View Full Version : ★ 1000 poziom do?wiadczenia by Sasha ★
Sasha Rookslayer
10-03-2014, 13:47
Udało się wbić 1000 poziom jako pierwszy jedyny owner.
Lecimy dalej? No pewnie!
Zwykły screen, nie ma co się bawić w nie wiadomo jakie cuda :rolleyes:
http://i61.tinypic.com/a27ypc.png
Pozdrawiam wszystkich, którzy czują się pozdrowieni.
Sasha :cool:
Teddy RookslayeeR
10-03-2014, 13:49
Gratuluje ;)
Teraz leć do 2000 poziomu ;dd
Raczej już 2000 lvl nie wbiję na APO. Znam na tyle Michała, że to nie na jego siły, a i tak gratuluję mu awansu.
Zaro Rookslayer
10-03-2014, 13:52
Gratulacje !!! Fajnie wyszedł ten ss :D
Zapewne juz nikt nie wbije 1000 będąc pierwszym ownerem, więc tym bardziej GZ!!!!!
Lecisz dalej do 2k!! Jednym słowem tak trzymaj Michałku :)
Dragon Slash
10-03-2014, 14:16
Serdeczne gratulacje Sasha :D
Szallony
10-03-2014, 14:17
Gratulacje lecisz dalej ! ;)
Gratuluje Sasha :) .
Miałem być na screenie ale jednym słowem poleciałeś w balona :(
Bardzo fajny awans. Myślę, że teraz nie będzie ci się chciało grać. Lvle będą lecieć wolno i 1,1 k już nie będzie.
~#*Nalesniczek Zla*#~
10-03-2014, 15:17
Gratuluję Sasho ;)
Ale czy to czasem Mr Fsza nie był czasem "jedynym pierwszym ownerem wbijającym 1000 poziom doświadczenia"? W sumie nie wiem nie wnikam ;)
Jak ktoś up napisał - Twoja postać była w posiadaniu Shabusa
Ale je*ać spiny. Wiadomo że gratuluję bo jest to poziom naprawdę wysoki ;)
Jeszcze raz gratuluję ;>
czemu ciagle usuwa ktoś moje posty?
Pisze po prostu ze mu nie gratuluję bo jest minusem i nobem bo gra na wyspie początkujących. I Mr Fsza jest tym co wbił pierwszy 1k lvl na roku
NIe gratuluję!
#EDIT
Ej co to jest za tajemnica jakaś ze usuwacie posty w których ludzie pisza prawdę ze sharował?
Gratuluję, wbijaj 1.100 :)
Sasha widzę, że ss ze swoim głównym klientem na kcc, no nieźle...
Gz mordeczko ;)
Sir Krystian
10-03-2014, 16:18
Gratuluje Sasho Aka Maso xD
Jedynie ten allegrus na screenie tu szpeci xD
Czy będzie 1,1?
Gratuluje i jednoczenie wspolczuje 286 dni ciaglego online, plus jeszcze to przed powstaniem strony ;) jesli chcesz zeby to bylo twoje zajecie na cale zycie to ok. xD
czemu ciagle usuwa ktoś moje posty?
Pisze po prostu ze mu nie gratuluję bo jest minusem i nobem bo gra na wyspie początkujących. I Mr Fsza jest tym co wbił pierwszy 1k lvl na roku
NIe gratuluję!
#EDIT
Ej co to jest za tajemnica jakaś ze usuwacie posty w których ludzie pisza prawdę ze sharował?
NIE JESTES SAM! Moj post tez zniknal w niewyjasnionych okolicznosciach :)
@top
Po raz drugi napisze to samo
-nie wbiles sam tysiecznego poziomu,
-nie jestes jedynym ownerem postaci,
-mr fsza nadal jest lepszy od ciebie,
-wspolczuje przegrania siedmiu tysiecy godzin,
wbijaj i te 2k, juz nie raz udowodniles swoje przeogromne uzaleznienie od gry, ale nie zapominaj o tym, ze slawy ani pieniedzy za to miec nie bedziesz
pustego gara zycze
Illuminata
10-03-2014, 17:34
Oczywiście nie gratuluje uzależnienia, dla mnie tibia to pasja dla ciebie obowiązek, ja mam przyszłość już zapewnioną, ty siedzisz z dziewiczym wąsem.
