View Full Version : Senior (SA Ward?ga)
dziq76plx3
30-03-2014, 14:04
xdxVBiJe8Co
.
Ładna beka :D warto obejrzeć do końca :>
Anonimowy
30-03-2014, 21:32
https://www.youtube.com/watch?v=_MSrAwfagG4
Nie pozdrawiam Sylwestra
Patrząc z drugiej strony, koleś musi komuś psuć piękny dzień w pracy i to totalnie. Fajne, naprawdę
dziq76plx3
30-03-2014, 22:41
https://www.youtube.com/watch?v=_MSrAwfagG4
Nie pozdrawiam Sylwestra
Jego odpowiedź na tego typu komentarze z facebooka:
Tak myślałem, że będzie dużo "skopiowałeś jackass". Żaden ich numer nie został wykorzystany w tym filmie. Jeśli ktoś śledzi mnie od dawna pamięta jak ponad rok temu pisałem, że zbieram pieniążki na drogą maskę... międzyczasie Jackass wypuścili kinowy film... - ale w sumie co z tego? Ja w końcu zebrałem kasę na maskę i kupiłem. Zrobiłem swoje numery, uważam, że bardzo dobre. Każdy kiedyś będzie dziadkiem/babcią... nie tylko Jackass czy ja ze swoją maską.
Sasha Rookslayer
30-03-2014, 23:26
Kolejny dobry filmik wykonany ze strony Sylwestra.
Czekamy na kolejne, nowe :)
Ciekawe ile hajsu wydał na to przebranie xd
maska kosztowała go 800$, czyli troszkę go kosztowała...
TheTomil2842
31-03-2014, 23:59
a ciekawe ile kosi pieniędzy z subskrypcji. Ma ich ponad milion, pewnie partnerstwo więc nie mu te kilka stówek nie robi.
Co do filmu - fajnie to wyszło. Oprócz jednego czy dwóch filmów, Wardęga trzyma dobry poziom humoru
Może kosi kase z subów,ale mandaty same się nie zapłacą,strój musi kupić,wszystko zorganizować,a to kosztuje. Można powiedzieć,że to jego praca więc należy mu się też zarobek za to.Mi się wszystkie jego filmy podobają i nie rozdzielam na gorsze,ale tylko na dobre i lepsze(np Samara,Zombie na ulicy,albo Gandalf ;))
TheTomil2842
17-04-2014, 13:40
Może kosi kase z subów,ale mandaty same się nie zapłacą,strój musi kupić,wszystko zorganizować,a to kosztuje. Można powiedzieć,że to jego praca więc należy mu się też zarobek za to.Mi się wszystkie jego filmy podobają i nie rozdzielam na gorsze,ale tylko na dobre i lepsze(np Samara,Zombie na ulicy,albo Gandalf ;))
Co racja to racja, należy mu się ;-)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.