View Full Version : Update! "W tym miesi?cu"
Do domków nie mamy automatu ale są kasowane tak jak jest w tych zasadach opisane tylko że przez GMów raz na jakiś czas, także ktoś może się zdziwić jak miesiąc nie będzie się logował i akurat trafi na czyszczenie domków. Oczywiście planujemy wprowadzić automat, ale sami widzicie że ciężko skończyć zaczęty update, dlatego na pewno w pierwszej kolejności będziemy kończyli update, a wszystko wskazuje na to że będzie to w tym miesiącu.
Update, który planowany był na styczeń dalej jest nie wprowadzony? :eek:
Tak jak Mortiis pisał, wszystko wskazuje na to, że będzie miało to miejsce w kwietniu.
Ekipo kolejne puste słowa?
Rozumiemy, że EK gra 80% serwera, ale po "chuj" obiecujecie cokolwiek, skoro i tak potem macie na to wyjebane?
Teraz jakiś "ogar" napisze, że będzie w tym miesiącu? Takie tam 5 miesięcy "opóźnienia" :D
po co wy piszecie o update jak i tak gówno z tego będzie? nie widzicie, że mają was w dupie?
Spokojnie, wszystko w swoim czasie. Tematów było już dużo, poczekajmy na wypowiedź kogoś z wyższą rangą. Do tego czasu może nie dodawajcie już nowych postów, nie ma sensu.
PS. Qlers, dawno Cie nie było. ;)
Spokojnie, wszystko w swoim czasie. Tematów było już dużo, poczekajmy na wypowiedź kogoś z wyższą rangą.
Sorki, ale na wypowiedz kogo mamy czekać? Squid(ranga administrator) zapowiadał update na styczeń! W kwietniu zapodaliście ''teaser'' jak to Squid zgrabnie ujął, mam na myśli kilka nowych miejsc, które nadają się do popatrzenia bo ani polować, ani wykonać żadnej misji tam póki co się nie da. Ile można robić update? Brakuje Wam zgrania? Zaangażowania ekipy? Być może po raz kolejny, na prawdę długo opóźniający się update powinien zadziałać jako bodziec, który zmotywuje WYŻSZYCH RANGĄ do ogarnięcia serwera? Chodzi mi tu o osoby, które zasiadają w ekipie. Nie potrzebujemy większej ilości osób, które będą nas banować za byle co, a ludzi, którzy będą ogarniać upy... Serwer wiecznie sam się utrzymywać nie będzie, skoro właścicielowi serwera aż do tego stopnia nie zależy na tym by w ciągu dalszym on funkcjonował niech nas poinformuje, że updatów już nie będzie, a serwer będzie stać póki będzie w stanie sam się utrzymać(podejrzewam, że do końca tego roku/20 grających?). Lepsze to niż dawać nadzieje dzieciakom na rozrywkę, której nie widać, ale za to słychać.
Omg będzie uptade to będzie. Pisał mi ktoś że będzie bardzo długi to i muszą go długo chyba robić co nie? Cierpliwości :)
Proszę Cię i co w tym update ma być takiego długiego? Dodadzą kolejne misje, po wykonaniu których otrzymasz kolejny bezużyteczny przedmiot? A może automatyczne rajdy(najazdy), o których wspominał chyba Eklerq? Kolejna zbędna funkcja ''automatyzująca'' grę, która po pewnym czasie będzie ignorowana przez graczy jak to wygląda na większości serwerów z takim ''bajerem''? Ależ oczywiście! Nowe, oddzielne respawny dla poszczególnych profesji, tak! Cierpliwość cierpliwością, ale ile można dosłownie walić w ch*ja?
@sasha
Wyjdź mi stąd z tymi swoimi mongolskimi teoriami ty aspołeczny, nie umiejący się poprawnie wypowiadać, na pozór poważny choć niedojrzały szkodniku forumowy.
