View Full Version : Wlaczenie test serwera?
Siema, ponoc ten test serwer tylko stoi, fajnie sie pykalo na tescie wiec moglibyscie otworzyc go znow? Krotka odpowiedz tak or nie.
Sasha Rookslayer
01-04-2014, 09:42
Kiedyś był test serwer dla graczy, niestety pisał ktoś ostatnio, że na testa wbijają tylko członkowie Ekipy, ponieważ są tam nowości, które będą wprowadzane na serwer w kolejnych aktualizacjach. Co to za frajda zobaczyć coś, czego jeszcze nie ma, a będzie a jakiś czas.. xd
Ale co jak co, to chciałbym aby również gracze mogli wejść na testa.
Ogólnie mogliby dać serwer dla wszystkich + dając exp x50 i no limit frags tak o - jak dla mnie dobry fun i zabicie czasu a włączenie go na tydzień czy dwa, to chyba żaden problem? Przynajmniej będą mieli Was na 2 tygodnie z głowy =d
Jestem za!
test serwer jest tylko dla ekipy i niech tak zostanie.
Jestem na nie
#Lordzik#
01-04-2014, 14:14
Kazka pomysł spoczko.
Osobiście nawet bym się pobawił na takim test serwerze.
TAK.
Oczywiście jestem na TAK.
Fajnie by było sie pobawić na teście :) zawsze jakaś rozrywka xD
Pisalem kiedys taka propozycje to mi usuneli posta :/
Jestem na tak
Dinxsnake
01-04-2014, 14:50
Może nie żeby oglądać 'nowości', ale tak jak było kiedyś exp x50, pvp-enfo na serwerze i była jazda :) jestem za.
Kazka pomysł spoczko.
Osobiście nawet bym się pobawił na takim test serwerze.
TAK.
Nic dodać nic ująć. ;]
Ale co jak co, to chciałbym aby również gracze mogli wejść na testa.
Jeżeli będzie potrzeba, żeby większa ilość osób coś testowała - poinformujemy graczy o tym i udostępnimy serwer testowy.
Może nie żeby oglądać 'nowości', ale tak jak było kiedyś exp x50, pvp-enfo na serwerze i była jazda :) jestem za.
Takie coś było tylko gdy trzeba było sprawdzić balans.
Jak sama nazwa mówi test serwer to serwer do sprawdzania funkcji, skryptów itp. Jeżeli będziemy potrzebować pomocy graczy to udostępnimy Wam serwer testowy oraz poinformujemy Was w newsie. Test serwer to nie jest serwer 'for fun'. Poza tym, gdybyśmy Wam dali teraz dostęp do test serwera, nawet przy ustawieniach z głównego serwera to nowe aktualizacje nie dawałyby Wam żadnej zabawy/frajdy, bo zrobicie go na teście.
Propozycja ODRZUCONA.
Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.