Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Stracilem Eq

drako12
25-03-2014, 20:31
Mam Sprawę Bardzo Ważna mnie Straciłem itemki przez dzisiejszego crasha który był około godzinny 20 przekładam itemki na swojego drugiego chara bo chciałem nim poexpic załozylem itemki i nagle crash i po eq ;c

Sokol from West
25-03-2014, 20:40
Napisz temat, w dziale Skargi/Odwołania/Zgłoszenia (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49). Opisz dokładnie sytuację, co straciłeś, o której godzinie, w którym domku(o ile te itemki, przekładałeś w domku) i z jakich postaci przerzucałeś. Następnie musisz poczekać na odpowiedź administracji. Tylko nie spinaj się, opisz wszystko na spokojnie, to będziesz miał większe szanse na odzyskanie straconych przedmiotów ;)

@down

Punkt w regulaminie, ale jakoś sporo osób odzyskuje itemy po crashu. Jeżeli opisze dokładnie sytuację(tak jak opisałem), to odzyska dane itemy(Jest możliwość sprawdzenia, czy dana postać miała takie itemy). Chyba, że podejdzie do sprawy nerwowo, to raczej w to wątpię. Już nie jedna osoba, odzyskała itemy. Grzelo kiedyś stracił full eq u mnie w domku, nie było żadnych problemów, żeby je odzyskał.

Zioomal
25-03-2014, 20:49
GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

Myslę że do zamknięcia.

Pjontka.

Hokage
25-03-2014, 20:59
GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

Myslę że do zamknięcia.

Pjontka.

Myślisz ale źle myślisz bo Mortiis po craschu oddawał innym osoba eq więc myślę, że i jemu odda jeśłi napisze odwołanie i zaczeka cierpliwie .