PDA

View Full Version : Mroczne przedmioty - sprzeda?.

Sasha Rookslayer
04-05-2014, 18:48
Witajcie,
jak wiemy niedawno został wprowadzony event, wraz z którym zostały dodane nowe przedmioty, które są potrzebne do wykonania mrocznych strojów.

Moja propozycja jest taka, aby zrobić nowego NPC, który skupowałby następujące przedmioty:

Witches Hat
Witches Robe
Blue Robe
Witches Cape
Natural Fibre
Black Demonic Sheeps
Bottle of Black Liquid
Magician Boots
Pieces of Iron
Magic Broom
Priestess Dress
Red Bale of Materiał
Inikwell of Red Paint
Destroyed Priestesses Shoes
Crystal of Mystery
Sacral Ankh
Necromancers Cape
White Demonic Sheeps
Bottle of White Liquid
Necromancers Boots
key to the St. Peters gate
Improved Skulls
Viall of Experimental Glue
White Bale of Materiał
Viall of Invisible Liquid
Skeleton Bone
Small Skeleton Bone
Viall of Medula
Improved Longsword
Vial of White Blood
Strange Helmet
Left Horn of Vampire's Cap
Right Horn of Vampire's Cap
Vampire's Rotten Cape
Vampire's Boots - 10cc ea
Vial of Virging Blood

Cena ustaliłaby sama Administracja.

Proszę nie pisać, że chcę się wzbogacić, ponieważ mam dużo takich przedmiot. Fakt, posiadam sporo następujących przedmiotów, ale walają mi się po różnych postaciach i nie ma co z nimi zrobić. Wyrzucić, nie wyrzucę, bo po co zbierałem? :rolleyes:

Propozycja dotyczy ludzi grających na Rookgardzie zarówno jak i na Mainlandzie.

Wszystkie Wasze sugestie, przy odpowiednim poparciu innych użytkowników zostaną zapewne przez Ekipę uwzględnione i być może wprowadzone do gry, więc dobrze się zastanówcie.

Achuy
04-05-2014, 18:55
Pierwszy pierwszy muhahahah!

@topic
Zaznaczylem opcje nie mam zdania, poniewaz npc by sie przydal, ale zaraz beda wielkie placze ze po co npc itp. Moga wprowadzic opcje nie mam nic przeciwko.

Capitan von Rooker
04-05-2014, 18:59
Jestem na NIE skoro zbierałeś przedmioty to czekaj jak ktoś będzie następujące przedmioty potrzebował. Już podobna propozycja była przedmioty są po to żeby zrobić dany strój lub odsprzedać innemu graczowi...

Kavosd
04-05-2014, 19:00
Tak ale jeśli byłyby to symboliczne sumy, coś w postaci sprzedawania części Helmet of the ancient( HOTA) do npc od liczmy 5-15cc na main, nie wiem jak przelicznik rook.. Na pewno mogło by to ułatwić grę osobą początkującym.

Man Rookqard
04-05-2014, 19:40
Propozycja bardzo dobra jestem na tak i tak nikt tego nie kupuje.Taki npc przyda sie na rook i main .

Dementor
04-05-2014, 20:06
Tak jak napisał kolega dwa posty wyżej. Jeśli ma to zostać wprowadzone to ceny nie mogą być zbyt wysokie. Podał również bardzo dobry przykład z npc od przedmiotów do hota. :) Takie rozwiązanie wg mnie było by chyba najlepsze. :)

Domcio Old
04-05-2014, 20:08
Jestem na tak, ale jakby te przedmioty były mało warte u NPC. Na APO i tak jest bardzo dużo kasy, ale po wypowiedzi Rinsona, że mają jakiś pomysł, żeby pozbyć się kasy z serva to może taki NPC by się przydał :)

True & Blue
04-05-2014, 21:21
Jestem na nie. Nie wszystko trzeba od razu do npc sprzedawac. Sporo osob kupuje te przedmioty.

Hokage
05-05-2014, 09:31
Lecą zbyt często by sprzedawać je u NPC. Nie na wszystkim trzeba zarabiać to też jestem na NIE!

hasa
05-05-2014, 12:15
To zalezy ile taki przedmiot mialby kosztowac na main i na rooku. Wiadomo, ze jezeli ceny maja byc wysokie to administracja na pewno sie nie zgodzi, a jak juz to obnizy loot po raz kolejny. Jak na moje to nie ma tak czy siak taki npc mijalby sie z celem wiec jestem na nie. Druga sprawa - nie wszystko musi sie dac sprzedac... : /

Anonimowy
05-05-2014, 12:51
Sasza, domyślam się, że masz dużo tych (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1130083&postcount=35) przedmiotów xd kolejna propozycja gracza, który ma problem ze sprzedażą danego itemu i chce, żeby powstał NPC skupujący.

Stanowcze nie.

@Sasha
Czytałem to co pisałeś :D Nie ma wzbogacania się bez odprowadzenia procentu do mojej kieszeni :/

Sasha Rookslayer
05-05-2014, 12:54
Sasza, domyślam się, że masz dużo tych (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1130083&postcount=35) przedmiotów xd kolejna propozycja gracza, który ma problem ze sprzedażą danego itemu i chce, żeby powstał NPC skupujący.

Stanowcze nie.

Przecież pisałem to na początku, że mam dużo takowych przedmiotów.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania..

Proszę nie pisać, że chcę się wzbogacić, ponieważ mam dużo takich przedmiot. Fakt, posiadam sporo następujących przedmiotów, ale walają mi się po różnych postaciach i nie ma co z nimi zrobić

#t

Dzięki za komentarze, chciałem znać wasze zdanie.
Jeżeli Administrtacja sama nie chce wprowadzić tego pomysłu, to proszę napisać i zamknąć temat :)

.1SSt Norix.
05-05-2014, 13:50
Mi podoba sie ta propozycja, na rooku na większym lvl leci tego dużo, i fajnie byłoby się tego pozbyć. Było troche trudu żeby to zdobyć to i fajnie byłoby coś z tego mieć.

Zarexoholik?
05-05-2014, 16:03
Ty to byś wszystko sprzedawał, na wszystkim chcesz zarabiać. Może weź sobie do domku dobuduj stragan i tam będziesz handlować. To są przedmioty do outfitów, jak nie robisz żadnego to nie zbieraj tego i tyle, a nie płaczesz żeby można to było sprzedawać u NPC. Nazbieraj tego syfu i sprzedawaj jako całe outfity (wszystko do danego outfitu) to może będą kupować w kompletach.

Ramoniz
05-05-2014, 16:09
Jeżeli Administrtacja sama nie chce wprowadzić tego pomysłu, to proszę napisać i zamknąć temat :)

Przecież na forum nie ma nikogo z administracji... ja bym w ogóle zamknął dział "Propozycje" bo to jest jak pisanie wierszy do szuflady...