Zaloguj się

View Full Version : Minion?

Ktoś II
09-04-2014, 14:49
Witam

Biegam dosyć często na egipcian amulet jako bloker i zastanawia mnie jedna rzecz- dlaczego z Miniona nie ma żadnego loota?

Nie ze wszystkiego musi być loot.
Loota zapewne nie będzie, więc temat można zamknąć.

Ameryki nie odkryłeś, że nie ze wszystkiego musi być loot. Skoro nie ma z niego loota to po co na stronie w dziale potwory napisany jest loot?

Sasha Rookslayer
09-04-2014, 14:53
Nie ze wszystkiego musi być loot.
Loota zapewne nie będzie, więc temat można zamknąć.

@up

Może zmienili, a nie wpisali tego? Nie wiadomo.
Albo nie masz farta i Tobie nic nie spada :)

Hollow
09-04-2014, 15:19
#
Ostatnio też byłem na egipcianie- 0 loot'a. Fakt może to być pech ale warto się upewnić

Capitan von Rooker
09-04-2014, 15:46
Ostatnio też tam byłem i też nie miałem loota możliwe że administracja coś mieszała. Najlepiej jakby ktoś z ekipy się wypowiedział.

Sorc Aka Siochacz
09-04-2014, 15:47
Miniona loot pewnie zablokowali, aby na egipcian amulecie nie loocić pandemek, bh itd
Proszę o szczerą wypowiedź Administracji czemu tak jest ;)

Rinson
09-04-2014, 17:59
W loocie nie było nic zmieniane. Loot wpisany na stronie serwera jest prawdziwy. Widocznie nie masz szczęścia. Dodatkowym czynnikiem wpływającym na loot jest częstotliwość zabijania potwora. Jak wiesz, Minion nie jest potworem występującym na mapie tak jak Ots Kingi, więc loot jest jaki jest.
Temat zamykam, gdyż chyba rozwiałem wszelkie wątpliwości ;)

[KaZeK] Loot z questowego Miniona został bardzo dawno temu usunięty z powodu częstego dropania p.armorów przez ekipe z Jedlicza którzy nie mieli zrobionego questa.