PDA

View Full Version : Paypal - problem.

Sasha Rookslayer
27-04-2014, 22:56
Siemanko, mam taki problem, że nie mogę wypłacić sobie pieniędzy z paypala na konto.

Gdy wchodzę na paypal piszę wyraźnie: Saldo PayPal: 51,50 PLN
http://i61.tinypic.com/2v92avd.png

Następnie wchodzę w Moje konto --> Wypłać --> Wypłata środków na rachunek bankowy, wpisuje te 51,50 i pisze:
http://i57.tinypic.com/24fgwg8.png

Dlaczego nie mogę wypłacić tych 5 dyszek na swoje konto? Wie ktoś? Będę wdzięczny.

Palldino
27-04-2014, 23:36
Na 1 ss masz info o zamrozonym hajsie do 21 dni, a na drugim ss 'z tego salda' 0,00pln = za duzo wyciagnac chcesz (a nic nie masz :D), dlatego takowe info.
Chyba ze juz wyplacales z pp to nie wiem xD

Sasha Rookslayer
28-04-2014, 00:07
Na 1 ss masz info o zamrozonym hajsie do 21 dni, a na drugim ss 'z tego salda' 0,00pln = za duzo wyciagnac chcesz (a nic nie masz :D), dlatego takowe info.
Chyba ze juz wyplacales z pp to nie wiem xD

Nic nie wypłaciłem. Konto założyłem około 12 dni temu.
Więc jakoś po 21 dniach powinienem dostać pieniążki na konto?

@edit

Proszę jeszcze kogoś, aby się wypowiedział odnośnie tej sprawy.

@down

Spoko, chciałem się upewnić w 100%. Na potwierdzenie rachunku również miałem czekać 21 dni, a czekałem 4 dni, więc chciałem się zapytać. Można zamknąć.. :)

Domcio Old
28-04-2014, 00:42
Przecież piszę wyraźnie w żółtej ramce "środki zostaną przeniesione na Twoje dostępne saldo w ciągu 21 dni". Jeśli założyłeś konto 12 dni temu to poczekaj jeszcze te 9 dni. Jak po tych 9 dniach nie będziesz mógł wypłacić to po prostu napisz do paypal i oni powinni Ci pomóc.

Sasha Rookslayer
07-05-2014, 12:20
Minęło dokładnie 29 dni z dniem dzisiejszym, a ja dalej nie mogę wypłacić pieniążków na konto bankowe.
Ciągle to piszę, a już minęło 8 dni więcej --.--
Ponieważ dopiero zaczynasz prowadzić sprzedaż przez system PayPal, płatności, które otrzymujesz, będą tymczasowo umieszczane na zamrożonym saldzie w ramach procedury bezpieczeństwa. Środki zostaną przeniesione na Twoje dostępne saldo w ciągu 21 dni.

Wie ktoś dlaczego? Proszę o wypowiedź.

@down

Gościu, myślisz, że nie czytałem? Wszystko przeczytałem, porobiłem i dalej nic.

Shabus.
07-05-2014, 12:24
Może wejdź w "zamrożone saldo", tam jest jakaś strona do otwarcia i poczytaj... Na 100000% jest informacja co się z tym dzieje.

adrian0093
07-05-2014, 12:42
Od momentu kiedy wyświetliła Ci się wiadomość "Środki zostaną przeniesione na Twoje dostępne saldo w ciągu 21 dni." musisz poczekać te 21 dni. Jeżeli ta wiadomość wyświetliła się Tobie dzisiaj, środki będziesz mógł wypłacić dopiero 28.05.2014

Sasha Rookslayer
07-05-2014, 12:44
Od momentu kiedy wyświetliła Ci się wiadomość "Środki zostaną przeniesione na Twoje dostępne saldo w ciągu 21 dni." musisz poczekać te 21 dni. Jeżeli ta wiadomość wyświetliła się Tobie dzisiaj, środki będziesz mógł wypłacić dopiero 28.05.2014

Ta wiadomość wyświetla mi się już 29 dni, od razu, kiedy dostałem pieniążki na tego paypala.

Goatee
07-05-2014, 12:57
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Ciężko poszukać i poczytać? (https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/?cmd=xpt/Marketing/securitycenter/sell/SaferPayments-outside)

BTW, zamrożone saldo naliczanie jest od transakcji a nie od założenia konta ;/ A z każdą próbą wypłaty tej kasy musisz czekać kolejne 21 dni.