View Full Version : Prezent na 50 urodziny!
Witam. Za miesiąc mój Teść ma 50 urodziny. Brakuje mi pomysłu na prezent. Mógłby ktoś coś podpowiedzieć? Jest on kierowcą zawodowym, a w wolnym czasie lubi sobie "gotować" drożdżowe wyroby i nalewki.
Na prezent chce wydać nie więcej niż 100-150 zł. Z góry dziękuję za ciekawe propozycję!
dziq76plx3
27-03-2014, 20:56
Wiesz, jak ja chciałem założyć temat jaki prezent kupić bratu, to jak już miałem pisać temat to zastanawiam się "Kur**, przecież oni nic nie wiedzą o moim bracie, a ja mieszkam z nim już kupę czasu i ja mam się pytać ich (was, forumowiczów) co mam mu na urodziny kupić? Aż się w łeb pierdolnąłem, może ty też powinieneś tak pomyśleć? :p:D;)
Ale żeby offtopika nie było to powiem Ci, że daj mu jakieś zdjęcie teścia, teściowej, twoje i twojej laski w jednym zdjęciu i w jakiejś ramce oraz whisky.
Maatinii
27-03-2014, 23:36
Dorzuć się komuś do prezentu i masz z głowy :)
Anonimowy
28-03-2014, 12:59
Myślę, że jakbym przyszedł do teścia z porządną flaszką to byłby najszczęśliwszy. Usiąść, wypić, pogadać.. Zależy też jaki masz z nim kontakt :D
Ja swojemu przyszłemu teściowi na 50 urodziny kupiłem butelkę dobrego alkoholu i bardzo się ucieszył. Także polecam alkohol, ale nie wódke.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.