PDA

View Full Version : [Main] Zmiana trybu genera?a Shield of Empire

True & Blue
01-03-2014, 11:13
Witam.Ci którzy posiadają ową tarcze pewnie też to zauważyli.Mianowicie chodzi mi tutaj o tryb generała dzięki któremu mamy 2 dodatkowe fragi.Problem polega na tym ,że jeśli wbiłeś te fragi możesz używać normalnie tarczy ( z wyjątkiem trybu generała ) a po upływie 12 h ponownie przełączasz tarcze na tryb generała i są już 4 fragi . Czwarty frag schodzi na tej samej zasadzie, a kolejne 3 normalnie.

Moja propozycja polega na tym aby te 2 dodatkowe fragi schodziły normalnie jak pozostałe.A dlaczego tak powinno być? A dlatego ,że dajmy na to sprzedajemy postać z wbitymi 5 fragami bez eq (tarczy) i wtedy nowy właściciel jest udupiony gdyż nie posiada np tarczy i nie ma możliwości zmienienia trybu.Wtedy może zapomnieć o czymś takim jak wbicie skula bo w tej sytuacji nie można nawet odpalić PK :] napiszecie to niech kupi sobie tarcze albo pożyczy ,aktualnie nikt tarczy nie sprzedaje a nie każdy ma znajomego który zrobił quest i mógłby tarcze pożyczyć ;]

Pozdrawiam

@
JAK DAJECIE NA NIE TO MOŻE WYJAŚNIJCIE TAKA DECYZJE BO GŁOS KTÓRY NIE JEST POPARTY ŻADNĄ TEZĄ TO GÓWNIANY GŁOS ;] Miśki ;]

Hokage
01-03-2014, 11:19
NO tu masz racje i zgadzam się z Tobą. Ktoś może zrobić nawet tak na złość i siema.

Jestem za wprowadzeniem zmiany

Pazdzioszek
01-03-2014, 11:27
Cała tarcza zrobiona jest bez większego pomyślunku i jest strasznie niedopracowana.
Póki nie zostanie naprawiona nie ma większego sensu robienia tego questa ale cóż ekipa ma widać ważniejsze rzeczy do roboty takie jak banowanie za nie używanie uw w trainie.^^

Dementor
01-03-2014, 13:35
Oczywiście jak najbardziej na tak. Choćby właśnie z takiego powodu, poza tym z tego co pamiętam jakiś czas temu chyba Squid pisał na forum o zmianie trybu znikania fragów ogółem... Tzn. znikałyby równocześnie, jak dla mnie byłoby to najlepsze rozwiązanie... :)

Szallony
01-03-2014, 14:16
Bardzo dobra propozycja !!
Jestem za aby te fragi dodatkowe schodziły tak jak pozostałe ;)

Joogi
01-03-2014, 18:08
Dobrze to ogarnales Rebel :D Tez jestem za dopracowaniem tego, bo rzucili nam na sucho tryby nie sprawdzajac tego do konca w praktyce ;)

Domcio Old
01-03-2014, 23:57
Jestem za tym, żeby to zmienili. Czemu trzeba mieć tarczę z odpalonym trybem generała, żeby pozbyć się dwóch fragów, a pozostałe 3 znikają bez problemu ;o Trochę bez sens dla mnie ;/.