View Full Version : Wzmocnione Tiny
Wyjasni mi ktoś z jakiej przyczyny Tiny zostały wzmocnione? I nie piszcie, ze nic nie robiliscie, bo biją jak posrane ;_;
Creatynka
09-03-2014, 09:52
Expie na tinach od 300 lvli i tez mam takie odczucie ;[
widac ze sa wzmocnione bo nawet eka ma problem na 1900 wystaniu 3 bez problemu.
Moze zostały wzmocnione ale to dlatego że macie dobry zarobek. 1900 ek ma ciężko z 3 a myślisz ze 3k rp expiąc na nilach brałem po 10? 3 to w chuj max ;)
Że tak się wyrażę co Wy pier*licie?
@Dideek
Nie dziwie się, że padasz jak biegasz z 3 czy 4 po całych tinach i lurujesz kolejne to w końcu trafisz na combo [sd + lux]
Edit2
Też tyle dostaję, potrafię stracić 40k hp na 2 w 2 sekundy, ale tak mam od kiedy expię na tinach, dla mnie norma.
Edit3
Jakbym tu napisał ile looce goldów to uwierz mi, że wtedy na pewno by zmniejszyli loot'a. ;s
@Roux
Jak stoisz do nich frontem, to nic dziwnego, jak zaczną ładować z luxa to na 2 nie wystoisz.
@Hokage
Bo więcej się nie opłaca brać, ponieważ się same wybijają? Prosta odpowiedź na Nile.
@Legion
Przy mnie też jesteś słaby. (;
Ja osobiście [ 1.8k ek DZIŚ ] Nie odczuwam żadnej zmiany.
Nie rozumiem o co Wam chodzi.
Pozdrawiam KRUL TINUW
@Dideek
Nie dziwie się, że padasz jak biegasz z 3 czy 4 po całych tinach i lurujesz kolejne to w końcu trafisz na combo [sd + lux]
jedyne co widzisz to wlasnie jak biegne na trapa na ktorym biore po 2(z łapy bije jeden, z luxa nic) i potrafia mnie rozjebac jednym combem
@edit
10:05 Straciles 8573 punkty zycia w walce z tiny. (hota,panda,skirty,klapy,uw,bh)
@edit2
loot tez jest pogorszony jak na moje
@down
phCSXKqKQuo
bo jesteś slaby :), jezeli cos sie zmienilo, to dobrze. ja 2k ekiem wyciaglem po 50kcc dziennie z tych tinów
Mopsu_Lechista
09-03-2014, 12:30
To już nie pierwsza taka akcja że coś zostało zmienione i oczywiście zero informacji dla graczy, a jak adminów się zapytasz czemu tak to ci odpowiedzą że nic nie zostało zmienione i masz pecha, na rooku to samo zostało zmienione loot u bossów ale oczywiście admini się wypierają, a każdy widzi jaki szrot leci a kiedyś leciało dużo lepiej........
Zarexoholik?
09-03-2014, 12:36
Specjalnie poszedłem sprawdzić i śmiało mogę napisać, że ja tam różnicy nie widzę. Nawet jeżeli coś w nich zmienili to minimalnie, a i tak tego byś nie zauważył. Większość się tu wypowiedziała nawet tego nie sprawdzając. Napisałbym, że wardy biją 3x mocniej i wszyscy by uwierzyli i pisali, że to przesada, a nikt by nie poszedł tego sprawdzić. To strasznie smutne. :( Może po prostu jesteś za słaby na Tiny? Idź na coś innego jak sobie z nimi nie dajesz rady.
To już nie pierwsza taka akcja że coś zostało zmienione i oczywiście zero informacji dla graczy, a jak adminów się zapytasz czemu tak to ci odpowiedzą że nic nie zostało zmienione i masz pecha, na rooku to samo zostało zmienione loot u bossów ale oczywiście admini się wypierają, a każdy widzi jaki szrot leci a kiedyś leciało dużo lepiej........
