PDA

View Full Version : Jaki telefon wybra?..

Faworyt
02-03-2014, 21:30
Siemanko! Widzę że sporo osób zna się tutaj na telefonach także również zapytam. Otóż chcę przedłużyć umowę abonamentową z pewnym operatorem i mam możliwość wzięcia nowego telefonu. Mam na oku iPhone, ale nigdy nie posiadałem telefonu z systemem iOS i jestem w tym zielony.

Wiem, że są strony poświęcone telefonom apple ale nie chce mi się rejestrować...

Do rzeczy..
Jak się "pracuje" na takim telefonie? Faktycznie jest taki dobry jak o nim piszą? Jak działa nawigacja? Warto coś takiego posiadać? Czy cena ma przełożenie do jakości? Czy w tej klasie telefonów jest jakiś dobry konkurent? Czy ten system iOS ma jakieś cechy wspólne z androidem? bo tylko do tego systemu jestem przyzwyczajony..

Myślałem też o galaxy s3 ale jest zdecydowanie za duży. Chcę żeby telefon był stosunkowo wytrzymały gdyż jestem żołnierzem i czasami może być narażony na wstrząsy i ekstremalne warunki. Gabaryty iPhona są idealne dla mnie, dobrze leży w dłoni i kieszeni.

Mam do wyboru modele od 4S w góre. Kusi mnie ten 4S bo wtedy będę mógł obniżyć sobie kwotę abonamentu. Dlatego jeśli posiadacie wiedzę na temat tego modelu proszę o opinie..

Co robić moi drodzy:(