View Full Version : server 8.42
Witam.
Moją propozycją jest uruchomienia servera 8.42 . Server mógł by stać nie ruszany przez ekipę . Ten kto kiedyś grał na tym serverze z chęcią by sobie przypomniał stare czasy.
Czekam na wasze mniej lub bardziej pozytywne opinie
@proszę o dodanie ankiety Tak lub Nie
@Hokage
Ale chodzi o to żeby server stał i kto ma ochotę by sobie na nim grał.
#Lordzik#
26-03-2014, 13:25
Ile razy będziecie wałkować ten temat?...
Takiego serwa już nie postawią, musicie się z tym pogodzić.
Tym serwerem nie ma się kto dobrze zając a gdzie mowa o 2?
Były już takie tematy i nie przejdzie :|
Podejdę do tego w ten sposób aktualnie na 7.6 mamy ponad 100 osób w szczytowych godzinach, po postawieniu serwera po raz kolejny byłby rozłam, część poszłaby tam, część została i po raz kolejny byłby problem bo gra mało ludzi. Pojawiłyby się teorie spiskowe o rzekomym upadku apo jak zawsze, sam z chęcią bym pograł na 8.42, ale to nie wypali. Chciałbym żeby odpalili stary serwer, ale dla dobra 7.6 wolałbym żeby to nie miało miejsca.
Ten serwer juz nie wroci poniewaz nikt tam nie gral, z poczatku pewnie bedzie pare osob? A potem elko znow. Bylo grac wczesniej a nie teraz placz ze serwa nie ma elo.
Mopsu_Lechista
26-03-2014, 14:11
Kolejny raz prośba o serv 8+...... tylko po co skoro swego czasu stał taki server i jak mało ludzi grało każdy widział, a gdy został usunięty każdy się obudził że by sobie pograł i wgl....
Skoro admini nie mają czasu na 7.6 to co dopiero na drugi server....
Zaznaczam tak ale i tak wiem że to nie dojdzie do skutku :P
Logest król serwera 8.42
26-03-2014, 14:28
Wypowiem się tak, apo 8.4 był to najlepszy serwer na jakim kiedykolwiek grałem. Niestety nawet gdyby otworzyliby go ponownie liczba graczy nie przekroczyła by 50 osób po 2 tyg od startu ponieważ:
1. Pacc za zł - gracze apo są do tego przyzwyczajeni, ale inni? Nawet tu nie wbiją.
2. Nie długo startuje eloth (ten prawdziwy)
3. Gracze wolą klienta 10.+, a teamy 8.6 (na którym zresztą mogą na elfie napierdalać)
Co do samej propozycji jest ok i osobiście bym grał.
Ps 2.
Nikt cie nie poprze, bo za dluga na 7,6 maniacza - patrz kierda nizej
Ps
Rinson aka heaven vel cortez to blazen i jeżeli taki serw kiedyś wystartuje to ma hunta z miejsca.
Sasha Rookslayer
26-03-2014, 14:30
Administracja pisała już nie raz, że nigdy nie będzie nowego serwera pod nowszą tibię, więc nie rozumiem po co kolejny temat :confused:
Po drugie, nie opłaca się stawiać serwera dla 5 osób? Będzie tak jak poprzednim razem, grało 20-30 osób, a po tygodniu, dwóch zostało zaledwie 5 osób..
Niech Administracja zajmie się głównym serwerem, tyle w temacie.
Sorry Zrazik, ale jestem na nie.
Ale chodzi o to żeby server stał i kto ma ochotę by sobie na nim grał.
Każdy chyba woli żeby na 7.6 grało więcej osób niż połowa tu i tu :confused:
#t
Jestem na nie :D
Z tego co mi wiadomo serwera pod nowszą tibie na chwile obecną niestety nie będzie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.