Ok lot z bssów a nie z normalnych potworów do expienia.... Na mainie też trzeba zabić z 1000 apo żeby dropnąć broszkę i co? Z tinów był bardzo przesadzony lot. od 1k do 2k lvla zarabiali 2x więcej niż 2k+ lvla + mieli bardzo szybki exp. Dobrze zrobili że zmienili ale mogli o tym poinformować -.-
Ja nie widzę żadnych zmian, jest jak zawsze, czasami zabije jednego bez użycia nawet uha, a czasami padam w 2 sek xd
Ok lot z bssów a nie z normalnych potworów do expienia.... Na mainie też trzeba zabić z 1000 apo żeby dropnąć broszkę i co? Z tinów był bardzo przesadzony lot. od 1k do 2k lvla zarabiali 2x więcej niż 2k+ lvla + mieli bardzo szybki exp. Dobrze zrobili że zmienili ale mogli o tym poinformować -.-
Nie lubie Cie ale z tym się zgodzę. Najtem 1900 lvl średnio na lvl miałem 1uc. Na 2k+ trudno zdobyć tyle hajsu w ciągu lvla. Nie wiem czy to dobrze czy źle, że zmienili, trudno mi się wypowiedzieć na ten temat.
#Lordzik#
09-03-2014, 17:48
Nawet gdyby były wzmocnione to nie powinniście narzekać, ponieważ zarobek na nich macie wręcz kosmiczny.
Chcielibyście najlepiej jeszcze żeby nic nie były i dawały nieskończoną ilość punktów doświadczenia.
Dla mnie zbędny płacz, chociaż pewnie ich hity nie były nawet ruszane.
Nie odczuwam ,że tiny są wzmocnione ale i tak ciągle biją jak szalone żeby 1.5k ed na 1 paść na combo to już nie wiem co to za potwór bez przesady, a loot? przed 500 tinów spadły mi 2 motyli goldeny i resztę których nikt nie kupuje.
Golden motyle po 4kcc nikt nie chce kupić i nawet po 3 nie chcieli brać to straszny mi zarobek jak na taska jak miałem do 1500 lvl było 500 tiny to 2 golden motyle to 8kcc + 2kcc za taska = 10kcc w tym ze 40 gleb nawet i więcej moim kochanym druidkiem + manasy to mi mało tej kasy zostaje jak na taska.
I niech ludzie którzy tam nie expią się nie wypowiadają bo to jest przesada jak te tiny tłuką to masakra.
Polemika, że 2k lvl zarobi mniej niż 1000-1999 to głupota, gdyż z nilów teoretycznie nie ma loota. Zarobek na tinach owszem jest dość spory, ale zapomnieliście, że exp już nie jest tak kolorowy. Praktycznie od 1.5k nie opłaca sie tam expić pod względem exp/h, każdy siedzi tam właśnie dla tych motylów, za to na nilach exp jest niesamowicie opłacalny. Coś za coś panowie. Jeżeli chcecie zarobić to grajcie mniejszym lvlem.
Co do tematu, to tiny od zawsze miały odpały. Czasem potrafia nie bić nic, a czasem ściągnąć 1.5k eka na combo. Widzę, że jesteś nowy na tinach skoro tego nie wiesz.
#down
Koncepcja Tygrysa wyglądała inaczej, kiedyś nawet napisał abyśmy cieszyli sie z jajek bo początkowo z nilów nic miało nie lecieć ;p 2k lvl nie musi zarabiać na respach ewentowych, może iść na exe, returnedy, doom castery czy też na ots q 2 gdzie mniejszy lvl ma male możliwości jeżeli chodzi o zarobek. Aby dużo zarobić na tiny trzeba wbijać duzo lvli bo przy krótkich huntach nie ma prawie profitu. Wlasciwie to nie rozumiem co ma loot z tiny do tego, że mają adhd. Częstotliwość wypadania goldów nie jest wcale taka piekna jak wam się wszystkim wydaje. Już częściej lecą jajka z nilów niż motyle z tinów.
Polemika, że 2k lvl zarobi mniej niż 1000-1999 to głupota, gdyż z nilów teoretycznie nie ma loota. Zarobek na tinach owszem jest dość spory, ale zapomnieliście, że exp już nie jest tak kolorowy. Praktycznie od 1.5k nie opłaca sie tam expić pod względem exp/h, każdy siedzi tam właśnie dla tych motylów, za to na nilach exp jest niesamowicie opłacalny. Coś za coś panowie. Jeżeli chcecie zarobić to grajcie mniejszym lvlem.
