Zaloguj się

View Full Version : Wielkanoc - event.

Sasha Rookslayer
31-03-2014, 14:35
Witam, jako iż ostatnim czasy nic się nie dzieje, a zbliża się Wielkanoc, więc pomyślałem, aby zrobić event w postaci quizu.

Event polegałby na odgadywaniu pytań, zadawanych przez Admistracje.
Byłoby 100 pytań z różnego zakresu (apo, sport, wiedza ogólna itd.).
Kilka lat temu Mc Maciek wpadł na taki pomysł i cieszył się on ogromnym zainteresowaniem.

Eklereq, z Twoją wyobraźnią liczę na Ciebie, że wymyślisz coś podobnego. Tylko musisz ugadać się z Mortiisem odnośnie nagród i ogólnie..

Tak więc czekam na hejty i propsy :cool:

@edit

Dodać sondę, bo zapomniałem :l?

Przystojniaczek
31-03-2014, 14:37
Dodaj sonde oczywiście że jestem za tym :) Tygrys coś w podobie też zrobił jakieś 2-3 lata temu ? wygrałem wtedy H-spear :D!

TAK

Propozycja jest Mr Fszy ... nawet nie posiadasz czegoś takiego jak mózg i kradniesz czyjeś propozycje

Fsza jestem na TAK

Goatee
31-03-2014, 15:03
Nie zgadzam się. Znów będzie płacz, że pytania zostały rozdane innym osobą i konkurs jest ustawiony ;/

Kavosd
31-03-2014, 15:14
Myślę że lepszą propozycją będzie loteria, lub coś innego w tym rodzaju.

Qlers
31-03-2014, 16:13
A może by tak w święta spędzić czas trochę inaczej niż Tibia i pixele?
Dotyczy się to Sasha Ciebie, bo Twój licznik godzin online mnie przeraża...

Raczej ten okres nie jest do napieprzania w "gre" :confused:

Jestem na NIE!

Refresh
31-03-2014, 16:25
nie warto już tutaj nic robić, w sumie nikt teraz się nie angażuje

Ralmo
31-03-2014, 17:18
Sasha, wiecej, przecinków, po proszę, bo, Ci, to, lepiej, wychodzi. :confused:

Co do propozycji to jest nie potrzebna, można by było zrobić konkurs kto wiecej jajek zbierze. :eek:

nie

Nunak
31-03-2014, 18:23
@Ralmo
Jezeli mowisz o dragon eggsach to jestem na nie, pewnie wygra osoba z lvl nalezacym do przedzialu (2950;2999)

@top
Ja jestem za propozycja Sashy

hasa
31-03-2014, 19:00
@Ralmo
Jezeli mowisz o dragon eggsach to jestem na nie, pewnie wygra osoba z lvl nalezacym do przedzialu (2950;2999)

Do Wielkanocy jeszcze chwila, nie byłoby problemem skopiować ze dwie wyspy respów eventowych i zrobić spawn słabych potworów, z których dropiłyby ''wielkanocne jaja'', które można by przykładowo wymienić na drobne upominki/1-2dni pacc/lepsze przedmioty/inne badziewia w samą Wielkanoc. Bądź po prostu im więcej jajek oddasz Wielkanocnemu króliczkowi tym nagroda będzie ciekawsza :o

Ogólnie jeżeli ekipa nie wymyśli nic bardziej kreatywnego aniżeli odgrzewanie starych patentów eventowych jestem jak najbardziej za.

Domcio Old
31-03-2014, 19:34
Jestem na tak. Nic na servie się nie dzieje, a taki quiz był na prawdę dobrym pomysłem parę lat temu :). Jakby takie coś teraz wypaliło pewnie bym wziął udział :D

Demon
31-03-2014, 19:41
jestem na tak, jeśli ekipa potrzebowała by pomóc jestem w stanie poświęcić sporo czasu ;)

gwnstopro
31-03-2014, 19:54
Jestem na tak, chodź lepszym pomysłem było by dropienie jakiś jajek jak ktoś wyżej wspomniał i z możliwością wymiany na jakieś nagrody.

KaZeK
01-04-2014, 13:01
jestem na tak, jeśli ekipa potrzebowała by pomóc jestem w stanie poświęcić sporo czasu ;)

Ja też nie.

#t
Eklerq zapewne ruszy główką razem z Filipem i ogarną jakieś konkursiwo. W każdym bądź razie na najazd możecie liczyć w 99% (ten 1% zależy od ciastka). Dawno nie było żadnego eventu UMYSŁOWEGO więc myślę że teraz jest dobra okazja. ;)
Jestem na tak.

Dinxsnake
01-04-2014, 13:12
Jestem na tak. Od dawna nic tu się nei dzieje i pewnie mimo tego, że nie spędzę wiele czasu przed kompem w święta to może załapię się na co nieco :)

Hokage
01-04-2014, 17:54
Czekamy wszyscy na obiecany uptade a nie jakiś smieszny event początkujący graczu z rooka.
NA KAŻDE ŚWIĘTO MA BYĆ COŚ ROBIONE?

Jestem na nie

Hollow
01-04-2014, 18:20
Mają wystarczająco pracy po co zawracać im głowę Twoimi debilnymi pomysłami..
Zbędne gówno.

Dinnedhel
01-04-2014, 21:45
NIE. Chcesz quiz włącz google albo kup sobie w kiosku ruchu.

Faworyt
01-04-2014, 22:25
Administracja nie byłaby w stanie tego ogarnąć w tak krótkim czasie. W obecnym składzie nie wiem czy by to wypaliło w przyszłym roku, a co dopiero teraz.

Pomysł dobry, wiadomo. Ale niestety się nie da:(

Wszyscy zajęci upem, pracują ostro. Pisza linijka za linijką.

Mr Fsza
06-04-2014, 21:02
Dziękuje, że również popierasz moją propozycje .
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1118273&postcount=23

Ale jak ktoś piszę o jakiejś loterii to mówisz by wymyślił coś innego, więc czemu sam nie dajesz nic nowego ?

Santano dzisiaj pisał na gc, że będzie event w tym tygodniu .

Skoro ty napisałeś tą propozycje to jestem na NIE. Bo i tak napisałeś to co ja napisałem, kopiując .

Alaquare Depulare Knight
07-04-2014, 11:00
Jestem na TAK, ale Administracja nie
znajdzie na takie coś czasu ;(

Aurus
07-04-2014, 18:51
Oczywiście fajny pomysł tylko... Czy tak jak powiedział kolega wyżej będzie na to czas? Jeśli będzie to owszem jestem na TAK!

rumun
08-04-2014, 18:57
Quiz dobra sprawa, ale 3/4 APOWICZÓW z góry jest przegrana, ponieważ poza dojściem do respów i rzucaniem wyzwiskami nie umieją nic innego robić, a Ty chcesz im pytania z wiedzy ogólnej zadawać? xd

No, ale skoro Demon i Eklerq coś by wymyślili to na pewno wziąłbym udział, chociaż najlepszym prezentem dla APOWICZÓW w święta byłby UP.