PDA

View Full Version : Kilka propozycji

Namalowany
15-03-2014, 16:56
1. Aktualnie czary za soule nie są zbyt atrakcyjne proponuje aby powstał czar który tworzył by niebieskiego megamanasa który by był raczej używany ilosć souli do wytworzenia go pozostawiam administracji

2. Dodanie nowego axa na rook quest gdzies tak od 300 lvl, oczywiscie nie sca ale jakis nowy toporek 45-46 atk oraz 3% crita, raczej głupio przez cała gre bic z jednej broni wiec przydala by się jakas nowa broń na wyspie rookslayerów

3. Przydały by się jeszcze 2 respy brave witchow na can gdyż chodzi tam mnóstwo ludzi i były by one zbawienne.

Ankieta jest wielokrotnego wyboru, wiec można zaznaczyć wiecej niż jedną propozycje badz tez zaznaczyć odpowiedz żadna.

Sasha Rookslayer
15-03-2014, 17:31
1. Jestem na nie, ponieważ aktualne rzeczy, które można robić za pomocą souli są odpowiednio dobrane. Tak ma zostać, nie ma żadnego ułatwienia. Zapewne w kolejnej Aktualizacji ujrzymy kolejne opcje, dzięki którym będziemy mogli zużyć soule w pozytywny sposób.

2. Oczywiście, że jestem na tak. Quest powinien być od około 500 poziomu, ale i tak pierw muszą poprawić wzór na atak broni, bo mając broń nawet z 100 atakiem - będziesz tak samo (no prawie tak samo) bił jak z gorszej broni.

3. Jest to jeden resp (eventowy) i niech tak zostanie. To, że szybko się na nich zdobywa poziomy doświadczenia nie oznacza, aby robić kolejne respy, które ułatwiałyby jeszcze szybsze zdobywanie expa. Są również inne moby, więc jestem na nie.

Zapewne w nadchodzącej Aktualizacji ujrzymy pewne nowości, o których wspomniałeś wyżej i nie tylko, niestety nie wiadomo kiedy.. Zaznaczyłem jedynie opcje numer 2.

@edit

2. Masz sca na rooku, czego Ty chcesz więcej?? Może dodać odrazu m mace lub m axe ?

Sca jest tylko jedno na całym Rookgardzie, które posiadam Ja.
Więc do zdobycia nie jest w żaden sposób dostępne.

Lethornek
15-03-2014, 19:02
1. Soule itak idą u dużej części graczy na wejścia na oq2
2. na rooku powinieneś ganiać z carlin swordem XD, kup sca! :D
3. Wg. mnie o to chodzi na tym respie żeby ich było mało, popatrz ile to daje expa a ile bije...

Hokage
15-03-2014, 22:20
MOim zdaniem to ogólnie licznik soul powinein rosnąć do więcej a nie tylko do 255~~

Jestem tylko za propozycją 1. Dodanie respów moim zdaniem jest zbędne ponieważ są tez elfy solidery, dracule etc

Domcio Old
15-03-2014, 23:29
1. Niebieskie MegaManasy masz z questu u Santorra, więc zbędne by było tworzenie ich za soule ;o
2. Masz sca na rooku, czego Ty chcesz więcej?? Może dodać odrazu m mace lub m axe ?
3. Jestem na tak, od kiedy został stworzony poradnik na te potwory to jest tam od ciula ludu czasami :)

Goldi
15-03-2014, 23:49
Co do manasów jest mi to obojętne a co witchów jestem na tak bo opłaca się tam expić 140-400 przez co jest mnóstwo osób i ze dwa dodatkowe odnóża by się tam przydały.

Nie wiem czy zauważyłes ale jest jedno sca na rook i ma je Sasha a reszta cała gre biega z d axe no może ewentualnie jeszcze z howem ale nowy axe by się przydał i wg mnie nie powinien być wcale gorszy od howa + posiadać te 3% crita które autor zasugerował

Seyhado
16-03-2014, 02:15
według mnie jedyna propozycja godna uwagi to propozycja nr2
exp z witchami jest jeden i tak powinno zostać jeśli wprowadzili by więcej respów to potworek taki jak dracula byłby całkiem zapomniany(no chyba że znacznie zwiększyli by atak witcha gdyż ten potworek nie bije nic w porównaniu z expem jaki daje);)
co do potionków to obojętne i tak nie można ustawić ich na hotkey'a :D

Alaquare Depulare Knight
16-03-2014, 22:08
Jestem tylko za opcją nr. 1 manas za soule zawsze się przyda nawet takiemu 1k ms/ed, bo już musi się troszkę namanasować.

Maxymek
18-03-2014, 14:50
2 jest spoko... nie wiem czy akurat axe chociaz dobry pomysl ale jakies nowe bronie by sie na rooku przydaly :)