Co do tematu, to tiny od zawsze miały odpały. Czasem potrafia nie bić nic, a czasem ściągnąć 1.5k eka na combo. Widzę, że jesteś nowy na tinach skoro tego nie wiesz.
Zgadza się że od 2k jest szybszy expale (na tinach też nie jest zły) ale to od wiekszego lvla powinien byc wiekszy zarobek kolego. W sumie to powinno właśnie być na odwrót. Tiny od 2k do3k a Nile od 1k do 2k
Zgadza się że od 2k jest szybszy expale (na tinach też nie jest zły) ale to od wiekszego lvla powinien byc wiekszy zarobek kolego. W sumie to powinno właśnie być na odwrót. Tiny od 2k do3k a Nile od 1k do 2k
Jezeli juz tak piszesz. Nile powinny byc od 3k+, cracki to w ogole bezsensowny resp jest, bija bardzo mocno, ed/ms/rp kladzie sie jak kupa, ek co najwyzej moze cos tam pobyrkac, ale po co? loot cienki, exp tez.
Tiny moim zdaniem sa bardzo dobre, zarobek jest niesamowicie wielki, podam przyklad. Grajac swoim ekiem, 1729-1794, na motylach (bardziej goldy) zarobilem ponad 700kcc, przypadek?
tak mialem farta, albo 'podniesiony loot'
Lethornek
10-03-2014, 13:05
To że zostały wzmocnione to tam okej, ale dziwi mnie że nikt o Tym nie poinformował, trochę przesadą jest teraz że 1500ms składa się od jednego Tiny'a co widziałem wczoraj na respie i to wiele razy :D
Jak dla mnie nie ma żadnej różnicy. Dziś przez godzinę i 20 minut speeda padłem tylko 2x a ciągle biłem po 3-4 tiny. Ostatnio dobijając jakieś 100 Tiny do taska padłem z 20x. Następnego dnia wbiłem 4 lvle bez deda. Tiny mają to do siebie, że czasem wariują. Raz zabiją Cię 2, raz wystoisz na 5.
Tak zostały wzmocnione i jak zazwyczaj nikt o tym nie informuje bo po co ;)
True & Blue
10-03-2014, 21:54
Jesli faktycznie zostaly wzmocnione to powinno byc to podane do publicznej wiadomosci. A chocby nawet to mnie to nie przeszkadza,jest to potwor z ktorego mozna dobra kase wyciagnac wiec musi byc silny :]
Jeśli zostały ulepszone to bardzo dobrze :)
Motylki często lecą, więc jest dobrze.
To że zostały wzmocnione to dobrze...
Motylki lecą często i jest na nich dobry zarobek więc to że trochę je wzmocnili jest ok, ale mogliście o tym poinformować ;>
To że zostały wzmocnione to dobrze...
Motylki lecą często i jest na nich dobry zarobek więc to że trochę je wzmocnili jest ok, ale mogliście o tym poinformować ;>
No nie wiem, czy to DOBRZE
Skoro DRUID/SORC zawsze dostawali tam po piździe. 1k ed/ms można było pomarzyć, żeby tam expić ciekawe jak będzie teraz
#Lordzik#
11-03-2014, 20:34
Avi przecież 2k ms/ed na nilach też nie poexpisz.
Jak nie Tiny to można sobie expić msc, fluby, queeny, urge.
Respów do wyboru do koloru.
No tak, bo jak nie lootniesz SLa bo masz pecha to pisz, że zostało coś zmienione!
10:05 Straciles 8573 punkty zycia w walce z tiny. (hota,panda,skirty,klapy,uw,bh)
Te przedmioty nie zmniejszają obrażeń z "łapy" z wyjątkiem UW i BH. A zgodnie z danymi z 2013 roku Tiny bije nawet 9k z "łapy". Tak więc taki hit to nie problem ;)
Jedyne co zostało zmienione w ostatnim czasie w potworach to zmniejszenie szansy na sc w General of empire ;)
Co jak co, ale takie bajki piszecie... Ostatnie zmiany w Tiny zostały wprowadzone 4 lipca 2013 roku :) Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości?
Jeśli tak to proszę PW, temat zamykam bo zbędny spam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.