PDA

View Full Version : [Respy eventowe 2-3k lvl] - Zmiana potworów.

#Lordzik#
16-03-2014, 14:33
Witam.

Kiedyś, po wprowadzeniu eventowych respów na poziomie -2 (w przedziale 2000-3000 lvl) znajdowały się Double, jednak z niewyjaśnionych przyczyn zostały zastąpione Pathfinderami.

Główny resp Pathfinderów znajduje się na Volcano. Jest on w moim przekonaniu wystarczający, nie ma takiej sytuacji żeby każda część respu była zajęta.

Wychodzę więc z propozycją wymiany potworów na tym poziomie:

1. Zastąpienie Pathfinderów Doublami (ich resp znajduje się bardzo daleko, dojście tam zajmuje zbyt wiele czasu, dlatego nikt tam nie expi.)

2. Zastąpienie Pathfinderów Glaciusami (myślę, że jest to bardzo zapomniany potwór, występują one tylko pojedynczo na Ank oraz w labiryncie na Vol.)

Myślę, że taka mała zmiana dałaby jakąś alternatywę w zdobywaniu doświadczenia (oderwanie się od Nili, Wardów) i przywróciła znaczenie, któregoś z tych potworów, które z pewnością przez większość są zapomniane i niewykorzystywane do zdobywania doświadczenia.

Wojowniczek
16-03-2014, 14:41
Szczerze mówiąc expi się tam tylko na nilach ponieważ na wardach u samej góry jest kijowo i biegać nie można , a pathy są na vol lepszy resp. Ja proponuje wardy zastąpić devil atomami np 2-3 w różnych miejscach , a na samym dole wprowadzić coś innego , nie double , nie glacki ani jak jest teraz pathy bo i tak nie bedzie z tego nikt korzystał ... ;)

Hokage
16-03-2014, 15:54
Patfindery tam to zajebista opcja. Dobry lot i niezły exp. Na volcano za daleko wracać

Jestem na nie

rumun
16-03-2014, 16:01
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=121511 - to wystarczy

True & Blue
16-03-2014, 16:20
Chyba zartujesz ;] te pathy to jest zajebiste miejsce,sam czesto tam siedze jak nie mam kasy bo mozna tam fajnie zarobic i przy okazji wbic troche lvla ;] jestem na nie. Juz bardziej wolalbym aby wardy zamienic za cos konkretnego ;)

Kavosd
16-03-2014, 18:09
Pathy to dobra opcja na -1,moim zdaniem to glacki, ew inne potwory dodać zamiast wardow bo ten resp jest zbyteczny.Nikt tam nie siedzi a duży resp wardów znajduje się na cod,dlatego nie zaznaczam żadnej opcji.

L@be
16-03-2014, 21:43
Gościu wez ogarnij te propozycje... Double były na początku i nie sprawdziły się, a opcja z Pathfinder'ami jest dużo, dużo lepsza więc nie widzę powodu do zastąpienia ich takim czymś....

Alaquare Depulare Knight
16-03-2014, 22:05
Jestem na NIE, jak były ruszane na początku te potwory na respach eventowych, to niech już tak zostanie.

Zarexoholik?
17-03-2014, 02:10
Pathfindery masz tak jak wspomniałeś na Vol. Jest tam wystarczająca ilość respów, a i tak nigdy tam nikogo nie ma, ponieważ taska na pathy robi się za długo i nikomu się nie chce brać takiego taska. Także dodanie na respie eventowym Doubli lub Glacków to dobra alternatywa, jednak to jest resp eventowy i nie ograniczajmy się tylko do niego.

Na Ank mogliby wprowadzić jakiś tomb z Glackami i innymi mobami występującymi na całej mapie. Jakieś respy faraonów - różne rodzaje. Co do samej zmiany pathów na tym respie eventowym to i tak jest to bezsens, ponieważ tak jak już wspomniałem taska robi się długo, lepsze są nile. Jeśli komuś brakuje kasy to idzie na returnedy, czy doomy, a nawet wardy. Powinieneś się cieszyć, że masz tak blisko pathfindery i nie musisz biegać aż na vol.

Także zmiana i tak nic nie urozmaici.

Illuminata
17-03-2014, 02:13
Patfindery tam to super opcja. Dobry loot i niezły exp. Nie ma co zmieniać.

Dementor
17-03-2014, 18:30
W tym momencie jestem na nie. W międzyczasie loot z pathów został poprawiony i naprawdę nie jest tak źle... Kiedyś może jeszcze bym był za. ;) Lepiej byłoby zastanowić się nad wcześniejszą propozycją, tą którą przypomniał rumun. :)

Delorian17
18-03-2014, 09:40
Jestem na nie, Double - loot słaby, exp też.
Glacki - kto by na tym expił ?
Jeśli mieli by czymś zastąpić pathy to czymś ciekawszym.
Póki co lepiej żeby te pathy już zostały.