Moon Red
10-03-2014, 17:42
Nie gratuluje, z tego co wiem to postaci nie miałeś przez pare lv wiec nie jesteś 1 ownerem :)
adrian0093
10-03-2014, 18:13
Gratuluję :[
SASHA CELEBRYTA ! NIE GZ !
sPINASZ O WSZYSTKO I DO WSZYSTKICH JESTEŚ NAJWIĘKSZĄ SZUJĄ JAKA KIEDYKOLWIEK ZAŁOŻYŁA KONTO NA TYM SERVERZE .
http://i58.tinypic.com/2m6poqq.jpg
http://i61.tinypic.com/23wmrnr.png
http://i59.tinypic.com/4r26bl.png
http://www.youtube.com/watch?v=QqW4X-0fclQ
Sasha celebryta !!!
Rook Men Shiz
10-03-2014, 19:17
Gratuluje z całego serca przegranego życia :) tak trzymaj!
No powiem ci że Gz chociaż nie zaprosiłeś mnie na skrina :( za to nie gz :)
Turoczeeek
10-03-2014, 20:25
Gratulacje Michał!
Fsza założyłeś fanpejdża który ma, aż dwa like! Jestem z Ciebie dumny, polajkowałeś swoimi kontami?
Sasha Rookslayer
10-03-2014, 20:30
Jestem z Was bardzo dumny, że tak mnie kochacie mi gratulujecie bardziej, bądź mniej pozytywnymi komentarzami. Widać, że jestem Waszym autorytetem - sorry, nie mogłem się powstrzymać pisząc to.
Wsza, Ty to się we mnie bez kitu zakochałeś tworząc fanpage oraz pisząc w nim wszystko o mnie. Boje się Ciebie!
Co to samego tematu, jestem jedynym ownerem oraz pierwszym. Założyłem postać na 1 poziomie. Sprzedałem Sashe Shabusiowi (zyskałem na tym sporo), on wbił 2 poziomy, tak... On wbił 2 poziomy!!! ja Cię kręcę, "sharuje", "nie jestem pierwszym ownerem", bo sprzedałem Sashe i ją odkupiłem!
Cieszy mnie fakt, że tak wiele o mnie piszecie.
Czekam na więcej hejtów! :)
Wojowniczek
10-03-2014, 21:10
TRYNTKIEWICZ Powrót :O Gratulacje , leć do jakiego tam chcesz!
Przystojniaczek
10-03-2014, 23:04
Gratuluję Sasho ;)
Ale czy to czasem Mr Fsza nie był czasem "jedynym pierwszym ownerem wbijającym 1000 poziom doświadczenia"? W sumie nie wiem nie wnikam ;)
Jak ktoś up napisał - Twoja postać była w posiadaniu Shabusa
Ale je*ać spiny. Wiadomo że gratuluję bo jest to poziom naprawdę wysoki ;)
Jeszcze raz gratuluję ;>
Niestety to Sasha prawda wbiłeś swoja postacia 998 lvli tak więc nie byłeś jedynym ownerem tej postaci
Shabuś wbił 2lvle.
Oczywiście nie gratuluje bo nie ma czego :-D
Wkurwiacie mnie już xd wbilem więcej niż 2 lvl i to nie tylko wtedy co miałem postać, prawda jest taka, że cały czas ją sharowalismy :D nawet znam pasłorda, ale nie wchodze, bo razem z moim chłopakiem Michasiem nie chcemy bana.
Jak to dla Ciebie pasja to już nie jest dobrze ; l
Wcale mnie to nie dziwi chociaż raz przyznałeś za was ze Sasha był sharowany.
Wkurwiacie mnie już xd wbilem więcej niż 2 lvl i to nie tylko wtedy co miałem postać, prawda jest taka, że cały czas ją sharowalismy :D nawet znam pasłorda, ale nie wchodze, bo razem z moim chłopakiem Michasiem nie chcemy bana.
Oczywiście nie gratuluje uzależnienia, dla mnie tibia to pasja dla ciebie obowiązek, ja mam przyszłość już zapewnioną, ty siedzisz z dziewiczym wąsem.
Jak to dla Ciebie pasja to już nie jest dobrze ; l
Proszę Cię typie skończ robić z siebie króla APO bo każdy wie że KRUL może być tylko jeden i każdy wie kto NIM (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=596) jest!
#
nie gz - nazot do cyrku!
D. Luffy
11-03-2014, 07:40
Nie ma czego gratulowac.
Gratuluję ;]
Jakby przeliczyć Twój czas spędzony w grze na dni, to wychodzi 286 dni :eek::eek::eek: !!!
Ja pierdole...
True & Blue
11-03-2014, 12:40
@
Pogratuluje jak wygrasz z tym uzaleznieniem i odejdziesz ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.