Omg będzie uptade to będzie. Pisał mi ktoś że będzie bardzo długi to i muszą go długo chyba robić co nie? Cierpliwości :)
NIżej
Dokładnie. Czemu tylko Squid ma robić uptade a wszyscy maja to gdzieś? I tak podziwiam go że to robi bo przecież co n z tego ma?... Jestem ciekawy czy właściciel serwera coś pomaga -.-
Skoro jest takie długie, to po chuja zapowiadają na Styczeń. Mogli od razu napisać, że na Wrzesień 2k14
Squid miał coś tam do poprawy (rl życie) no cóż, ale są też inni z taką rangą jak on.
#t
Śmiech na sali
#down
Sorry, ale to już nie nasz problem (GRACZY), że bierze sobie do ekipy jakichś nie pewniaków.
Sasha Rookslayer
01-05-2014, 11:16
Przecież to wiadome było, że obiecany update w kwietniu przez Mortiisa w ogóle miejsca nie będzie miał :D:D
Standard, więc nie ma co się dziwić. To nie nasza wina, że my "płaczemy", tylko Administracji, że podają niepotrzebnie terminy, z których się nie wywiązują.
"Niedługo" 1 czerwiec (dzień dziecka) zapewne wtedy będzie Aktualizacja xD
@edit
Dokładnie. Czemu tylko Squid ma robić uptade a wszyscy maja to gdzieś? I tak podziwiam go że to robi bo przecież co n z tego ma?... Jestem ciekawy czy właściciel serwera coś pomaga -.-
Zapewne Mortiis nie ma zaufania do innych graczy prócz Santano oraz Squida?
Drugi argumunet, dlaczego ma robić ktoś inny aktualizacje prócz Squida? Nikt więcej tego nie umie?
Oj uwierz, że ma coś z tego "skryptowania". Mortiis mu pomaga :D
Skoro jest takie długie, to po chuja zapowiadają na Styczeń. Mogli od razu napisać, że na Wrzesień 2k14
Squid miał coś tam do poprawy (rl życie) no cóż, ale są też inni z taką rangą jak on.
No niestety, z jednej strony nie miałem kilku możliwości, teraz je już mam jednak jak wiecie zbliża się sesja więc już robią egzaminy, kolokwia itp.
Nadzieją jest długi weekend (ten oraz kolejny - zamiast bawić się w Juwenalia będę spędzał czas nad pisaniem kodu). Terminu nie podaję bo chcę to zrobić jak najlepiej (żeby jak klikniesz to coś się działo a nie wyskoczył jedynie napis "Wykonales misje") tak więc trochę jeszcze mi zostało.
Druga sprawa to to, że chcę Wam zrobić dużo zabawy aby nie było monotonii. Bo zrobić 100 misji z samymi taskami kopiuj-wklej to nie ma większego problemu - problem jest wtedy gdy chce się coś zrobić, czego jeszcze nie było ^^ Takich wymagających misji jest kilka.
Nagrody tak samo - chcecie aby nie było bezużytecznych przedmiotów - ba... Dlaczego w ogóle mają to być przedmioty?! Może trzeba coś nowego dodać a nie tylko jedno i to samo?
#down
Sorry, ale to już nie nasz problem (GRACZY), że bierze sobie do ekipy jakichś nie pewniaków.
Może i brak Mortiisowi zaufania do kogokolwiek ale uwierz, że do programowania trzeba mieć wyobraźnię, której większości brak. Jak dasz komuś do napisania program typu kalkulator - okej, napisze go. Gorzej jak mu dasz jakiś skomplikowany problem lub będzie musiał sam użyć wyobraźni i stworzyć coś nowego.
Dlatego też chciałem Was przeprosić za opóźnienia (obecnie spowodowane głównie moją osobą) które będę starał się jak najszybciej nadrobić.
Co do najazdów automatycznych - tak, chcę to zrobić w ramach rekompensaty, że tyle czekaliście. Będą to dotychczasowe jak i nowe BOSSy które będą się pojawiać maksymalnie raz dziennie i potrzebna na nie będzie bardzo duża i ZGRANA ekipa - a nie, że ek stoi i spami e maxami i nie myśli a jeden uher/sio go leczy i po BOSSie. Teraz będzie trzeba umieć kombinować! ;)
Temat zamykam, życzę miłego dnia. Myślę, że wybaczycie to opóźnienie ale powinno być warto :D
Pozdrawiam, Squid.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.