Zaloguj się

View Full Version : Nokia Lumia 520 MMS

Cleyu
11-03-2014, 21:22
Sup. Nie wiem czy dobry dzial, wiec walne to tutaj.

Mam taki problem. Dawniej na mojej Lumii odbieranie MMS'ow polegalo na tym, ze w normalnym SMS'ie pisalo "Ta wiadomosc zawiera multimedia", naciskalem zeby pobieralo i MMS wyswietlal sie w normalnym chacie SMS'ow. Od jakiegos czasu mam cos takiego, ze pokazuje sie link do strony i haslo, i zeby odebrac MMS'a musze wejsc w ten link (co pobiera mi kase, a wczesniejsze odbieranie zdjec nie..) i wpisac to haslo, zeby wyswietlic to co mi ktos wyslal..

Moje pytanie brzmi: Da sie to jakos zmienic zeby znowu bylo tak jak dawniej?

Maxiuu
12-03-2014, 06:15
skonfiguruj MMS'y pod danego operatora ;)
wpisz w google 'konfiguracja MMS plus/orange czy co tam masz'

leontineeu72
21-03-2014, 22:21
To jest chyba jakaś wada tego telefonu ponieważ u mnie też się tak dzieje, mam taki sam problem... konfigurowałem go już kilka razy i na jakiś czas mam spokój ale problem pojawia się po jakimś czasie i muszę konfigurować od początku

Sylvester1949
22-03-2014, 22:32
Witam Wszystkich. Generalnie musze niestety potwierdzić problem z tą Nokią. Sam mam ten sam problem i nie wiem w końcu co mam zrobić i zapewne go sprzedam za jakiś czas. Konfiguracja nic nie daje.

nhieuquadi
10-04-2014, 09:43
Twoja wersja Windows Phone 8.0 są czarne lub starszej wersji? Błędy mogą wynikać z najnowszej wersji wersji 8.0.

relovetta1059
11-04-2014, 09:41
Ja mam nokie lumię 625 i w zasadzie mam ten sam problem, próbowałam skonfigurować smsy po stronie operatora, ale to nic nie dało za każdym razem wyświetla się link do strony i w zasadzie tylko tyle jak daję opcję pobieranie to się niby pobiera ale nie wiadomo gdzie;/ może ktoś rozwiązał ten problem?

Kornas Pall.
12-04-2014, 11:46
Miałem ten sam problem, wczoraj go rozwiązałem. Usunąłem wszystkie wiadomości sms i mms ze skrzynki i nagle mmsy zaczęły przychodzić ;)

hasa
12-04-2014, 12:46
lol, co ma piernik do wiatraka? od zawsze wiadomo, ze to taki trick byle by kosic hajs na tepych uzytkownikach... to nie wina telefonu tylko konfiguracji odbierania mmsow jak ktos wyzej wspomnial. mozesz to ustawic samemu albo zaniesc telefon do salonu i oni ci to powinni zrobic za free