View Full Version : Bu?garia, Chorwacja, Turcja?
Lechista92
11-05-2014, 14:38
Witam. Czy ktoś z Was był na wczasach w wymienionych krajach?
W tym roku mam ochote na wyjazd właśnie do jednego z tych państw na urlop wypoczynkowy (sierpień/wrzesień).
Jeśli ktoś był i bardzo poleca jakis fajny hotel all inclusive, to czekam na post.
Interesują mnie hotele blisko plaży z fajnymi basenami oraz organizowanymi wycieczkami 1 dniowymi. Pozdrawiam.
# Jeśli jest możliwość to prosiłbym nawet o udostępnienie kilku fotek z wakacji, widokowych nie "z rąsi" ;-)
# SedaN*
Jedziemy na 2 pary. Także głównie chodzi o wypoczynek, ale imprezy napewno też będziemy "zwiedzać".
A pamiętasz może, który hotel?
to zależy co chcesz na tych wczasach... odpocząć czy się wybawić. byłem w bułgarii w złotych piaskach i no mogę polecić jeśli lubisz dużo imprezować. ogólnie dobry klimat, ludzie mili, pogoda ciągle doskwiera, miasteczko tętni życiem, a szczególnie kluby których jest mnóstwo. no jest to na pewno imprezowe miejsce.
to zależy co chcesz na tych wczasach... odpocząć czy się wybawić. byłem w bułgarii w złotych piaskach i no mogę polecić jeśli lubisz dużo imprezować. ogólnie dobry klimat, ludzie mili, pogoda ciągle doskwiera, miasteczko tętni życiem, a szczególnie kluby których jest mnóstwo. no jest to na pewno imprezowe miejsce.
Równiez byłem w Bułgarii w Złotych Piaskach i zgadzam się z przedmówcą. Dodam tez, że większość hoteli ma własne baseny. Osobiście mieszkałem w 4 gwiazdkowym hotelu All Inclusive Aphrodita, który miał w swojej ofercie basen, bar przy basenie i bar na dachu hotelu, co tez jest ciekawą sprawą, bo ładne widoki są, tak więc polecam go w szczególności.
ConchaDevil2024
13-05-2014, 09:25
Ja w tym roku wybieram się do Bułgarii na złote piaski i mam nadzieję że będą to udane wakacje po nieudanych zeszłorocznych wakacjach w Turcji, najchętniej wakacje sponurzałbym w Polsce tylko że pogoda mnie zniechęca
.1SSt Norix.
13-05-2014, 13:00
Polecam ci Turcję, naprawdę świetna atmosfera, pogoda, posiłki, imprezy też świetne, a co do plaży to masz dosłownie 5 min od Hotelu nawet niecałe :) A nazwa hotelu w którym byłem i gorąco polecam to : Antalya Resort
Zdecydowanie polecam Chorwację :)
Do Amsterdamu! : D http://redtube.com
SUPERCAMMIE75
16-05-2014, 14:55
ostatnie wakacje spędziłem również w Bułgarii na Złotych Piaskach i muszę powiedzieć, że to był bardzo intensywny okres w szaleństwie imprezowym. w tym roku zdecydowanie stawiam na ciszę, spokój i relaks
IKyong2696
22-05-2014, 13:02
Ja w tym roku właśnie planuje wakacje w Bułgarii do tej pory jeździłam zazwyczaj do Chorwacji ale w tym roku postanowiłam coś zmienić ponieważ jest jeszcze wiele miejsc które chciałabym zobaczyć i pojechać
FELIPE77
23-05-2014, 12:10
Ja byłam z mężem w Chorwacji w ubiegłe wakacje , było fantastycznie, mąż się śmiał że to podróż rodem z PRL-u kiedy wczasy w Chorwacji były szczytem marzeń.
MegaKsenia2466
27-05-2014, 15:19
Ja co prawda wybieram się do Chorwacji w tym roku o ile uda się z urlopem i wogóle , bo póki co niezbyt dobrze to wygląda, ale ogólnie bardzo kusi mnie Turcja, a mianowicie Ankara, która jest przepiękna i przecudowna:)
MRCLETUS90
06-06-2014, 12:03
Ja do Chorwacji jeżdżę bardzo często więc w tym roku pora coś zmienić, w Turcji byłam kilka lat temu choć chętnie bym tam wróciła, ale w tym roku bierzemy pod uwagę głównie Bułgarię bo tam jeszcze nie byliśmy
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.