PDA

View Full Version : Testy szóstoklasistyczne!

Anonimowy
01-04-2014, 14:11
Cześć koledzy,
Dzisiaj pisałem testy, bo już niedługo idę do gimbazjum. Testy były jako takie, tekst źródłowy mnie przerósł, czytałem go aż 15 minut :/ Moja Pani na mnie nakrzyczała jak jej o tym powiedziałem :/ Za to bardzo dobrze poradziłem sobie z wypracowaniem. Na temat "co dwie głowy to nie jedna" napisałem jak razem z kolegom na apo ubijam Dark Monstra.

Jest ktoś jeszcze co pisał testy?

Dinxsnake
01-04-2014, 14:13
Ja pisałem... Zadanie z matematyki "Dwóch braci miało 5 jabłek. Jeden wziął 2 jabłka i zjadł jedno, ile jabłek zostało. Wyraź wynik w potędze 7 stopnia." po prostu mnie przerosło, jak wasze wrażenia? Zdacie do gimnazjum czy nie bardzo?

Zark
01-04-2014, 14:14
Ja chciałem ale mnie nie dopuścili, nie wiem czemu przecież oddałem te zaległe prace z majzy :/ ale kumpel mówił że było ciężko i modli się żeby zdał.

Elvanish
01-04-2014, 14:14
Ja już podstawówkę mam dawno za sobą, jestem aktualnie w 10 klasie gimnazjum, ale postanowiłem sobie popróbować z tymi testami, zobaczyć czy dam radę i w ogóle...

Sprawdziłem z arkuszem odpowiedzi i w matematycznym zadaniu dałem złą granicę całkowania, a w wypracowaniu nie wstrzeliłem się w klucz (swoją drogą niepokojące jest dawanie tekstu z "50 shades of Grey" w teście na koniec podstawówki).

Ale z przyrody wszystko zajebiście 100% :^)

hasa
01-04-2014, 15:01
ten tekst zrudlowy byl hujowy jakis mondre slowa kturych sie nie da pszeczytac loool ja swojego nei skonczylem pisac bo mnialem skrake i musialem wyjsc bo rospraszalem innych ;/ i co teras bende znuw w szustej klasie?? najtrudniejsza byla matematyka nie moge spamientac tej tabliczki mnorzenia

dziq76plx3
01-04-2014, 15:10
Ja od 7 lat jestem w tej samej klasie i jeszcze nie pisałem testów, klasę wyżej byłem tylko jak klasy pomyliłem. Kto wie, może kiedyś napiszę te testy.

Superchrissy99
02-04-2014, 12:26
Prawdę mówiąc rozgłosili te test szóstoklasistów wczoraj w radio i w tv jakby pisali co najmniej maturę, a wszyscy dobrze wiemy że nie ma to mniejszego znaczenia jak kto napisze ponieważ do gimnazjum muszą przyjąć wszystkich

Elvanish
02-04-2014, 12:39
Prawdę mówiąc rozgłosili te test szóstoklasistów wczoraj w radio i w tv jakby pisali co najmniej maturę, a wszyscy dobrze wiemy że nie ma to mniejszego znaczenia jak kto napisze ponieważ do gimnazjum muszą przyjąć wszystkich

A jednak dupkę troszkę spinasz, że słabo napisałeś, co? :^)

Anonimowy
02-04-2014, 12:53

Nie jest to prawdą bo jeśli chcę iść do mojego wymazanego prywatnego gimnazjum lub jakiegoś społeczniakowego to muszę mieć dobrze napisane testy :/

NIKITAPOL99
06-04-2014, 20:10
Anonimowy - troszkę u Ciebie kuleje ortografia ;)
Test moim zdaniem był na takim normalnym poziomie w tym roku. Sam niedawno pisałem i pamiętam że był stres że niby trudne ale potem wyniki mówiły co innego ;p

Shillen
06-04-2014, 22:00
Anonimowy - troszkę u Ciebie kuleje ortografia ;)

Nie sondze

__
Ja nie wiem czy to zdam, cienrzko u mnie z matematykom... :confused: :(

rumun
06-04-2014, 23:23
"Ja z moim kolega Hubert of Sork zabilismy Dark Monstera na wardach, czyli w jego naturalnym srodowisku"-poczatek wypracowania
Testey przejebane panowie ;/

SedaN*
06-04-2014, 23:31
mój brat Oxidosis pisał, ponoć w miarę trudny

Anonimowy
07-04-2014, 00:21
mój brat Oxidosis pisał, ponoć w miarę trudny

Jakim codem on pisal skoro on byl nie dawno w pszetszkolu.. opowiadał mi że ciocia mu podcierała tyłek szarym papierem i mu podrarzniło

Sokol from West
07-04-2014, 01:33
Test baldzo trudny. Licze chociasz na 20 punktuf ;c morze sie uda ;c

Elvanish
07-04-2014, 10:47
chyba może bałtyckieXDDDDDDDD

Demon
19-04-2014, 16:32
18/04/2014 17:14:22 Anonimowy: Może jakbyś skończył więcej niż gimnazjum to byś potrafił mi dowalić konkretnym argumentem, a tak to ani argumentów, ani zrozumienia moich ;) Pozdro!
16:26:48 demon: takim pierdoleniem zachowujesz sie jak bananowy szczyl
16:27:00 demon: poczytaj sam siebie i pomysl czy to nie wyglada glupio z Twojej strony
16:27:17 Anonimowy: Jesteś zbyt płytki, żebym z Tobą dyskutował, sry
16:27:26 Anonimowy: Nie potrafisz przytoczyć sensownego argumentu
poszło ci chyba całkiem nieźle

Zdzisiu Motyka
19-04-2014, 17:14
poszło ci chyba całkiem nieźle

płacz off

jak co roku pani wyjebała mnie z sali bo śmierdziały mi nogi i Kaska z pierwszej ławki nie potrafiła rozgryźć ile to jest 4x4 (głupia dziwka każdy wie że 12) poza tym koledzy gadali że anglik zajebiscie trudny podobno trzeba było napisać list w czasie pszyszłym no curwa to ja mam widzieć pszyszłość?...