PDA

View Full Version : server 8.42

Zrazik
26-03-2014, 13:16
Witam.
Moją propozycją jest uruchomienia servera 8.42 . Server mógł by stać nie ruszany przez ekipę . Ten kto kiedyś grał na tym serverze z chęcią by sobie przypomniał stare czasy.

Czekam na wasze mniej lub bardziej pozytywne opinie
@proszę o dodanie ankiety Tak lub Nie
@Hokage
Ale chodzi o to żeby server stał i kto ma ochotę by sobie na nim grał.

#Lordzik#
26-03-2014, 13:25
Ile razy będziecie wałkować ten temat?...
Takiego serwa już nie postawią, musicie się z tym pogodzić.

Hokage
26-03-2014, 13:35
Tym serwerem nie ma się kto dobrze zając a gdzie mowa o 2?
Były już takie tematy i nie przejdzie :|

hasa
26-03-2014, 13:59
Podejdę do tego w ten sposób aktualnie na 7.6 mamy ponad 100 osób w szczytowych godzinach, po postawieniu serwera po raz kolejny byłby rozłam, część poszłaby tam, część została i po raz kolejny byłby problem bo gra mało ludzi. Pojawiłyby się teorie spiskowe o rzekomym upadku apo jak zawsze, sam z chęcią bym pograł na 8.42, ale to nie wypali. Chciałbym żeby odpalili stary serwer, ale dla dobra 7.6 wolałbym żeby to nie miało miejsca.

Siteg
26-03-2014, 14:08
Ten serwer juz nie wroci poniewaz nikt tam nie gral, z poczatku pewnie bedzie pare osob? A potem elko znow. Bylo grac wczesniej a nie teraz placz ze serwa nie ma elo.

Mopsu_Lechista
26-03-2014, 14:11
Kolejny raz prośba o serv 8+...... tylko po co skoro swego czasu stał taki server i jak mało ludzi grało każdy widział, a gdy został usunięty każdy się obudził że by sobie pograł i wgl....

Skoro admini nie mają czasu na 7.6 to co dopiero na drugi server....

Zaznaczam tak ale i tak wiem że to nie dojdzie do skutku :P

Logest król serwera 8.42
26-03-2014, 14:28
Wypowiem się tak, apo 8.4 był to najlepszy serwer na jakim kiedykolwiek grałem. Niestety nawet gdyby otworzyliby go ponownie liczba graczy nie przekroczyła by 50 osób po 2 tyg od startu ponieważ:
1. Pacc za zł - gracze apo są do tego przyzwyczajeni, ale inni? Nawet tu nie wbiją.
2. Nie długo startuje eloth (ten prawdziwy)
3. Gracze wolą klienta 10.+, a teamy 8.6 (na którym zresztą mogą na elfie napierdalać)

Co do samej propozycji jest ok i osobiście bym grał.

Ps 2.
Nikt cie nie poprze, bo za dluga na 7,6 maniacza - patrz kierda nizej

Ps

Rinson aka heaven vel cortez to blazen i jeżeli taki serw kiedyś wystartuje to ma hunta z miejsca.

Sasha Rookslayer
26-03-2014, 14:30
Administracja pisała już nie raz, że nigdy nie będzie nowego serwera pod nowszą tibię, więc nie rozumiem po co kolejny temat :confused:

Po drugie, nie opłaca się stawiać serwera dla 5 osób? Będzie tak jak poprzednim razem, grało 20-30 osób, a po tygodniu, dwóch zostało zaledwie 5 osób..

Niech Administracja zajmie się głównym serwerem, tyle w temacie.
Sorry Zrazik, ale jestem na nie.

BiesONE
26-03-2014, 14:33
Ale chodzi o to żeby server stał i kto ma ochotę by sobie na nim grał.

Każdy chyba woli żeby na 7.6 grało więcej osób niż połowa tu i tu :confused:

#t
Jestem na nie :D

Demon
26-03-2014, 14:40
Z tego co mi wiadomo serwera pod nowszą tibie na chwile obecną niestety nie będzie.