Zaloguj się

View Full Version : Meczyki na tablecie

Ernestus
18-03-2014, 08:44
Nie ma oddzielnego tematu to wcisne tutaj . Mam problem od jakiegos miesiaca chodzi o ogldanie meczykow , mianowicie kiedys normalnie dzialalo wszystko ,a teraz wyskakuje komunikat ze "zlapalo wirusa ,sciagnij zeby skanowac"
i nic nie moge otworzyc ;| wtf?

Devixx
18-03-2014, 17:04
Złapałeś wirusa, ściągnij żeby zeskanować :rolleyes::confused:

Refresh
18-03-2014, 17:17
wgraj od nowa system android ...
jest to zapewne jakiś wirus

Ktoś II
20-03-2014, 12:33
Nie ma oddzielnego tematu to wcisne tutaj . Mam problem od jakiegos miesiaca chodzi o ogldanie meczykow , mianowicie kiedys normalnie dzialalo wszystko ,a teraz wyskakuje komunikat ze "zlapalo wirusa ,sciagnij zeby skanowac"
i nic nie moge otworzyc ;| wtf?

Tyyyyyyy mam to samo! Tyle, że ja nie oglądam meczyków tylko filmy. I przy każdej próbie włączenia filmu wyskakuje mi, że musze pobrać program, żeby przeskanować, bo wykryło wirusa :D

Od tamtej pory jedyne filmy jakie działają to na youtube... Pobrało mi program który działa podobnie do CCleaner.

NIKITAPOL99
06-04-2014, 20:40
To jest spam! Tak samo jak na niektórych stronkach jest komunikat, że brakuje wtyczki flashplayer i trzeba zainstalować żeby obejrzeć film. Nie radzę niczego instalować. Proponuję odpalić adblocka. Powinno pomóc

Randolphuk1068
06-04-2014, 21:38
Nie podałeś ani modelu tabletu, anie nawet w jaki sposób oglądasz na nim mecze... na jakiejś stronce z transmisjami na żywo, czy w jakimś playerze dostosowanym do androida (bo zakładam, że tablet jest na androidzie podpięty).