pytanie brzmi, kiedy będzie Aktualizacja, która miała być w Styczniu:confused:
@edit
Moglibyście dać chociaż jakiś najazd, maraton, loterie, event, aby było urozmaicenie, ale nie.. Bo po co.
Postscriptum
Nic do Ciebie Marek nie mam, ale wiesz.. Lepiej już napisać, że Update będzie za pół roku niż pisać co miesiąc (lub co kilka tygodni), że będzie..
Pozdrawiam,
Pan Sasha.
Napisane 24.12.2013:
Oprócz tego od dziś możecie odbierać prezenty spod choinek (jeśli wystarczająco o nie zadbaliście). Jednym z nich są KlejNutki które będą przydatne do kilku nowych misji które będziecie mogli wykonywać już w styczniu!
Napisałeś w Grudniu newsa, minął Styczeń, Luty, mamy Marzec..
Napisane 31.01.2014:
Zapewniamy, że prace nad aktualizacją, którą zapowiadał Squid nadal trwają. Myślę, że w ciągu kilku/kilkunastu najbliższych dni zostanie dość sporo zrobione.
Nie wiem co u Was znaczy kilka/ kilkanaście dni.. Bo dla mnie 10 dni maksymalnie, a nie równe 29 (liczę z dzisiejszym dniem).
Napisane 12-02-2014:
Wybacz, ale oblałem egzamin z matematyki i muszę go najpierw poprawić ;)
Poprawiłeś już dawno ten egzamin.
Wydawało się takie proste, że będę miał już wystarczająco czasu na update. Wybaczcie, przeliczyłem się. Trochę też zawaliłem z tym gdyż przed sesją nie miałem dostępu do plików co bardzo utrudniało pracę - teraz gdy mam, z czasem jest trochę gorzej (ale to tylko kilka dni - kolejny tydzień będę spędzał po 10h+ dziennie nad aktualizacjami dla Was by nadrobić stracony czas)
Siedziałeś może 3 dni pod rząd po 10 godzin (pewne info!)
Jakoś dalej nie nadrobiłeś tego czasu:confused:
Ponadto obiecałeś, że do końca miesiąca się wyrobisz. Nie dotrzymałeś słowa (czekam na Twoje usprawiedliwienie się, bo wszyscy są winni, tylko nie Ekipa).
Sam EklereQ pisał na Game-Chat, że do końca miesiąca pojawi się news z Upem.
Czekam również na ciekawe komentarze, że strony forumowiczów, typu:
Jak będzie to będzie.
Update będzie na dniach - pewnie coś wypadło.
Ekipie pewnie coś wypadło.
Poczekaj cierpliwie.
Itd.
Więc moje pytanie brzmi, kiedy będzie Aktualizacja, która miała być w Styczniu:confused:
@edit
Moglibyście dać chociaż jakiś najazd, maraton, loterie, event, aby było urozmaicenie, ale nie.. Bo po co.
Postscriptum
Nic do Ciebie Marek nie mam, ale wiesz.. Lepiej już napisać, że Update będzie za pół roku niż pisać co miesiąc (lub co kilka tygodni), że będzie..
Pozdrawiam,
Pan Sasha.